kızlar ben acayip stresliyim:sinifsinif:
e-okul zırvasıyla uğraşıyorum acayip gerildim sürekli sorun veriyo-tatlicadiarzu-
valla sinirden ne varsa saldırdımbilmiyorumkismile
gofret mofret ne varsa götürdümohaoldumsmileeyvahedigeldismile:kedi:
pöfffffffffffffffffffffff
çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaasenağlama
çiğdem 1 kişilik yerimiz var canım
sen daha önce takımlarda olduğun için kuralları biliyorsun bu hafta deneme süresi paylaşımda bulun bol bol
hedefini boyunu falan yaz olur mu şekerimopuyorumnanaktan
kız sözünü tuttun valla gelmedinkaydirigubbakcemile5
özledim valla senin muhabbetlersiz< olmuyor şekerim
şu protein diyeti gerçekten işe yarıyor mu?yani bırakınca alınıyormu?
medusa sen daha önce bir takımda yarışmışmıydın?
eet tmm onu anladım şu kırmızı yaptığım yerlere göremi bakılıyor
geçmiş olsun cnm şimdi durumu nasıl ay ben çok kötü oldum ya cemal öldü ben başladım diyar ağladıkça ağlamaya ayy bide teyzeme gittimkaydirigubbakcemile3 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim ya hatırlarsanız şu ceset olayından beri içim ürperiyor her an teyzeme giderkende yarışçı bilir 671le giderken limontepeden gidiyor ay ne korkuyorum diyom şimdi ya yuvarlansa bu otobüs burda offf çok fenayım kızlar ya nasıl atacağım üstümden bu durumumafoldumben:gitme::gitme::gitme:
merhabalar, daha önce kısa bir süre bu gruptaydım, sonra ayrıldım.Ben de 4 haftadır diyetteyim ama sadece 3 haftada bir tartılmak serbest.3. hafta sonunda 2.5 kilo vermiştim, şimdiki kilomu bilmiyorum.64'ten 61.5'a düştüm ve diyetim de çok sağlıklı ve doyurucu.Üstelik benim metabolizmam çok yavaştır, diyetisyenle bile ayda 2 kilo zor veren bir insandım.Belki size de bir faydası olur diye yaptığım diyeti sizinle paylaşmak istedim.googledan mevsimlerden roma diye aratın, o sitedeki diyeti uyguladım ben.Diyeti veren bir doktor ve bu işi parayla yapmıyor.Hepinize başarılar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?