Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar
dün regl oldum 2 gündür heryerim ağrıyo canım bişey istemiyo aslında iyi bişey işe yarar en azından
bugün patates kızarttım inanın çok az yedim :1no2: biraz ekmek 2 bardak çay yetti

Selam kızlar,
boş yer varmı, varsa beni alırmısınız :hulya:

hoş geldin tatlım

hımm bakayım bended sağolasın

yok kız izinli say beni demiştim yaz listeyede sonra cezalı olmaımopuyorumnanaktan

ne cesedi ya :bbo::bbo:

boşver ya hala korkuyorum bir kadına otobüs çarptı üstüne araba çarptı olduğu yerde öldü üzerine gazate örtmüşler ama parmaklarını ve eşarbını gördüm şişmiş bembeyaz olmuş daha sonra gittim ama farkında olmadan üzerimden atamıyorum korkuyusenağlama

ayyyy yazık yaaaaaaa:a015:

öğlen bol yeşillik salata (az zeytinyağlı ve nar ekşili) yanına 1 dilim ekmek ve az çerkez tavuğu yedim

sonra bir nesface içtim ( pek içmem ama hava soğuk canım istedi)

burada lapa lapa karrr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:dance::dance::dance::dance::dance:

sabah
1 omlet

öglen
ogluma puf böregi yaptim .. 3 tane yedim..

aksam yok.. cezaliyim :)

mevsim roma diyetine hic gelemem ben yha..
bana bunu yicen bunu yemicen denildimi hemen canim ceker :))

bugün yediklerim:

sabah
1 kepekli peynili ekmek
1 kahve

ara
1 kepekli püsküüt

oglen:
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
çay
salata

akşam
1 yağsız fırında çipura
salata
1 dilim ekmek

kıslar ben bugun dıyetısyene başladım. bana çok guzel bir diyet yazdu. bol bol yiyorum. ama tatlı herşeyi yasakladı çunku şeker hastalığından şüphelendi. şekerim 118 çıktı daha 27 yaşındayım çok korkuyorum. testi pazartesi yaptırmıştım. haftasonu cumartesi günü sütlü tatlı yedim pazar parfe, bol bol meyve suyu... bunlar yükseltmiş olabilir mi acaba

1 dılım ekmek kucuk peynır cay

yogurt bır bardak 1 dılım ekmek

arada mandalına

yarım kase mercımek corbası
bıraz lahna tursusu

bı portakal cay bugun bu kadar yedım kızlar dunku halsızlıgım kalamdııı bu arad 2,5 lıtrede suyumu ıctım

Turşu 25gr 2.50 kal
Mercimek Çorbası 1kase 270.00 kal
Portakal 1adet 50.00 kal
Keçi Peyniri 25gr 49.25 kal
Kabak Çekirdeği (çekirdek) 10 gr 57.10 kal
Mandalina 1 adet 50.00 kal
Ekmek 1dılım 65.00 kal
Pirinç (haşlanmış) 50gr 6.50 kal
Yoğurt (tam yağlı) 50gr 34.00kal
Yerleri Silmek (Bez ıle Ovmak) 20dk 167.86
Şeker (küp) 1adet 19.50 kal
Tulum Peyniri 25gr 64.25 kal
Ekmek 1 dılım 65.00 kal

TOPLAM : 565.24 Kal.

tam olarak yedıklerım bu sekılde kızlar ve tokum suanda hergun bu sekılde yedıklerımı paylasıcam kalorısepetı.comda bunları yedıkten sonra lıstelıyorum aynen bu sekıldee cıktıı

canım sen daha iyi bilirsin kendini ama çok düzensiz bir beslenme şekli değil mi bu?
yani ana öğün yok. açlık bastırmayla gün geçmiş sanki.. bilmiyorumkismile

canım sen daha iyi bilirsin kendini ama çok düzensiz bir beslenme şekli değil mi bu?
yani ana öğün yok. açlık bastırmayla gün geçmiş sanki.. bilmiyorumkismile

evet gorunurde oyle gozukuyo dımı ee haklısın yazımın hemen altında yenılenmıs halı var canım kahvaltı oglen yemegı ara ogun aksam yemegı ara ogun var toplam kalorı vs de yazılı o sekılde yanı hayatımm dun acayıp halsızdım o yuzden yemege basladım metobolızmam gıttıkce zayıflıcak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…