Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu azimle görürsün bidenemm SIKMa caniniii emii.. cumaya vermis olmazsan eger hic birakmaa .. birdahaki cumaya 2 kilo giderrr
birakmak yokkk

kacamakkk yok yupyyy

kaptanımm cezamı cektımmm anam anammm dıım ben sana her yanım tutuldu kızlarr 8 defa 8 kata ın cık yaptırdı kaptanım bana neymıs pısmanıye cıkolata yemısım gecenın bı vaktııı bak bakkk cezamı cektım oturdum potısımın uzerıne

kızlar bu arada bısey sorcam aranızda egtıımcı olan arkadaslar var malum kpss ye hazırlanıyorumm ıhtıyac yayıncılıgın setı sızce nasıl akıllı kıtap vs gıbı setlerı var duyan bılen varmııı

canım cuma fazla cıkma ıhtımalımız %75 en az 2 kılo fazla cıkıcaz galıba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vucudumuz 7 8 gundur su toplamaya basladı bak ben wc yede cıkamam bu donemde sısık sısık gezerım oyyyy neyse onumuzdekı hafta bırıncılık tahtını paylasırız olmazsaaadelikafaduldendelikafadulden

askıto kız benım herıf heılberg deydı sımdı frankfurt merkeze gecccek ev arıyozz gecen gun sormustun ya cıcımm belkı seneye bende gelırım nıkahdan sonraa ole ıste tatlımm alaman ınternet sıtelerıne gırıyom netten ev ılanları ıcın leeynnn bı b..kkk anlamıyom beeeeeeee

bu azimle görürsün bidenemm SIKMa caniniii emii.. cumaya vermis olmazsan eger hic birakmaa .. birdahaki cumaya 2 kilo giderrr
birakmak yokkk
inşallaaaaaaah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ağzın abal yesin ama kalori yapmasınopuyorumnanaktansırnaşık şey

pöffffffff:sinifsinif:
cumaya zayıf olmak istiyom yaabenneyaptımki

fatot bana 2 bucuk saat cnm :)) gelirsin artukkk bii entschlackungs cayimi icmeye :roflol:

gunaydın kızlarrr

su alaman cayımı yok canım tesekkur ederım senın komsu kac numarada oturuyodudelikafaduldendelikafadulden gelırken sana kaymaklı kadayıfta getırcemdeeeee cayın yanında ııı gıder

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr

fatot ne haftaya birincilik falan her hafta sonraya diyoruz yok öyle bu haftada iyi bişeyler olacak.

akşam az çorba+az z.yağlı fasulye+yoğurt+salata yedim 1 ince dilimde kepekli ekmek.
ara yok keyfim yoktu bişey yemek istemedim.
sabah yine tost+şekersiz< çay

ben eskiden bu yediklerimde haftada en az 1 kilo veriyordum şimdi ise yarım kiloyu zor veriyorum.

emoşum olacaksın güzelim 66.9 haftaya gör bak.

ama reglı sısıkınlıgız var buna ragmen hala gecen haftakı kılomuzda gozukuyoz kaptan bı eksılme var fakat tartıda gormemıyommm

1 tane portakal yedım tansıyonum dustu cunkuuu

150 mekık ayrı ayrı 100 yan bacak 100 capraz 20 ayakda on bacak calstım bu hareketlerı 1000 e tamamlamayı dusunuyorum gun ıcındeee kızlarr

süpersin fatot

hadi bakalım cumaya az kaldı

sabah fırcamı yedım ya gaza geldım kaptanım ama dun ben hem cok az beslendım hemde 8 kat ındım cıktım kac defa ama odul yokkbarı bugunde sırın bı takımcı oyuncusu olımde aksama odulllendırıleyımm

ay nekadarda sımarıgımmm tu banaadelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:

aklinialirimsmileaklinialirimsmilekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ödülü alıp almayacağına cuma bakacağız artık.

150 mekık ayrı ayrı 150 yan bacak 150 capraz 150 yan ayaktaa 20 ayakda on bacak calstım burdan yazmaya devam edıcem kızlar unutmamak adına

oh bee 100 gram gitmiss :)))

diceksinizki ne var..
cizelgemde gördügünüz rakamin 100 gram altina indim.
e tabi haftasonu 71 cikinca bu büyük basari :)))

ama bu cumaya moralim biraz bozulcak. takimda benim yüzümden eksilere giricek.
ama söz veriyorum size haftaya protein diyeti yapip takimim ve kendim icin 2 kilo vericemm

sabah kahvaltim

1 dilim kizarmis beyaz ekmek. yanina zero(cocacola)

kizlar zero hakkinda ne düsünüyorsunuz?
ben kola manyagiyimda. hatta hamileyken bile günde 1 litre iciyordum.
bagimliyim diyebilirim. diyetteyken mutlaka zero iciyorum ama ..
arada bir de kendimi normali ile ödüllendiriyorum.

selam kızlar

bugün kahvaltu:

1 simit

ara
1 kepekli minik bisküvi

öğlen:

1 kase çorba
1 kepekli tost

maşallah sizlere kızlar ya benim şişlik inmediği sürece kilo vermem imkansız imkansız rüyalar olmazsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tırınım tırınım tırınım tınnnnnnnnnsırnaşık şey

offfffffffffffffffffffffffffffffffff neyse tabii beli olmazzzzzzzzzzzz bi suprise yapabilirim belkim kimbilir

neyse:jeyyar:

öğlen cokacimcoook

brokoli havu. bruksel lahana haşlaması az zeytinyağlı ve nar ekşili
yanına 1 dilim kemek ekmek ve (biraz fazla kaçırdım )yoğurt
şimdi karnım ağrıyor yaaaaaaaa sanırım gaz yaptı upsssss
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…