- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
bende öğlen hamburger yedim küçüktü ama 1 brdk kola içtim
60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik
45 dk yürüyüş
bide 8 dk bi karın egzersizleri var onu yaptım
oh bee 100 gram gitmiss :)))
diceksinizki ne var..
cizelgemde gördügünüz rakamin 100 gram altina indim.
e tabi haftasonu 71 cikinca bu büyük basari :)))
ama bu cumaya moralim biraz bozulcak. takimda benim yüzümden eksilere giricek.
ama söz veriyorum size haftaya protein diyeti yapip takimim ve kendim icin 2 kilo vericemm
sabah kahvaltim
1 dilim kizarmis beyaz ekmek. yanina zero(cocacola)
kizlar zero hakkinda ne düsünüyorsunuz?
ben kola manyagiyimda. hatta hamileyken bile günde 1 litre iciyordum.
bagimliyim diyebilirim. diyetteyken mutlaka zero iciyorum ama ..
arada bir de kendimi normali ile ödüllendiriyorum.
60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik
45 dk yürüyüş
geçenlerde tvde süpermarket yarışması vardı orada kola kalorileri soruldu nasıl olduğunu anlayamadım içlerinde farklı maddeler varmış en düşük kalorili normal kolaymış 40kalori civarı gerçi beni topa tutacaklar ama zaten koladan da nefret ederim kendi açumdan bişey demiyorum yani asitli içecekler ve çaylarla aram yok:asigim:yani neyse ben öle biliyorum ama kalori hesaplama cetvellerinde yüksek görünüyor bende anlamadım ama ilk başladığı zamanki programlara bakarsanızda göre bilirsiniz çünkü çok eminim öyle dediler-tatlicadiarzu-
60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik
45 dk yürüyüş
hilmişim sen kendini kötü hissetme sen zaten gayet iyi veriyorsun.nasılsa haftaya nötrlemiş olacaksın ama sonrasında takımda patlamanı bekliyorum.
bende kolasız yapamıyorum ve hep zero içiyorum
kalorisi var mı şimdi????
selam kızlar ben de geldim
vala bugün pek iyi haberlerim yok sorry:kedi:
bugün okuldaki bi arkadaşa gittik kadın inanılmaz hazırlık yapmıştı,öğlen saatinde gittiğimiz için de açtık tabiicokacimcoookyani kadın çok süper bi masa hazırlamış ve en az 15 arkadaş toplanmışız...kadınların hepsi de çocuklu am amanken gibi olanlardanalsanaalsanasmile
eee ne yapayım ben yiyemem diyetteyim diyemedimbilmiyorumkismile
yadim valla,pişman bile değilim üstelikalsanaalsanasmile
olumlu düşünmeye çalışıyorum ne yapayımboshayallersmile
sabah dikkat etmiştim,akşam da hiç bi şey yemicembayanssulusmile
şimdi de steppera çıkarımhihoyyyt
ne yapayım yaaaa
o kadar insanın içinde onca hazırlık yapılmış yemicem diyemezdim yaniohaoldumsmile
üstelik çok da açtım:sinifsinif:
pöffffffffffffffff
ben yanmışım yaa
hala regl de olamadım,inanılmaz sancım var,şiştim davul gibi oldum lütfen cumadan önce olayım da kurtulayımmafoldumben
ayy aynı dertteyim seninle ebtuna nefes vermekte bazende almakta zorlanıyorum dediğimde bana yağ bağlamıştır nefes alman güçlenmiştir kilo ver diyorlar ee bende tabiki söyleyemiyorum kimseye sorunlarımı üstüme ne giysem ki diyorum bişey bulunamazki üstüne gibi laflar oluyor ben diyetteyimde denmez kimseye aa bak 2 dilim yicene bir dilim ye daha çabuk zayıfla aa ondan yeme o zararlı gibi laflardan sıkıldım evime stepper aldım zayıflama kemeri aldım sandaloz sakızı aldım neyse yaprak dökümü kaçıyor ben kaçar
hım bıde 1000 tamamlıycaktım hareketlerı ama ısım cıktı dısarı cıkmak zorunda kaldım ama dısarda 1 saat yurudum gıdecegım yere yuruyerek yuruyerek gıttım yanıı kızlarrr cumaya az kaldı ha bıde
ya delı olucam kızlar baskulum salonda orda olculuyom ıste baska kılo cıkıyo odama alıyom kıyafetlerımı cıkarıp tartılmak ıcın once aynı kıyafetlerle tartılıyom fazla cıkıyo soyunuyom tartılıyom 200 300 eksık cıkıyo ama uzerımdekıler 700 800 gram olmalı yanı salonda hep ole oluyo odamın baska kosesınde olculuncede baya az cıkıyoo ben hangısıne ınannım sımddıı yaaa bugun farkettım bunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?