benim bugunku menum
sabah: smoothie elma+muz+3 cilek+4 kasil yogurt+kivi ve portakal cok fazla olmustu bitiremedim
kalani oglen ictim
ara ogluma ispanak corbasi yaptim bende kucuk 1 kase yedim
aksam biraz fazla oldu ama misafir vardi yani mecburen1 kase yine ispanak ve sadece mantar sote yedim ama smoothie icmem gerekiyodu aslinda ama misafir olunca mecburen softada olmam lazimdi
neyse spor ogleye kadar 5 km yurudum ogleden sonra kosusturma simdide kalkip insallah plates yapicam aslinda hic halim yok ama plates yapsam kendime gelirim eminim
su 3,5 lt
siz beraber gelmiştiniz galiba dimi canım ? tarih neydi hatırlıyo musunuz ?
canim gecen hafta pazatesimiydi tam hatirlamiyorum ama sadece 1 cuma gecirdik
canim haftayada ben hastalaniyorum ve ustelik ilac kullanmaya baslayacam ilacta kilo aldiriyormus yani onumuzdeki haftadan sonra benim isim dahada zorlasiyorKuzum sende supersin INSALLAHkuzum ben hastayim regli iyiki hafataya grcez bence haftaya super olcak haftaya grioz dimi kanka
Şimdi sporumu da ekliyorum. 1.30 saat kadar çalıştım spor salonunda. koşu bandı, eliptik, bisiklet, iç bacak, dış bacak, twister falan ne varsaaa :) bir de 12000 adım atmışım :) suyumda 2 lt oldu.Bugünki menüm
Sabah
1 kase yoğurt nesfit (bir porsiyonu 100 kaloriymiş)
Öğlen
Light ton balığı
Akşam
Köfte
Salata
Yoğurt
2 litreye tamamlıyorum. Spora da şuan gidiyorum :)
Kavun yapmıyo canımpatlıcan ve çikolata yapıyo bide domates sosu ve yoğurt katışırsa oluyo
Yani domates soslu yoğurtlu makarna oluyo onun gibi
smothıe dıyetı dıye fazla oldu dıyosun sanırım ama normal dıyet menusune gore gayet guzel=)benim bugunku menum
sabah: smoothie elma+muz+3 cilek+4 kasil yogurt+kivi ve portakal cok fazla olmustu bitiremedim
kalani oglen ictim
ara ogluma ispanak corbasi yaptim bende kucuk 1 kase yedim
aksam biraz fazla oldu ama misafir vardi yani mecburen1 kase yine ispanak ve sadece mantar sote yedim ama smoothie icmem gerekiyodu aslinda ama misafir olunca mecburen softada olmam lazimdi
neyse spor ogleye kadar 5 km yurudum ogleden sonra kosusturma simdide kalkip insallah plates yapicam aslinda hic halim yok ama plates yapsam kendime gelirim eminim
su 3,5 lt
dr svami purna nın kitabı herkes için uygulamalı yogaAaa ismi nedir kitabın ? Meraklısıyım bende biraz.. bütün stresimi atayım hafta sonları yaparım :))
sanırım hastanede olmanızda ötürü bu şekilde olmuş canım ama yinede iyi toparlamışsın. İnşallah bir an önce toparlanır kardeşin
evet oyleydi demiBu cuma 2.ci kankam sonraki hafta 3.cu
Maşallah PerimeŞimdi sporumu da ekliyorum. 1.30 saat kadar çalıştım spor salonunda. koşu bandı, eliptik, bisiklet, iç bacak, dış bacak, twister falan ne varsaaa :) bir de 12000 adım atmışım :) suyumda 2 lt oldu.
Çok sağol canım benim. :) öpüyorummmDikkat et kendine canım, kontrol ettik muhakkak ihmal etme
Çok geçmiş olsun canım
canim haftayada ben hastalaniyorum ve ustelik ilac kullanmaya baslayacam ilacta kilo aldiriyormus yani onumuzdeki haftadan sonra benim isim dahada zorlasiyor
Canim bu cuma bizim 2nci cumamizhaftaya 3
siz beraber gelmiştiniz galiba dimi canım ? tarih neydi hatırlıyo musunuz ?
canim gecen hafta pazatesimiydi tam hatirlamiyorum ama sadece 1 cuma gecirdik
evet canim aynen dun basladim sifirlama diyetine basladim ve bugun boyle oldubendede bi patlıcan bı kavun o yuzden merak etmıstım ne değişik huylarımız var ama sana cıkolatanında yapması ıyı bısı
smothıe dıyetı dıye fazla oldu dıyosun sanırım ama normal dıyet menusune gore gayet guzel=)
dr svami purna nın kitabı herkes için uygulamalı yoga
ben bu kitabı cok uzun yıllar once almıstım cok daha ıyı kaynaklar var olabılır araştırmak gerek
O halde önümüzdeki hafta listedesiniz demektirama liste olsa da olmasa da asla motivasyonunuzu bozmasın. genel konulmuş kurallar olduğu için 3. cumayı bekliyoruz bizde
sagol canim hasta degilim hayirli bir is icin insallahGecmis olsun kankam
Kesinlikleee canımAnladim perim olsun bekleriz sonucta beraberiz haftayada bomba gibi takima grip fayda saglariz INŞALLAH
evet canim aynen dun basladim sifirlama diyetine basladim ve bugun boyle olduama yarin insallah duzenli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?