Merhaba canım.köfte salata ayran,dün yedim hem de saat 4.30da ve de saat 1de uyuyana kadar hiiiiç acıkmadım...bu günde mantar yemeyi yedim bakalım nasıl olacak...Merhaba kızlar,
Size bi sorum var
Akşam yemeğinde yiyip sizi en çok tok tutan yemek nedir???
Şimdiden tşkler cvp için
İyi o zaman sevgili eşim.ben de bugün super bi menü çıkardım...ve çok tokum çokkk...sen tatilden dönünce bi de karatayı denersin bence.bu arada dün sadece 100gram vermişim.59.9dum bugün..
Fatoşun işlerin kolayladımı kuzum?nasılsın?Merhaba kızlar,
Size bi sorum var
Şimdiden tşkler cvp için
Merhaba kızlar,
Size bi sorum var
Şimdiden tşkler cvp için
ben zaten 58 59 kiloydum kuzumkuzum.60ı aşmamak sınırımdı ama son 1aydır göremiyordum hiç.5 li sayilari gördün kaptanim cok sevindim
Evet canım.karbon yiyince acıkıyordum çabuk.şimdiyse yatana kadar çok tok oluyooluyorum.dün 4.30da yemişdim yine acıkmadım...aeben ablam söğlerdi de inanmazdım...
ben zaten 58 59 kiloydum kuzumkuzum.60ı aşmamak sınırımdı ama son 1aydır göremiyordum hiç.
Ayrıca fatoşcum sen eyer karbon yemezsen yediyin yemeyi bolbol yersen yanında salata ve yoğurtla zaten acıkmazsın kuşum...Merhaba kızlar,
Size bi sorum var
Şimdiden tşkler cvp için
Evet kuzum aynen öğlemiş.ben denemeden inanmıyordum ne yalan söğliyim denedim gördüm...Demekki karbon açıktıriyor kuzum bu burdan anlaisiliyor
Ayrıca fatoşcum sen eyer karbon yemezsen yediyin yemeyi bolbol yersen yanında salata ve yoğurtla zaten acıkmazsın kuşum...
İsteyen için olur tatlım...istersen hafif olsin diye akşamları salata yoğurt yersin...Salata yan ogun deilmi kuzum yani ana ogun olamaz dimi
Ha evet hatırladım esmanın yazısını. ..aslında gündüz gördüm buradaydı ama yazmamış...Esma misafirlige gidiyor ama balik yiyecegiz demisti
Salatayi ana yemegin yaninda yiyoruz buketYemek diyetine uygun degilse/yuksek kalorili ise, onden salata ye. Yemegi az yersin.
Protein agirlikli beslenirsen uzun sure tok kalirsin fatos. Bol et bol yogurt
Yok o dünden beridir yok...yeni üye gerek arzum..Muffini hatirlayamadim. O da mi is yerinden giriyordu acaba...
Süpermiş :)Merhaba canım.köfte salata ayran,dün yedim hem de saat 4.30da ve de saat 1de uyuyana kadar hiiiiç acıkmadım...bu günde mantar yemeyi yedim bakalım nasıl olacak...
Yok o dünden beridir yok...yeni üye gerek arzum..
Çok şükür yarı yarıya rahatladı işlerim çok gerilmiştim bunalmıştım işlerdenFatoşun işlerin kolayladımı kuzum?nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?