Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ohhhh ne güzel kilo vermeler başlamış.

kızlar febi takımdan ayrılmak zorunda kaldı sağlık nedenlerinden dolayı.1 kişilik yerimiz var ama sağlam bir üye arıyorum şöle motivasyonu yüksek iyi kilo verecek birini.

hilmişim sen kendini kötü hissetme sen zaten gayet iyi veriyorsun.nasılsa haftaya nötrlemiş olacaksın ama sonrasında takımda patlamanı bekliyorum.

bende öğlen hamburger yedim küçüktü ama 1 brdk kola içtim

60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik
45 dk yürüyüş
bide 8 dk bi karın egzersizleri var onu yaptım

geçenlerde tvde süpermarket yarışması vardı orada kola kalorileri soruldu nasıl olduğunu anlayamadım içlerinde farklı maddeler varmış en düşük kalorili normal kolaymış 40kalori civarı gerçi beni topa tutacaklar ama zaten koladan da nefret ederim kendi açumdan bişey demiyorum yani asitli içecekler ve çaylarla aram yok:asigim:yani neyse ben öle biliyorum ama kalori hesaplama cetvellerinde yüksek görünüyor bende anlamadım ama ilk başladığı zamanki programlara bakarsanızda göre bilirsiniz çünkü çok eminim öyle dediler-tatlicadiarzu-

60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik
45 dk yürüyüş

nasıl başarıyorsun tebrikler bende nefes darlığı var çok yapamıyorumdelikafadulden:hooray::hooray:

selam kızlar ben de geldim
vala bugün pek iyi haberlerim yok sorry:kedi:
bugün okuldaki bi arkadaşa gittik kadın inanılmaz hazırlık yapmıştı,öğlen saatinde gittiğimiz için de açtık tabiicokacimcoookyani kadın çok süper bi masa hazırlamış ve en az 15 arkadaş toplanmışız...kadınların hepsi de çocuklu am amanken gibi olanlardanalsanaalsanasmile
eee ne yapayım ben yiyemem diyetteyim diyemedimbilmiyorumkismile
yadim valla,pişman bile değilim üstelikalsanaalsanasmile
olumlu düşünmeye çalışıyorum ne yapayımboshayallersmile
sabah dikkat etmiştim,akşam da hiç bi şey yemicembayanssulusmile
şimdi de steppera çıkarımhihoyyyt
ne yapayım yaaaa
o kadar insanın içinde onca hazırlık yapılmış yemicem diyemezdim yaniohaoldumsmile
üstelik çok da açtım:sinifsinif:
pöffffffffffffffff
ben yanmışım yaa
hala regl de olamadım,inanılmaz sancım var,şiştim davul gibi oldum lütfen cumadan önce olayım da kurtulayımmafoldumben

yok kizz zeroo. sekersiz kola üzerindede 0 kalori yaziyor :S

60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik
45 dk yürüyüş

hey yavrum beee .. imreniyorum sanakaydirigubbakcemile2

hilmişim sen kendini kötü hissetme sen zaten gayet iyi veriyorsun.nasılsa haftaya nötrlemiş olacaksın ama sonrasında takımda patlamanı bekliyorum.

kötü hissetmek deilde üzülüyorum canim sonzcta nerdeyse 73 e cikmistim ve 3 kilo verdim sayilir ama yarista bu anlasilmicak. almis görüncem ..
haftaya protein diyeti uygulicam bakalim. en az 2 kilo gidiyor genelde.

bende kolasız yapamıyorum ve hep zero içiyorum
kalorisi var mı şimdi????

yokk anam yoktur.

hee döverlerdi demi yemeseydinnalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

EVEeeeeeeeeeeeet

günü tamamladimm..

sabah
1 kizarmis ekmek yaninda zero

ögle
nesfit

aksam
bi sürü patlamis misir. cok az yagli ve cok az tuzlu.

dipnot
PATLAMIŞ MISIRIN FAYDALARI
Eğlenceliklerimizin başında yer alan, patlamış mısırın, sağlık için çook faydalı olduğunu biliyor muydunuz ? Hem de hiç aklınıza gelmeyecek bir şekilde bizlere fayda sağlıyor.

Yapılan araştırmalar, patlak mısırın, yüsek oranda, antioksidan içerdiğini göstermekte. Patlamış mısırın içinde, meyve ve sebzelerde bol miktarda bulunan, polyphenol antioksidan maddesine rastlandı.Bu maddenin, kalp hastalıkları, kanser ve diğer hastalıklarla mücadeleye, vücudun direncini artırması açısından yardımcı olmasıyla biliniyor.
Yapılan araştırmanın, sonucunun oldukça şaşırtıcı olduğunu söyleyen bilim adamları, bu sonucun, mısırın işlem görmeyen bir besin olmasından kaynaklandığını düşünüyor.

kızlar spordan geldim. bacaklarım inceliyo ama şu doğum göbekim gitmiyo yaw. napmam lazım.

