Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim sen açsana bu grup,çok iyi olur.benim verecek kilom yok.ama günde 30dakikamı spora ayırırlm.15dakika yürüyüş 15dakika pilates.ama sen istersen aç bu grup. Ben yardımcı olurum
Tatlım ben takip etmeyi beceremem sanki. O yüzden hazır grup daha cazip geliyor=)

Nerde benim güzeller?ellif gelmedimi bugün?yoksa ben mi denk gelmedim?aaa gülruyla firuze sarayca da gelmedi...kızlaaaar....
Ablam leslie ye devam edelim ya ben topik sayesinde düzene bindirdim mile i arttirip devam edelim bence vücudumuz alisti vallahi pantolonlar ima sigmaya basladim

Geçmiş olsun canım.
Sağol canım

geçmiş olsun. soğan kürü kistlere faydalı deniyor sizin durumunuza uygun olur mu?
Sağol canım
Soğan kürünü duydum ama o kistlerin şimdilik bi zararı yok bana zararı olmaya başlarsa bişey düşüncem

Çok geçmiş olsun tatlım

Harikaa gerçekten. Bizde takımca ölçelim hatta harika olur
Sağol canıım

Geçmiş olsun kuzum ne rahatsizligin var
Sağol canım polikistik over var onun için gittim ama pişman oldum gittiğime
Arkadaşım çok övdü önerdi ben de bi ona gideyim dedim beş para etmez ya bi daha devlet hastanesine gitmem hiç bşr devlet hastanesinde işimi halledemiyorum

Ablam leslie ye devam edelim ya ben topik sayesinde düzene bindirdim mile i arttirip devam edelim bence vücudumuz alisti vallahi pantolonlar ima sigmaya basladim
Ayy ne güzel bu senin hırsını da arttırır
Benimde sığmak istediğim eski pantolonum var ama baya küçük o 3 beden küçük
Daha çok yolum var

Cıs yaptıktan sonra bahanemiz hep hazır olur zaten. Basbayağı ağzımızı tutamıyoruz işte başka ne sebebi olabilir

:) olabilir ya

Tubacım bu kadar menü paylaşılmış en kötüsü seninki biliyormusun?bu nasıl diyet menüsüdür tuba?

ya keske lahmacunu bi tane yeseydim

ben de farkındayım çok kötü

Cıssları yazmayı unuttun galiba Lahmacun güzeli

valla cıs yazpmadım ne varsa onu yazdım

Bilmiyorum daha belki pilates belki yine yürüyüş.belki ara veririz.bakalım kızlar ne isteyecek.senin istediyin bi şey var mı?
ben pilatese merak salıyorum şu aralar ama sen bana kızmışsın dinlemezsin beni

Başım çatlıyo.
Bu bitki çayları bana hiç iyi gelmiyo ya:S
Nese şimdilik iyi akşamlar kızlar.
Akşam sporumdan sonra gelirim raporumu veririm.

Ya ben her seferinde geliyorum eski mesajları okuyorum bitmeden işim çıkıyor yazamadan çıkıyorum

Aynura ben demiştim bu yenileri eşleştirmeyelim diye önceki grupta yok olmuştu bunlarda hey allahım ya
Önceki grup kim kız?bi de ben hani üye geliyor ya onun devam edeceyini ya da bırakacağını tahmim ediyorum. Çok az oldu yanıldığım.mmesela bi mucize gelmişti o çok iyiydi düşünmüştüm ama bıraktı.haa sen de onları diyoduuuun

Hepimiz kilo verdikçe iyi olacağımıza eminim. bugün tartı beni bi güldürdü sonra geri aldı tam 6ları gördüm tartıda tekrar çıktım aaa yine aynı kilomdayım
Perim gün içinde 1-2 kilo oynar.iyarın sabah aç karna tartıldığım senin kilon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…