Canım benimmm annem ne söğlerse söğlesin kabul ederim ben.sonuçta yaşlı başlı insan aynı düşünemeyiz dimi?farklı düşünmemiz çok normal.bbenimki de bazen beni üzer ama bazen.hiç kırılmam.sağolsun kv kırılma sınırlarımı kapsamışgünaydınlar herkese . benim moralim bozuk bugün kızlar dokunsalar ağlıycam o derece . çalıştığım için annemle kv. bakıyor oğluma ama artık annemin her seferinde siz çocuk bakıcaksınızda bende görücem lafı canımı sıkmaya başladı . ALLAH razı olsun çok iyi bakıyor ama artık sinirime dokunuyor bu lafı
daha önce söyledim ya kız, allah iyiliğini versin :)
Bugün sende bendensin desene unutanlar kulübüne hoşgeldinGünaydın
Kahvaltı yapamadan çıktım. Şimdi yesem tost söyleyebilirim anca. Yemesem öğün atlamış olcam.:/Öğlen ne yiyeceğimide bilmiyorum. Evde hazırladım unuttum of of..
Ne olmuş bu gün herkes yemeyini unutmuş?sen kahvaltıyla öğlenin arasında bi tost ye bi de akşam ye.olmaz mı?2defa yemiş olursunGünaydın
Kahvaltı yapamadan çıktım. Şimdi yesem tost söyleyebilirim anca. Yemesem öğün atlamış olcam.:/Öğlen ne yiyeceğimide bilmiyorum. Evde hazırladım unuttum of of..
Kızlar çok şükür yeğenimin durumu iyiye gidiyor.yok benden mutlusuuuu
iyi maşallahKızlar çok şükür yeğenimin durumu iyiye gidiyor.yok benden mutlusuuuu
Dimi ama yağmurum?gözümüz aydın.sizin dualarınız sayesinde iyileşiyor yiyenim.sağolsun tüm arkadaşlarım ister sanal ister real hepsi sonsuz destek oldu..iyi maşallahgözümüz aydın
Ohhh çok şüküürKızlar çok şükür yeğenimin durumu iyiye gidiyor.yok benden mutlusuuuu
Ne olmuş bu gün herkes yemeyini unutmuş?sen kahvaltıyla öğlenin arasında bi tost ye bi de akşam ye.olmaz mı?2defa yemiş olursun
bunadım galiba
Bugün sende bendensin desene unutanlar kulübüne hoşgeldin
Tabi canım ne yapalım.akşam yemeyinle sporunla telafi edersin kuzumm.bebişiç için iyi dileklerine sonsuz teşekkürler.En güzeli öyle olcak bende öyle düşündüm. tost yemiş olmak huzursuz edecek ama yapcak bişey yok bugünlük.
Aynur bebiş nasıl oldu ?
Evet ablamDimi ama yağmurum?gözümüz aydın.sizin dualarınız sayesinde iyileşiyor yiyenim.sağolsun tüm arkadaşlarım ister sanal ister real hepsi sonsuz destek oldu..
Erkencisin sende baya nerde çalışıyorsun? Bilgisayar programcılığı gibi bi durum geçmişti geçmiş sohbetlerde heralde o sen miydin?
SüpersinDünkü çikolatadan sonra akillandim bugün smothie yapıyorum
Elma
Portakal
Maydanoz
Sut
Yoğurt.
İnşallah kuzum ya spora da asilacagim iyiceSüpersinbu hafta güzel sonuçlar alacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?