Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baya Gecikmiş ama 20 gün çok değil mi?

İyi geceler bayanlar ...

menü bildireyim sonra da uyuyayım .. çok yoruldum ..

sabah karatay kahvaltısı + 2 dilim ekmek

öğlen : yarım porsiyon adana .. azck lavaş :)

akşam : Karısık ızgara ..

su : 2 lt
spor :gün boyu gezdiim

bugün gün boyu dışardaydım menü böle o yüzden ..

Zeynepim seninle de adam akıılı konuşamıyorum iki üç gündür
inşallah yarın sık sık ugrayacam buraya öpüyorum sizleriiii iyi geceleerr

Guzel kankammm

Sevgili eşiimm :) sen ilk günlerde spora giderken 1,5 saat mi durdun hep ? Bende valla senin yoluna geldim. Biz aynı kiloda gidiyoduk sen aldın başını gittin ben takıldım yaa beni bekleee

Evet kuzum hep 1bucuk saat yaptim son gun cok hasta oldgm icn yarim saat yapmstm kuzum sende yetsrsn kuzucum spora yazilman iyi Olduu

Zararlı bisi yok perim ama aksami yazmamissin ne dicegimi bilemedim

Sayfamız çok durgunlaştı eskiden geçmişi oku oku bitmezdi,kalabalıklaştık halbuki..
Belki hafta sonu diye böyledir pazartesi anlarız :)
Bugünkü menüm
Sabah
Domates
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Çay

Öğlen
2 türk kahvesi

Akşam
Ispanak
Yoğurt

1 saat yürüyüş
2 lt su
Menü süper
Lavaş harici süper

Iyi geceler guzeller

Aynura sevindim guzel haber almaniza. Yarin daha da guzel haberler alirsiniz insallah. Evlilik yil donumunuz de simdiden kutlu olsun canim.

Havva bu moral&motivasyon bile yeter sana. Sporu arttirirsan hizla istedigin kiloya gelirsin insallah. Nasil bir elbise dusunuyorsun? Funda nin annesinin iyi olmasina da cok sevindim. Selam soyle bizden.

Sosyal, hos geldin canim. Gecmis olsun karin agrisi neden acaba. Ihmal etme git biran once guzelim.

Son düzenleme:

Kizlar bilgisi olan soyleyeblr mi

Patatesleri ince ince cips seklinde dograyip cok az zeytinya sursek baharaylayip firina koysak cips gibi bu diyeti bozarmi tarifi diyet yapan bi arkdstan öğrendim de sizede sormak istedim kucuk bikase yesek sakıncalımii

Günaydın kızlar.lütfen herkes toparlansın.bu ne hal böğle,menüler doğru dürüst verilmemiş,verilenlerde de cıslar falan. Sopamı elime alsam takımda totosu morarmamış kimse kalmıycak galiba.firuze ile peri de cıss yaptığına göre durum vahim.inşallah bugün güzel haberler alırım da akşamdan menüleriniiz kontrolümde olacak.yenilerde ortalıkta yok galiba.

Canım aslında patates yasak dietlerde.ama bazıları da fırınladığımızda ya da haşadığımızda yenile bilir diyor.bazılarıysa deyil patatesi patatesle pişmiş tavuk bile yenmez diyor.karar senin...

Canım aslında patates yasak dietlerde.ama bazıları da fırınladığımızda ya da haşadığımızda yenile bilir diyor.bazılarıysa deyil patatesi patatesle pişmiş tavuk bile yenmez diyor.karar senin...

Tesekur ederim kaptanim ben ozmn 2 haftada bi yapym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…