- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Günaydın kızlar
Hafta başı hadi yeni haftamiz hayırlı olsun
bu haftayı da kilo vererek kapatalım insallah
Patates yapısı gereği karbonhidrat deposu haliyle yenildiği gün yapılan spor ancak onu yakar :)Kizlar bilgisi olan soyleyeblr mi
Patatesleri ince ince cips seklinde dograyip cok az zeytinya sursek baharaylayip firina koysak cips gibi bu diyeti bozarmi tarifi diyet yapan bi arkdstan öğrendim de sizede sormak istedimkucuk bikase yesek sakıncalımii
Yenileri geçtim eskilerde yok ortalıkta hafta sonu diyedir umarımGünaydın kızlar.lütfen herkes toparlansın.bu ne hal böğle,menüler doğru dürüst verilmemiş,verilenlerde de cıslar falan. Sopamı elime alsam takımda totosu morarmamış kimse kalmıycak galiba.firuze ile peri de cıss yaptığına göre durum vahim.inşallah bugün güzel haberler alırım da akşamdan menüleriniiz kontrolümde olacak.yenilerde ortalıkta yok galiba.
Patates yapısı gereği karbonhidrat deposu haliyle yenildiği gün yapılan spor ancak onu yakar :)
Hahaha çok mantıklı.ONu yedigin gun ekmek yemiceksin yoksa ayvayi yersin
Günaydın.. valla bu duruma ne denir bilmiyorum ama üzülmegünaydınlar herkese . benim moralim bozuk bugün kızlar dokunsalar ağlıycam o derece . çalıştığım için annemle kv. bakıyor oğluma ama artık annemin her seferinde siz çocuk bakıcaksınızda bende görücem lafı canımı sıkmaya başladı . ALLAH razı olsun çok iyi bakıyor ama artık sinirime dokunuyor bu lafı
Hahaha çok mantıklı.
Bende bugün kahvaltımı evde unuttum vee nesfit aldım kendime :))))
günaydınlar herkese . benim moralim bozuk bugün kızlar dokunsalar ağlıycam o derece . çalıştığım için annemle kv. bakıyor oğluma ama artık annemin her seferinde siz çocuk bakıcaksınızda bende görücem lafı canımı sıkmaya başladı . ALLAH razı olsun çok iyi bakıyor ama artık sinirime dokunuyor bu lafı
günaydın canım, kendi annen mi söylüyor bu sözü, kv mi?
malesef kendi annem söylüyor canım .
o zaman ne üzülüyorsun, bakacaksın tabi de, gül geç sıkma canını
Ne kadar fark var ki ? ama bence kısa sürede verirsinMalesef ayrildigim kiloda degilim insallah verip oyle giriyim listeye
ama çok sık söylüyor bunu ister istemez acaba oğluma iyi bakamıyormuyum diye düşünüyorum . annem soba yakıyor tek odası sıcak oluyor öyle oluncada kat kat giydiriyor çocuğu bizim evde heryer sıcak bende çok fazla giydirmiyorum bizim evde sonra çocuğu ince giydiriyorsun siz çocuk bakıcaksınızda ben görücem . dünde giydirdiğim çorabın lastik kısmı sıkıymış biraz hiç farketmedim yine aynı laf .ister istemez moralim bozuluyor
günaydınn :) ya hep sorcam sorcam diorum unutuyorum zayifolacam dı dimi eski nickin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?