Baya Gecikmiş ama 20 gün çok değil mi?Canim bende ayni durmdayim 2 gun once sabah kalkrim resmen balin gibiyim ikula giderken ayakkabilarimu zor giydim tartildim76 kiloyum 1 gun bol su ictim salata yogurt 0 tuzla gecirdim eryesi gun 72e indim,dogumdan donra 1 kez adet gordum gunum 20 gun gecti karnima dokunamiyorum cok sanciyo cunku
Yarin doktira gidicem birde karnim agriyo ogluslarimi kucagima alnak istemiyorumBaya Gecikmiş ama 20 gün çok değil mi?
benim bugunku menum
sabah: iki tane tostbiliyorum biraz fazla oldu ,birkac zeytin, domates salata
ogle;smoothie,
aksam: bir tabak turlu bol salata
su 3 litre
spor ogleye kadar bahcemde ugrastim biliyorum bu spor sayilmaz ama daha cok yoruldumonun disinda 45 dakika yurus az sonra oglumu uyutur uyutmaz platesimide yapacam insallah
Sevgili eşiimm :) sen ilk günlerde spora giderken 1,5 saat mi durdun hep ? Bende valla senin yoluna geldim. Biz aynı kiloda gidiyoduk sen aldın başını gittin ben takıldım yaa beni bekleee
Bugün çok dengesiz beslendim doğum günü vardı ve çatladım kendimi tutmaktan gerçekten.
Sabah
Tulum peyniri
Omlet
3 zeytin
Domates,salatalık, maydanoz
1 türk kahvesi şekersiz
Öğle akşam karışık oldu
Haşlanmış yumurta
Salata biraz haşlanmış patatesle
Akşam çok karışık oldu anlamadım bende :)
Su henüz 1 lt oldu 2.5a tamamlayacağım. Henüz spor yok
Aa evet bir sürü alıntılayınca arada gözümden kaçmış.Peri sorumu alıntılamışsın ama cevap yazmamışsın,adımsayar programın hangisi?
Evet kuzum hep 1bucuk saat yaptim son gun cok hasta oldgm icn yarim saat yapmstm kuzum sende yetsrsn kuzucum spora yazilman iyi Olduu
Valla akşam biraz cıs vardıda yazmaya korktum yarından itibaren deli gibi spor yapıcam :))Zararlı bisi yok perim ama aksami yazmamissin ne dicegimi bilemedim
Belki hafta sonu diye böyledir pazartesi anlarız :)Sayfamız çok durgunlaştı eskiden geçmişi oku oku bitmezdi,kalabalıklaştık halbuki..
Menü süperBugünkü menüm
Sabah
Domates
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Çay
Öğlen
2 türk kahvesi
Akşam
Ispanak
Yoğurt
1 saat yürüyüş
2 lt su
Lavaş harici süperİyi geceler bayanlar ...
menü bildireyim sonra da uyuyayım .. çok yoruldum ..
sabah karatay kahvaltısı + 2 dilim ekmek
öğlen : yarım porsiyon adana .. azck lavaş :)
akşam : Karısık ızgara ..
su : 2 lt
spor :gün boyu gezdiim
bugün gün boyu dışardaydım menü böle o yüzden ..
Zeynepim seninle de adam akıılı konuşamıyorum iki üç gündür
inşallah yarın sık sık ugrayacam buraya öpüyorum sizleriiii iyi geceleerr
Guzel kankammm[/QUOTE
tesekur ederim canim kankam sabah biraz kacirdimama cok sukur sonra toparladim hatta bugun 1,5 saat plates yaptim yuruyuste 45 dakika yaptim platesim simdi bitti bende bittim bugun bahce islerim + sporlarim felan derken kilibi kipirdatacak halim kalmadi nerdeyse matin ustunde uyuyacaktim
neyse canim iyi geceler benim gece nobetim baslamadim biraz dinleneyim
Herkese günaydınlaaarr... 7. Takım nerdesiniiizzz ??
Harikasn eşimBugünkü menüm
Sabah
Domates
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Çay
Öğlen
2 türk kahvesi
Akşam
Ispanak
Yoğurt
1 saat yürüyüş
2 lt su
Canım aslında patates yasak dietlerde.ama bazıları da fırınladığımızda ya da haşadığımızda yenile bilir diyor.bazılarıysa deyil patatesi patatesle pişmiş tavuk bile yenmez diyor.karar senin...Kizlar bilgisi olan soyleyeblr mi
Patatesleri ince ince cips seklinde dograyip cok az zeytinya sursek baharaylayip firina koysak cips gibi bu diyeti bozarmi tarifi diyet yapan bi arkdstan öğrendim de sizede sormak istedimkucuk bikase yesek sakıncalımii
Canım aslında patates yasak dietlerde.ama bazıları da fırınladığımızda ya da haşadığımızda yenile bilir diyor.bazılarıysa deyil patatesi patatesle pişmiş tavuk bile yenmez diyor.karar senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?