Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben acayip stresliyim:sinifsinif:
e-okul zırvasıyla uğraşıyorum acayip gerildim sürekli sorun veriyo-tatlicadiarzu-
valla sinirden ne varsa saldırdımbilmiyorumkismile
gofret mofret ne varsa götürdümohaoldumsmileeyvahedigeldismile:kedi:
pöfffffffffffffffffffffff
çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaasenağlama

ay bende oleyım yegenımı hastaneye goturduk bı anada atesı 40 cıktı kıyamam ona ıkı gundur zaten halsız ve gergındım sımdı bıde bu offf cok fena a cokk

evet kızlar ya.sabah :kahvaltıda yarım dilim light ekmek.biraz peynir domates 1 tane zeytin yedim.
öğlen:iki bardak taze sıkılmış meyve suyu
akşam :sormayın onu lahmacun yedim ama 4 parça yani 1 tane yedim bol salatayla bu kadar..sabaha kadar bişey yemem artık.

:teytey::teytey: bu arada tam olarak 72 olmuşum.yani cumadan bugüne 300 gr daha gitmiş. :teytey::teytey: aman nazar değmesin kızlarr:dance::dance:

geçmiş olsun cnm şimdi durumu nasıl ay ben çok kötü oldum ya cemal öldü ben başladım diyar ağladıkça ağlamaya ayy bide teyzeme gittimkaydirigubbakcemile3 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim ya hatırlarsanız şu ceset olayından beri içim ürperiyor her an teyzeme giderkende yarışçı bilir 671le giderken limontepeden gidiyor ay ne korkuyorum diyom şimdi ya yuvarlansa bu otobüs burda offf çok fenayım kızlar ya nasıl atacağım üstümden bu durumumafoldumben:gitme::gitme::gitme:

kızlar ben dusundum tasındım bu sekılde kendıme zarar verıyorum kan sekerım dusuyo ve buda hıpoglısemıye neden olcak gıbı belırtılerı basladı o yuzdne gunluk 1000 1200 kalorılık bı dıyet yapıcam yanı sabah kahvaltılı ara ogunlerı olan vs hızlı kılo vermek ıcın cektıgıme bakın ıkı gundur tanısyonumu dengeleyemıyorum halsızlık de cabası

1. gün

Sabah: Bir kase yoğurt ve bir elma

Öğle: Izgara tavuk ve salata

Akşam: Kabak, kereviz sapı, havuç ve domates küçük parçalar halinde dilimlenir ve çok az zeytinyağında kızartılır, tofu (bir tür peynir) eklenerek bir porsiyon tüketilir.

2. gün

Akşam: Kabak, kereviz sapı, havuç ve domates küçük parçalar halinde dilimlenir ve çok az zeytinyağında kızartılır, tofu (bir tür peynir) eklenerek bir porsiyon tüketilir.

3. gün

menumude hazırladım kızlar bı bakın bakalım nasıl

iyi bence salığını tehdit etmeyecek şekilde beslen diyetisyenim bana 1800 kalorilik diyet vermişti gece tatlı vardı yani yatmadan önce şekersiz çay kahve ve süt içtiim için

emosumm bende sapittim geceee ((
gitti bütün emekk..

aksam esim ve oglum icin körili mantarli tavuklu :) amma malzeme varmis :))kremali pilav yaptim(kalorisini anlayin die detayli yaziyom :)) )
pirincini atmadan tavuklu mantari ayirdim kendim icinn.. sonra bi canimm cektii..
en son gece 11 de patlak verdim :)

yarin artik akillanirim insallah..
no panik ladies..

haftaya BIZ birinci olacagizzz

aycincim muCx bebisim..
-tatlicadiarzu-cok uykum varrr
cikmadan sanada yazayim dedimm
protein diyeti 70 kilo üzerindekiler icin en az 2 kilo garanti ediyor.
sonra aliniyormu. evet ben hep aldim.. ama hep diyeti salmistim..
dikkat edilirse geri dönmezkaydirigubbakcemile2

amylee tickerfactoryden yapman lazim sekercim.. seninlede tanismadik gerci .. nerden geliyorsa bu samimiyet :roflol:

merhabalar, daha önce kısa bir süre bu gruptaydım, sonra ayrıldım.Ben de 4 haftadır diyetteyim ama sadece 3 haftada bir tartılmak serbest.3. hafta sonunda 2.5 kilo vermiştim, şimdiki kilomu bilmiyorum.64'ten 61.5'a düştüm ve diyetim de çok sağlıklı ve doyurucu.Üstelik benim metabolizmam çok yavaştır, diyetisyenle bile ayda 2 kilo zor veren bir insandım.Belki size de bir faydası olur diye yaptığım diyeti sizinle paylaşmak istedim.googledan mevsimlerden roma diye aratın, o sitedeki diyeti uyguladım ben.Diyeti veren bir doktor ve bu işi parayla yapmıyor.Hepinize başarılar şimdiden

günaydın kızlar
keyifsizliğim sürüyor

sabah tost+şimdi şekersiz kahve içeceğim.

günaydın kızlar

nasılsınızzzzzzzzzzzzz

hepiniz fitsinizdir inşallahhhhhhhhhhhhhh

sabah

1 dilim kepek ekmeği üstüne krem peynir sürdüm 1 minik poğaça(gerçekten çok küçüktü arkadaş yapmış sağolsun minnacık yarım parmak kadar ) ve tek iekerli çay

şimdi de yeşil çayımı içeceyim

yarisci önceden bir grupla yarışcak gibi olmuştum bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım cnm bilmiyorumkismile

bugün sabah bi dilim ekmekle yanında yarım haşlanmış yumurta yedim domates ve maydonoz yedim bide çayla birlikte tabeee kaydirigubbakcemile2

yaa grip beni mahvetti saatlerdir yatıyorum ama bana mısın demiyo yattıkça yatasım var
geçse artık şu grip güzelce diyetimi yapsam -:Saruboceq:
yeşil çayımı bile içemez oldum ağzımın tadı yok mafoldumben

ne cesedi ya :bbo::bbo:

canım teşekkürler buldum okuyorum şimdi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…