ahahaha benimki de aynı:roflol::roflol::roflol:
valla 1 saat yaparsam 2500 adımı geçiyor...
ama şimdi 35 dk falan yaptım 1000 adım oldu,sanırım bunun göstergesi bozuldu çünkü adım attıkça atmıyor sayaç,geriden takip ediyobilmiyorumkismile
bugün dışarda da yürümüştüm o yüzden stepperda yarım saat yürüdümboshayallersmile
mekik de yaptımkaydirigubbakcemile2
off hala regl olmadım kızlar,cuma günü fazla çıkmak istemiyorum deliricem yoksamafoldumben
cuma günü eski okulumun yemeği var oraya gidicem
cmt de üniversiteden kokoş bi arkadaşıma gidicembayanssulusmile
off iyi görünmek istiyorum:bbo::sinifsinif:
off aşkitom yaa 22 ocağa kadar 66.9 bile olsa da 66 yı görsemaklinialirimsmilene süper olurdu yaa:Saruboceq::Saruboceq:
inşallaaaaaaah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ağzın abal yesin ama kalori yapmasınopuyorumnanaktansırnaşık şeybu azimle görürsün bidenemm SIKMa caniniii emii.. cumaya vermis olmazsan eger hic birakmaa .. birdahaki cumaya 2 kilo giderrr
birakmak yokkk
canım cuma fazla cıkma ıhtımalımız %75 en az 2 kılo fazla cıkıcaz galıba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vucudumuz 7 8 gundur su toplamaya basladı bak ben wc yede cıkamam bu donemde sısık sısık gezerım oyyyy neyse onumuzdekı hafta bırıncılık tahtını paylasırız olmazsaaadelikafaduldendelikafadulden
fatot bana 2 bucuk saat cnm :)) gelirsin artukkk bii entschlackungs cayimi icmeye :roflol:
süpersin fatot
hadi bakalım cumaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?