valla dövmezlerdi tabii ki ama o koca masanın etrafında millet oturmuş yer içerken ben diyetteyim yemicem diyemezdim:umursamaz:
valal yapabilene bravo ama karnımız aç gittik üstelik pek samimi olduğum bi grup değildi...ben diyemembayanssulusmile
bu kadar da katı olamıyorum kendime karşızemuszemus
başka günlere kısmet artık ne diyeyim?

ayy aynı dertteyim seninle ebtuna nefes vermekte bazende almakta zorlanıyorum dediğimde bana yağ bağlamıştır nefes alman güçlenmiştir kilo ver diyorlar ee bende tabiki söyleyemiyorum kimseye sorunlarımı üstüme ne giysem ki diyorum bişey bulunamazki üstüne gibi laflar oluyor ben diyetteyimde denmez kimseye aa bak 2 dilim yicene bir dilim ye daha çabuk zayıfla aa ondan yeme o zararlı gibi laflardan sıkıldım evime stepper aldım zayıflama kemeri aldım sandaloz sakızı aldım neyse yaprak dökümü kaçıyor ben kaçar

pöfffffffffff
aynen öyle canım millet laf arıyo sinir bozacakalsanaalsanasmile
bi de kendimi çok sıkamam ben,arada keyif alacak şeyler de olmazsa bu hayat çekilmez
yani kimseye kötü örnek olmak istemem ama bugün orda hepimiz çok açtık,tok olsam belki dayanırdım ama karşımda herkes şahane sofraya kurulmuş ayıla bayıla yerken ben oturamazdım:sinifsinif:
ne kadar sıkarsam o kadar bunalıma giriyorum ters tepiyoakannehir
neyse toparlarım inşallah:Saruboceq:
moralimi bozmucamyerimseniben

herkes resmen bıze garezı varmıs gıbı en lezız seylerı yapıyo yaa acayıp kıl oluyom ablam bugun elmalı kurabıyeler pızzalar oh dokturmus acık pızzadan yedım ama kurabıyelere dokunmadım malum ıcınde margarın var neyse kızlar ama bız azımle hedefe dogru gıdıcez ınsallah yarabbımm zıra kıcımdakı pantolon yakında yırtılacak sısmanlayınca kendıme tek bı pantolon aldım dıgerlerı hep 36 38 beden onları cabuk gıymek ıcın ıkıncı bısey almama cezasıda verdım o yuzden ama az daha ıncelmezsemmm sokakta pantolon cartttttttttttt olcekk ben sıze dıımm

Kıslarrr boşladım topiği özür dilerim bi daha olmıcak mafoldumben

Bugün ne yedim yazıyım ama şu özel olduğum için çikolata yedim pişmanım eyvahedigeldismile

Sabah bir dilim kepek ekmek peynir, domates ve az şekerli çay :tomato:
Öğlen çikolata yedim resmen yanni şeyy bonibon yedim ama napim dayanamadımmm eyvahedigeldismile

Akşam da cnm bişey istemedi karnabahar yemeği yedim,yanında çok az bulgur pilavı...

Akşam yemekten sonra aslında yememeye çalışıyorum fakat az önce bi dilim yeşil elma yedim aşkitonun dediği hani kalorisi az dediklerinizden a.s

Bi kaç gün sonra platesime başlıyorum tekrardan :sm_cool:

Günde 1saat yürüyüşte yapcam :lepi:

hım koldan konusulmus evet zero 0 kalorı ama asıt ıcerıyo ya selulıt olusumu yapıyo bıde ben kola ıcmıyorum artık su yapılısında bı bocek kullanıyolarmıs ya hanı coco cola sırrını acıkladıya o bocekmıs meger onu duygumdan berı agzıma koymuyorumm

hım bıde 1000 tamamlıycaktım hareketlerı ama ısım cıktı dısarı cıkmak zorunda kaldım ama dısarda 1 saat yurudum gıdecegım yere yuruyerek yuruyerek gıttım yanıı kızlarrr cumaya az kaldı ha bıde

ya delı olucam kızlar baskulum salonda orda olculuyom ıste baska kılo cıkıyo odama alıyom kıyafetlerımı cıkarıp tartılmak ıcın once aynı kıyafetlerle tartılıyom fazla cıkıyo soyunuyom tartılıyom 200 300 eksık cıkıyo ama uzerımdekıler 700 800 gram olmalı yanı salonda hep ole oluyo odamın baska kosesınde olculuncede baya az cıkıyoo ben hangısıne ınannım sımddıı yaaa bugun farkettım bunuuu

heheheee
az çıkan yerde tartıl bencesırnaşık şey
moral moraldirkaydirigubbakcemile5

ben de şimdi 1000 adımı yaptım stepperda akşam yemek yemedim dediğim gibi,ama midem kazındı bi ara az karnabaharla brokoli yedim haşlanmışcokacimcoook
yatmadan mekiğimi ve diğer hareketlerimi de yapar yatarımkaydirigubbakcemile2
yarına allah kerim artık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…