Anladığım kalori hesabı yapmıyordun şimdi deyişiklik olsun diye onu yapacaksın.başarılar sana...haklısın kaptanım
sağlıklı besleniyorum ama sağlıklı besinlerden cok fazla tüketiyordum,bundan kalori kısıtlamasına gideceğim
son 7 gün müYok tatlım.daha 7günümüz var.bi haftaya bitecek...
Tatlım ben takip etmeyi beceremem sanki. O yüzden hazır grup daha cazip geliyor=)Canım benim sen açsana bu grup,çok iyi olur.benim verecek kilom yok.ama günde 30dakikamı spora ayırırlm.15dakika yürüyüş 15dakika pilates.ama sen istersen aç bu grup. Ben yardımcı olurum
Hmm halbuki çokta iyi anlasmisti herkesle üzüldümBahar çoktaaan yok oldu canım benim.o da çok istiyordu zayıflamayı ama istikrar sağlayamadı
Ablam leslie ye devam edelim ya ben topik sayesinde düzene bindirdim mile i arttirip devam edelim bence vücudumuz alisti vallahi pantolonlar ima sigmaya basladimNerde benim güzeller?ellif gelmedimi bugün?yoksa ben mi denk gelmedim?aaa gülruyla firuze sarayca da gelmedi...kızlaaaar....
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Sağol canımgeçmiş olsun. soğan kürü kistlere faydalı deniyor sizin durumunuza uygun olur mu?
Sağol canıımÇok geçmiş olsun tatlım
Harikaa gerçekten. Bizde takımca ölçelim hatta harika olur
Sağol canım polikistik over var onun için gittim ama pişman oldum gittiğimeGeçmiş olsun kuzum ne rahatsizligin var
Ayy ne güzel bu senin hırsını da arttırırAblam leslie ye devam edelim ya ben topik sayesinde düzene bindirdim mile i arttirip devam edelim bence vücudumuz alisti vallahi pantolonlar ima sigmaya basladim
Cıs yaptıktan sonra bahanemiz hep hazır olur zaten. Basbayağı ağzımızı tutamıyoruz işte başka ne sebebi olabilir
Tubacım bu kadar menü paylaşılmış en kötüsü seninki biliyormusun?bu nasıl diyet menüsüdür tuba?
Cıssları yazmayı unuttun galibaLahmacun güzeli
ben pilatese merak salıyorum şu aralar ama sen bana kızmışsın dinlemezsin beniBilmiyorum daha belki pilates belki yine yürüyüş.belki ara veririz.bakalım kızlar ne isteyecek.senin istediyin bi şey var mı?
off o kadar mı kötü yaaaaTubissss menun karbon cukuru gibi kizzzz ..
Evet tubam sana çok kızgınım.bu hafta iyi kilo veremezsem gözüme gözükmeben pilatese merak salıyorum şu aralar ama sen bana kızmışsın dinlemezsin beni
Akşam sohbetine bekleriz kuzum.Başım çatlıyo.
Bu bitki çayları bana hiç iyi gelmiyo ya:S
Nese şimdilik iyi akşamlar kızlar.
Akşam sporumdan sonra gelirim raporumu veririm.
Aynura ben demiştim bu yenileri eşleştirmeyelim diye önceki grupta yok olmuştu bunlarda hey allahım yaNeredesiniz kuzularrrr?handede gelmedi bugün
Önceki grup kim kız?bi de ben hani üye geliyor ya onun devam edeceyini ya da bırakacağını tahmim ediyorum. Çok az oldu yanıldığım.mmesela bi mucize gelmişti o çok iyiydi düşünmüştüm ama bıraktı.haa sen de onları diyoduuuunAynura ben demiştim bu yenileri eşleştirmeyelim diye önceki grupta yok olmuştu bunlarda hey allahım ya
Perim gün içinde 1-2 kilo oynar.iyarın sabah aç karna tartıldığım senin kilon..Hepimiz kilo verdikçe iyi olacağımıza eminim. bugün tartı beni bi güldürdü sonra geri aldıtam 6ları gördüm tartıda tekrar çıktım aaa yine aynı kilomdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?