Selam kızlar,
boş yer varmı, varsa beni alırmısınız :hulya:
merhabalar, daha önce kısa bir süre bu gruptaydım, sonra ayrıldım.Ben de 4 haftadır diyetteyim ama sadece 3 haftada bir tartılmak serbest.3. hafta sonunda 2.5 kilo vermiştim, şimdiki kilomu bilmiyorum.64'ten 61.5'a düştüm ve diyetim de çok sağlıklı ve doyurucu.Üstelik benim metabolizmam çok yavaştır, diyetisyenle bile ayda 2 kilo zor veren bir insandım.Belki size de bir faydası olur diye yaptığım diyeti sizinle paylaşmak istedim.googledan mevsimlerden roma diye aratın, o sitedeki diyeti uyguladım ben.Diyeti veren bir doktor ve bu işi parayla yapmıyor.Hepinize başarılar şimdiden
ne cesedi ya :bbo::bbo:
boşver ya hala korkuyorum bir kadına otobüs çarptı üstüne araba çarptı olduğu yerde öldü üzerine gazate örtmüşler ama parmaklarını ve eşarbını gördüm şişmiş bembeyaz olmuş daha sonra gittim ama farkında olmadan üzerimden atamıyorum korkuyusenağlama
preganntt harikasinnn :hooray:
pregant olabilir canimm.. umarim sekerin yokturr..
1 dılım ekmek kucuk peynır cay
yogurt bır bardak 1 dılım ekmek
arada mandalına
yarım kase mercımek corbası
bıraz lahna tursusu
bı portakal cay bugun bu kadar yedım kızlar dunku halsızlıgım kalamdııı bu arad 2,5 lıtrede suyumu ıctım
saka saka .. kapalicarsida dükkani var halici :)
canım sen daha iyi bilirsin kendini ama çok düzensiz bir beslenme şekli değil mi bu?
yani ana öğün yok. açlık bastırmayla gün geçmiş sanki.. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?