- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
ahhh lahana sarmaaaSalatasi da çok güzel oluyor hatta sarmasifa da çok güzel olur
dıkkat edıyorum korumak ıcın canım
kılom düşerse de ıtıraz etmem tabı :)
Şimdi içtim koca bir bardakayranda soda nasıl olurkıı
Dukanin lahana sarmasi diyete uygun arada yaparım ben sana da tavsiye ederimahhh lahana sarmaaa
bu konusma kotu yerlere gıdıyo
tadı nasılŞimdi içtim koca bir bardak
Önce yarım bardak ayran koydum sonra sıfatı yavaş yavas eklemek gerekiyor yoksa taşıyor kopuk kopuk ayran oluyor ben zaten sade sodayi icemem
sarma dedıgın yaglı yaglı salçalı baharatlı olur hahahaDukanin lahana sarmasi diyete uygun arada yaparım ben sana da tavsiye ederim
haklısın bıtanemEn guzelini yapıyorsun korumakla almasi kolay vermesi cok zor cunku kuzucum
Birde bu gün yeni öğrendiğim seyleri de paylaşmak istiyorum spor hocama spordan sonra ne yenir ne içilir dedim oda spordan önce ve sonra 2saat yemek yemeyin dedi spordan hemen sonra ilk yarım saat içinde 1 bardak ayran ve sodayi karıştırıp için dedi birde ekşi yeşil elma yiyin her gün dedi süt ve muzu da sordum ve sana muzu onermem kalorisi çok yüksek dedi
Sodanin o yoğun yakıcı tadı gelmiyor ayran da biraz daha hafif oluyor kopuk içer gibi hissediyorsun ben seviyorum dene derimtadı nasıl
Bak bak çok seversin pirinç yerine karnabahar ekliyorsun güzel oluyor salça diyete uygun değil mi ki bi yerde daha sanki salcanin kalorisi yüksek diye bişey okumuştumsarma dedıgın yaglı yaglı salçalı baharatlı olur hahaha
bakarım canım sagol
sarma dedıgın yaglı yaglı salçalı baharatlı olur hahaha
bakarım canım sagol
Ne demek canım dene bakalım sevecek misinSodayla ayran ilginc bilgiler icin cok tesekkurler
Kız ben dun menüm u erken paylastim.nerde diye sormuşun ya
Lahana corbasini ben bahsetmisitim hemen unuttun beydi ya ole bi diyet mi varmis
cıs ama en guzel cıslardannnKatiliyorum Sarma oyy ciss ciss
Ne demek canım dene bakalım sevecek misin
yokyok oyle bısey yokkkLahana corbasini ben bahsetmisitim hemen unuttun beydi ya ole bi diyet mi varmis
ben anladım senıBide yazabilsembeydinin yerine neydi olucak unuttun yerine unuttum olucak
Bu gün hep burdayım :)) toparliycam artık kendimi ikindiye doğru da jiliani yaparım mutlaka
Evet baya yüksek şeker oranı çok yüksek
Lahana çorbası nasıl oluyor ki çok okudum bu ara onu hiç deneyen oldu mu
Kuzum ben şimdi gördüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
300 ne ki ben 1 fazla çıkıyorum bazen
Sabah yapılan spor daha iyidir fırsatım olsa hep sabah yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?