Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benimmm annem ne söğlerse söğlesin kabul ederim ben.sonuçta yaşlı başlı insan aynı düşünemeyiz dimi?farklı düşünmemiz çok normal.bbenimki de bazen beni üzer ama bazen.hiç kırılmam.sağolsun kv kırılma sınırlarımı kapsamış

daha önce söyledim ya kız, allah iyiliğini versin :)
bunadım galiba
Günaydın
Kahvaltı yapamadan çıktım. Şimdi yesem tost söyleyebilirim anca. Yemesem öğün atlamış olcam.:/Öğlen ne yiyeceğimide bilmiyorum. Evde hazırladım unuttum of of..
Bugün sende bendensin desene unutanlar kulübüne hoşgeldin

Günaydın
Kahvaltı yapamadan çıktım. Şimdi yesem tost söyleyebilirim anca. Yemesem öğün atlamış olcam.:/Öğlen ne yiyeceğimide bilmiyorum. Evde hazırladım unuttum of of..
Ne olmuş bu gün herkes yemeyini unutmuş?sen kahvaltıyla öğlenin arasında bi tost ye bi de akşam ye.olmaz mı?2defa yemiş olursun

Malum kaş gündür evde yoktum.evin hali harap.toparladım ortalığı,temizliyi kaldı.onu da hall edicem şimdi.bi de galiba kvnin misafiri gelecekmiş...ayyy bu günde evlilik yıl dönümümüz dışarı çıkıcaz..ne yapcam ben.hemen işlerimi yapmam hazırlanmam gerek

Ne olmuş bu gün herkes yemeyini unutmuş?sen kahvaltıyla öğlenin arasında bi tost ye bi de akşam ye.olmaz mı?2defa yemiş olursun

En güzeli öyle olcak bende öyle düşündüm. tost yemiş olmak huzursuz edecek ama yapcak bişey yok bugünlük.
Aynur bebiş nasıl oldu ?

Yazmışsın cevap bebişin iyi olmaına çok sevindim Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağlığına tamamiyle kavuşsun inş.

En güzeli öyle olcak bende öyle düşündüm. tost yemiş olmak huzursuz edecek ama yapcak bişey yok bugünlük.
Aynur bebiş nasıl oldu ?
Tabi canım ne yapalım.akşam yemeyinle sporunla telafi edersin kuzumm.bebişiç için iyi dileklerine sonsuz teşekkürler.

günaydın güzeller iyi haftalar

sosyalcim dönmene sevindim aramıza

aynurcum çok şükür bebişiniz iyi olmuş Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah. evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun huzurlu yıllarınız olsun

benim eşimde sizin orda bikaç gündrü, bugün dönüyor inşallah

nazlım anne de olsa kayınvalide de olsa üzülüyor insan sözlerine, her ne kadar kendi canları olsa da annane-babanne yerine bakıcı daha iyi geliyor bana

benim annem de bazen ben bakamıyormuşum gibi davranır çok kızarım, 'çocuğun elini bırakma karşıdan karşıya geçerken' diyor mesela sanki ben annesi değil de küçük ablası falanım bilmiyorum ne yapıcağımı

Dimi ama yağmurum?gözümüz aydın.sizin dualarınız sayesinde iyileşiyor yiyenim.sağolsun tüm arkadaşlarım ister sanal ister real hepsi sonsuz destek oldu..
Evet ablam bu takım gerçekten farklı birbirine hep destekçi , melek içinde çok sevindim hep sağlıklı sıhhatli olur inşallah

Erkencisin sende baya nerde çalışıyorsun? Bilgisayar programcılığı gibi bi durum geçmişti geçmiş sohbetlerde heralde o sen miydin?

Evet canım o benim :) Hatta kısaca özet geçeyim

Bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum. Bilgisayar ve öğretim tekn. öğretmenliği ve aöf işletme son sınıftayım (her ne kadar uzatmış olsamda henüz annem bilmiyor söyleyemedim ) bilgisayar öğretmenliği yapıyorum belediyenin kurslarında. sabah 7 gibi uyandığım için ilk gelip buraya yazıyorum sonra yolda metro vs derken internetim çekmediği için ancak kursa gelince devam ediyorum. 08:30da mesaim başlıyor :) 9da derse giriyorum :) genelde evden getiriyorum kahvaltımı ama işte unuttum bugün :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…