Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

siz beraber gelmiştiniz galiba dimi canım ? tarih neydi hatırlıyo musunuz ?

canim gecen hafta pazatesimiydi tam hatirlamiyorum ama sadece 1 cuma gecirdik

Guzel kuzum

Kuzum sende supersin INSALLAH kuzum ben hastayim regli iyiki hafataya grcez bence haftaya super olcak haftaya grioz dimi kanka
canim haftayada ben hastalaniyorum ve ustelik ilac kullanmaya baslayacam ilacta kilo aldiriyormus yani onumuzdeki haftadan sonra benim isim dahada zorlasiyor

Bugünki menüm

Sabah
1 kase yoğurt nesfit (bir porsiyonu 100 kaloriymiş)

Öğlen
Light ton balığı

Akşam
Köfte
Salata
Yoğurt

2 litreye tamamlıyorum. Spora da şuan gidiyorum :)
Şimdi sporumu da ekliyorum. 1.30 saat kadar çalıştım spor salonunda. koşu bandı, eliptik, bisiklet, iç bacak, dış bacak, twister falan ne varsaaa :) bir de 12000 adım atmışım :) suyumda 2 lt oldu.

Kavun yapmıyo canımpatlıcan ve çikolata yapıyo bide domates sosu ve yoğurt katışırsa oluyo
Yani domates soslu yoğurtlu makarna oluyo onun gibi

bendede bi patlıcan bı kavun o yuzden merak etmıstım ne değişik huylarımız var ama sana cıkolatanında yapması ıyı bısı

smothıe dıyetı dıye fazla oldu dıyosun sanırım ama normal dıyet menusune gore gayet guzel=)

dr svami purna nın kitabı herkes için uygulamalı yoga
ben bu kitabı cok uzun yıllar once almıstım cok daha ıyı kaynaklar var olabılır araştırmak gerek

Canim bu cuma bizim 2nci cumamiz haftaya 3

siz beraber gelmiştiniz galiba dimi canım ? tarih neydi hatırlıyo musunuz ?

canim gecen hafta pazatesimiydi tam hatirlamiyorum ama sadece 1 cuma gecirdik

O halde önümüzdeki hafta listedesiniz demektir ama liste olsa da olmasa da asla motivasyonunuzu bozmasın. genel konulmuş kurallar olduğu için 3. cumayı bekliyoruz bizde

evet canim aynen dun basladim sifirlama diyetine basladim ve bugun boyle oldu ama yarin insallah duzenli olacak

O halde önümüzdeki hafta listedesiniz demektir ama liste olsa da olmasa da asla motivasyonunuzu bozmasın. genel konulmuş kurallar olduğu için 3. cumayı bekliyoruz bizde

Anladim perim olsun bekleriz sonucta beraberiz haftayada bomba gibi takima grip fayda saglariz INŞALLAH

Bende çamaşırları toplayıp ütüleyeyim..gelirim ama gitmiş olursunuz iyi geceler hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…