- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
senın motıvasyonun çok iyi yaa30 dk hizli yurudum 15 dk koştum daha ne olsunkosu bandydayken hergun biyere gidiyorum bugun Paris'e gttim yuruyerek
bende yogurdun ıcıne elma dograyıp yerım canım cektıgınde:)Super bunu yapip aksam yiyebilirmiyim yani resmen gozlerim isiklandi allah herkese boyle diyet arkadasi nasip etsin esim uyansinda markete gidiyim aksama midem bayram edecek
lahana salatası cidden muhtesem oluyo yaa yanında kepek ekmekle :)
bende yogurdun ıcıne elma dograyıp yerım canım cektıgınde:)
canım ben şöyle yapıyordum,Lahana salatasi nin icine baska ne koyuluyor kuzucum
tatlım hiç denemedim ama neden olmasın tatlı ihtiyacını karsılarTarcnda koysak olurmu
canım ben şöyle yapıyordum,
lahana domates salatalıkkırmızı lahana varsa onu da katıyordum havuç varsa onu da doğruyodum tabıkı sıfır baharatsız yıyodum gayet guzel oluyodu
otekı yapanar nasıl yapıyo acabaa baska turlu yapan varsa yazsınn
tatlım hiç denemedim ama neden olmasın tatlı ihtiyacını karsılar
bende sımdı babama gelirken al derdim ama amcası öldü cenaze evinde diyemem deBugun akşam yapicam naspse canim çekti
ben bı cok seyi burda öğrendimm hatta her seyıSende de guzel tarifler var kuzumsağolasın
ben bı cok seyi burda öğrendimm hatta her seyı
bende sımdı babama gelirken al derdim ama amcası öldü cenaze evinde diyemem debende sonra yaparım
saol canm benmmKıyamam ben sana haklsn kuzum daha sonra yaparsın tekradan basiniz saolsun
300 gr fazla cıktım reglden mıı
cunku dun öglen cenaze evınde bı lahmacun yedımKesin kuzum regl 500 hatta 1 kilo bile fazla gösteriyor dert etme
kizlahana salatası cidden muhtesem oluyo yaa yanında kepek ekmekle :)
Canim bende ince ince dogruyorum turpu havucu rendeliyprum ustune yogurt dokuyorum nane pul biber lede susluyom guzel ve doyurucucanım ben şöyle yapıyordum,
lahana domates salatalıkkırmızı lahana varsa onu da katıyordum havuç varsa onu da doğruyodum tabıkı sıfır baharatsız yıyodum gayet guzel oluyodu
otekı yapanar nasıl yapıyo acabaa baska turlu yapan varsa yazsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?