- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ooooh beeee nihayet hayatı vaz gemire bilmişsiniz.,çok sevindim.bu kadar iyu kilo veriyorken ne gerek var ki öğle saçma diyediyetlere.bak aeben ablan etraflıca anlatmışsın sana zararını.onun için sen tam gaz devam et.arzucum çok hsklısın spor yapınca ben de özgüvenim artıyor ve çok mutlu oluyorum.bi tek bende böyle sanıyordum...
Ayrıca bugünden senden daha çok katılım bekliyorum.sporunu da yapıp diyer topiğe bildirmeyi unutma. ha bi de dünki tip konuları okumayıp da başarı hikayelerini okusan daha iyi olur kuzum...Sağol canım iyiyim sen nasılsın ?
Evet 7 iyi gelecek inşallah bana :))
Kahvaltımi yaptım spora gidicem şimdi
Bende gecen sene bir ay boyunca lahana suyu ictim her sabah 5kiloya yakin vermistim ama tabi sonra dikkat edilmedi geri alindi kilolar:)Vazgectim kaptanim saglikli menume devam ediyorumm yoldan sasmicam hepiniz cok sagolun
Haklisin canim bian gaflete kapldim simdi iyiyim hamd olsunCanm unide bende denemistim 2 gun pes ettim inan 3 veriyon 2 aliyon bi ise yaramiyo onun yerine lahanayi salatana kullan cok tok tutuyo ben dun kahvaltida bile yedm baktim gozum donuyo acim yogurtladim yedim.(esimle oglum bile yedi tadi guzel.)
Geçen tubaydı sanırım balık yağının geçirdiyuni söğlüyordu...keşke ilaç yerine onu içseydin canım.Bu regl agrisi neden boyle kotuuu
Agri kesici ictim dayanamadim
Hadi yaa.. Bizde de olcakti balik yagi.. Tuh ictim bi kereGeçen tubaydı sanırım balık yağının geçirdiyuni söğlüyordu...keşke ilaç yerine onu içseydin canım.
Bu regl agrisi neden boyle kotuuu
Agri kesici ictim dayanamadim
ONumuzdeki ay onu deniyim bakiyimBen balık yagi.iciyorum dayanamiyorum bazen ağrısına ii geliyor
Bende gecen sene bir ay boyunca lahana suyu ictim her sabah 5kiloya yakin vermistim ama tabi sonra dikkat edilmedi geri alindi kilolar:)
Geçen tubaydı sanırım balık yağının geçirdiyuni söğlüyordu...keşke ilaç yerine onu içseydin canım.
Super bunu yapip aksam yiyebilirmiyim yani resmen gozlerim isiklandi allah herkese boyle diyet arkadasi nasip etsin esim uyansinda markete gidiyim aksama midem bayram edecekBen yogurduna da meyve koyuyorum. Neyi seviyorsan tercih edebilirsun. Ben kuru incir seviyorun. Blendar dan geciritorum bir kase yogurt ve 2 kuru incir. Meyvelri dograyip uzerine dokuyorum. Uzerine de ceviz fundik badem fistik... Ne seviyorsan artik
Bencecde arzunun yemek ve tatlı tarifleri fenomen olmalı...keşke bi topik açsaydı başından beri...şimdiye kadar bi sürü tarif oluşmuşdu...Super bunu yapip aksam yiyebilirmiyim yani resmen gozlerim isiklandi allah herkese boyle diyet arkadasi nasip etsin esim uyansinda markete gidiyim aksama midem bayram edecek
İlahi hayatım ya...supersinnnn...30 dk hizli yurudum 15 dk koştum daha ne olsunkosu bandydayken hergun biyere gidiyorum bugun Paris'e gttim yuruyerek
Afedersin kuzucum unutmuşum...Bendim kaptanim
lahana salatası cidden muhtesem oluyo yaa yanında kepek ekmekle :)Bende lahana tuketirim ama kuzum her gun diilarada salatasini yaparım tok tutuyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?