Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar dünkü menümu yazmayı unuttum
Kahvaltı 8:00
1yunurta
2-3 dilim domates
2zeytin
Öğlen
2kepce et haslama
2yk nohut yemegi
Salata
Ara
Yarım portakal
2ceviz
Akşam 16:30
5izgara köfte
1bardak ayran
Salata tuzsuz yağsız
1.5 lt su içtim 25 dk yürüyüş

Patates yapısı gereği karbonhidrat deposu haliyle yenildiği gün yapılan spor ancak onu yakar :)

Yenileri geçtim eskilerde yok ortalıkta hafta sonu diyedir umarım
Ama sen merak etme bu hafta 6lara gelemezsem herhalde ben yemeği komple keserim

günaydınlar herkese . benim moralim bozuk bugün kızlar dokunsalar ağlıycam o derece . çalıştığım için annemle kv. bakıyor oğluma ama artık annemin her seferinde siz çocuk bakıcaksınızda bende görücem lafı canımı sıkmaya başladı . ALLAH razı olsun çok iyi bakıyor ama artık sinirime dokunuyor bu lafı

Günaydın.. valla bu duruma ne denir bilmiyorum ama üzülme

günaydın canım, kendi annen mi söylüyor bu sözü, kv mi?

o zaman ne üzülüyorsun, bakacaksın tabi de, gül geç sıkma canını

ama çok sık söylüyor bunu ister istemez acaba oğluma iyi bakamıyormuyum diye düşünüyorum . annem soba yakıyor tek odası sıcak oluyor öyle oluncada kat kat giydiriyor çocuğu bizim evde heryer sıcak bende çok fazla giydirmiyorum bizim evde sonra çocuğu ince giydiriyorsun siz çocuk bakıcaksınızda ben görücem . dünde giydirdiğim çorabın lastik kısmı sıkıymış biraz hiç farketmedim yine aynı laf .ister istemez moralim bozuluyor

ne diyeceğimi bilemedim bak, annene söyle, üzülüyorum böyle deyince de, belki bir daha söylemez.

Günaydın
Kahvaltı yapamadan çıktım. Şimdi yesem tost söyleyebilirim anca. Yemesem öğün atlamış olcam.:/Öğlen ne yiyeceğimide bilmiyorum. Evde hazırladım unuttum of of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…