Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
2 dilim peynir
6zeytin
1 adet vişne

Öğlen
1 avıc fındık
1 bardak ayran
Dışardaysam mecbur bunları yiyorum

Akşam
Patlıcan ve makarna vardı patlıcan ağzımı yara yapıyo makarna da yemedim
Domates peynir yedim

1 saat yürüyüş
2 lt su

supersin canim masallah cok az yiyon keske bu hafta bizde listeye girebilseydik bence ikimizde bu hafta iyi vericez insallah

Ama çooook az yemişsin

çok az olmuş cumaya sonucu güzelleştirir =)
Patlıcan bana da dert,kavunda yapıyomu?

supersin ciyiki masallah cok az yiyon keske bu hafta bizde listeye girebilseydik bence ikimizde bu hafta iyi vericez insallah

Kuzum sende supersin INSALLAH kuzum ben hastayim regli iyiki hafataya grcez bence haftaya super olcak haftaya grioz dimi kanka

bu arada zeynep nerde ??
Birbirinizi bulamadınız bir türlü :)))))
Supersin perimmm.bu hafta senden attack bekliyorum
İnşallaahhh bende bekliyorum valla heyecanla bu hafta böyle devam edicem bakalım :)
Dikkat et kendine canım, kontrol ettik muhakkak ihmal etme
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyiz kardeşim amaliyat oldu uğramaya çalışcam artık inşallah
Çok geçmiş olsun canım
aslında akşamki menünü sabah kahvaltısı olarak yapsaydın keşke.. sabah biraz boş kalmış sanki. :)
Yogaa mıı ? ayy çok merak ediyorum gerçekten yogayı yaa :)
menün güzel ama sabah kahvaltın pek olmamış sanki canım çok az.
Süpeersin canımm
Menüm

Sabah
2 zeytin
1 koy yumurtası haşlanmış
1 kivi
Şekersiz cay

Öğlen
Mercimek çorba
Cacık
Izgara tavuk, salata

Yeşil cay

Aksam
Kısır
Ayran

1 lt su

Süper menün canım ama spor yok mu ?

Yoga mı yaptım pericim gerçi çok az hafif benimki yogayı tanımak gibi=)
Bi kitap var 12 haftalık program. bugün başladım 1. hafta bi hayli hafif=) ama inanılmaz rahatlatıcı

Geçmiş olsun canım allah sifa versin

Geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı

Geçmiş olsun Havvacım..

Turtle ve mavis gecmis olsun kizlar ..

Teşekkür ederim kızlar dün akşam çok ağrısı oldu apandisit dediler hemen amaliyata aldılar şükür bi sıkıntı yok ama çok zor bi gündü Allah kimseye dermansiz dert vermesin hastane işleri çok zormus

Bugün ki menüm
Kahvaltı
Bir parça simit çeyrek anca
1bardak çay
Öğlen
1tabak tarhana çorba
Yarım dilim ekmek
Ara
Çay
Akşam
1tabak tavuk çorba
Neskafe 2si 1arada
Çok su icemedim sanırım tüm gün ayaktaydiydim

evet epey az olmuş canım ama mecburiyetten sanırım. bu arada patlıcan neden yara yapıyor ki ilk kez duyuyorum :S
supersin canim masallah cok az yiyon keske bu hafta bizde listeye girebilseydik bence ikimizde bu hafta iyi vericez insallah
siz beraber gelmiştiniz galiba dimi canım ? tarih neydi hatırlıyo musunuz ?
Kızlar toplanıp survivora gidelim Zayıflamak için
birbirimizi yeriz bişi bulamazsak

benim bugunku menum

sabah: smoothie elma+muz+3 cilek+4 kasil yogurt+kivi ve portakal cok fazla olmustu bitiremedim
kalani oglen ictim
ara ogluma ispanak corbasi yaptim bende kucuk 1 kase yedim
aksam biraz fazla oldu ama misafir vardi yani mecburen 1 kase yine ispanak ve sadece mantar sote yedim ama smoothie icmem gerekiyodu aslinda ama misafir olunca mecburen softada olmam lazimdi
neyse spor ogleye kadar 5 km yurudum ogleden sonra kosusturma simdide kalkip insallah plates yapicam aslinda hic halim yok ama plates yapsam kendime gelirim eminim
su 3,5 lt

Nikotin var ya içinde onun için

Yoga mı yaptım pericim gerçi çok az hafif benimki yogayı tanımak gibi=)
Bi kitap var 12 haftalık program. bugün başladım 1. hafta bi hayli hafif=) ama inanılmaz rahatlatıcı
Aaa ismi nedir kitabın ? Meraklısıyım bende biraz.. bütün stresimi atayım hafta sonları yaparım :))
sanırım hastanede olmanızda ötürü bu şekilde olmuş canım ama yinede iyi toparlamışsın. İnşallah bir an önce toparlanır kardeşin

Olsun canım cıss yapmamışsın sonuçta sağlıklı şeyler yemişsin

Canim bu cuma bizim 2nci cumamiz haftaya 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…