Tuba bu kadar az şeyle doğup diğer günler niye doymak biliyon kız cadıHurma diyetine başladım biliyosunuz ..
Ama intenette hep hurma ve yoğurt öneriliyor .. Bense yoğurtsuz yaptım .. Aslında biraz da nefis terbiyesi olsun midem de ruhum da arınsın dedim ..
Fazlalıkları atsın gözüm azla yetinsin istedim ..
iki üç gündür tasavvufi araştırmalar yapıyorum .. Öyle çok istiyorum ki bu yolda ilerlemeyi .. Allah bana da nasip eder mi onun aşkıyla yanıp tutuşmayı bilmiyorum ama içimde büyük bi özlem var ötelere karşı ..
Yansam kavrulsam diyorum bu yolda . Anlatsam insanlara İslamın kalıpta olmadığını gönüle baktığını .. Bir kandil gibi daima gönülde yandığını gönlü aydınlattıgını ..
İşte bu niyetle araştırma yapmaya başladım .. Biliyosunuz tasavvufun temelinde insan sevgisi ve nefse hakim olmak var .. Benim nefsimi köreltmem lazım kendimi midemi beynimi adam etmekle çıkmalıyım yola . hurma orucunu ya da hurma diyeti diyelim o kitaplardan öğrendim . Asıl amacım farklı ama bunun yanında kilo da verirsem ne ala tabi :)
Şimdi gelelim menüme :) Annem duymasın öldürür beni
Sabah 7 de : 2 hurma ve 2 bardak su
Öğlen : saat 12 de 3 hurma ve yine su
Akşam : Saat 16:00 da yarım kase soğuk ayran çorbası ve 2 hurma
Arada su içtim bol bol 2 ,5 lt falan oldu
Ama bu menüye ragmen inanmayacaksınız aç değilim .. Kendime inanamıyorum :) Yarın tartıda olumlu sonuç görür müyüm bilmiyorum :) Heyecanla bekliyorum
aynen öyle .. sonuna kadar katılıyorum ..Bende tasavvufa merak saranlardanım.,haftada 1 gün sohbete gidiyorum.dünde Cemalnur Hocanın Kitaplarını sipariş ettim..haftaya gelecek...2 yıl öncede eşimden doğum günü hediyesi mesnevi istemiştim.,onu okuyorum..Dünya çok yanlış tanıyor dinimizi,.bunu yapanda cahil Müslümanlar...kan akıtan akbabalar..nefret ediyorum islami terör örgütlerinden..kangren gibiler..
Tuba bu kadar az şeyle doğup diğer günler niye doymak biliyon kız cadı. Yarin illaki az görürsün tartıda bi miktar çünkü bağırsaklar bi kere bos olacak bi gün yapıp anlamazsin etkisini.kaç gün yapcan ?
Maşallah sana canım senin adına çok sevindim inşallah dilediğini başarırsınkuzum benim .. burda farklı bi niyet daha var .. allah için açlık çekmek .. hem de oruç olmadığın halde . işte bu niyet doyurdu beni inan ki . :) yoksa beni biliyon nası dalarım cısslara :)
selam canlar nasilsiniz? sabah islerim vardi disari ciktim oglen gelip oglusumu yatirdim biraz uzanip dinleneyim dedim uyumus kalmisimdaha yeni uyandim ogle namazini bile son anda kildim kac gundur gec yatip erken kalkmak biraz yordu benim galiba
Ne güzel şeyler yazmışsın böğle. Aslında ben de o kadar çok istiyorum ki.nnamaza yeniden başlamak istiyorum ama sadece sabah namazının vaktinden dolayı çok tereddütler yaşıyorum. Yoksa gün boyy şükürlerle yaşıyorum. Her kızıma baktığımda binlerce şükr ediyorum Allahıma.ama bir türlü kendimi tam anlamıyla dinime veremiyorumHurma diyetine başladım biliyosunuz ..
Ama intenette hep hurma ve yoğurt öneriliyor .. Bense yoğurtsuz yaptım .. Aslında biraz da nefis terbiyesi olsun midem de ruhum da arınsın dedim ..
Fazlalıkları atsın gözüm azla yetinsin istedim ..
iki üç gündür tasavvufi araştırmalar yapıyorum .. Öyle çok istiyorum ki bu yolda ilerlemeyi .. Allah bana da nasip eder mi onun aşkıyla yanıp tutuşmayı bilmiyorum ama içimde büyük bi özlem var ötelere karşı ..
Yansam kavrulsam diyorum bu yolda . Anlatsam insanlara İslamın kalıpta olmadığını gönüle baktığını .. Bir kandil gibi daima gönülde yandığını gönlü aydınlattıgını ..
İşte bu niyetle araştırma yapmaya başladım .. Biliyosunuz tasavvufun temelinde insan sevgisi ve nefse hakim olmak var .. Benim nefsimi köreltmem lazım kendimi midemi beynimi adam etmekle çıkmalıyım yola . hurma orucunu ya da hurma diyeti diyelim o kitaplardan öğrendim . Asıl amacım farklı ama bunun yanında kilo da verirsem ne ala tabi :)
Şimdi gelelim menüme :) Annem duymasın öldürür beni
Sabah 7 de : 2 hurma ve 2 bardak su
Öğlen : saat 12 de 3 hurma ve yine su
Akşam : Saat 16:00 da yarım kase soğuk ayran çorbası ve 2 hurma
Arada su içtim bol bol 2 ,5 lt falan oldu
Ama bu menüye ragmen inanmayacaksınız aç değilim .. Kendime inanamıyorum :) Yarın tartıda olumlu sonuç görür müyüm bilmiyorum :) Heyecanla bekliyorum
Maşallah sana canım senin adına çok sevindim inşallah dilediğini başarırsın
Tasavvuf neki kızlar?Cemalnur hocaya,aşklna bayılıyorum bendeBende tasavvufa merak saranlardanım.,haftada 1 gün sohbete gidiyorum.dünde Cemalnur Hocanın Kitaplarını sipariş ettim..haftaya gelecek...2 yıl öncede eşimden doğum günü hediyesi mesnevi istemiştim.,onu okuyorum..Dünya çok yanlış tanıyor dinimizi,.bunu yapanda cahil Müslümanlar...kan akıtan akbabalar..nefret ediyorum islami terör örgütlerinden..kangren gibiler..
tetanoz aşısı oldum bugün kolum acıyor
erken uyuyosan yaparsın kaptanım . ama gercektten uyku düzenini düzelt çok çok erken uyu .. Şeytan öyle delicesine çalışırken yapmak çok zor . O yorganı üstünden atıp kalkmak gercekten zor bi imtihan ..Ne güzel şeyler yazmışsın böğle. Aslında ben de o kadar çok istiyorum ki.nnamaza yeniden başlamak istiyorum ama sadece sabah namazının vaktinden dolayı çok tereddütler yaşıyorum. Yoksa gün boyy şükürlerle yaşıyorum. Her kızıma baktığımda binlerce şükr ediyorum Allahıma.ama bir türlü kendimi tam anlamıyla dinime veremiyorum
ben 2 doz oldum sonrasını olmadım korkumdan elif doğumda yaptım onun rahatlığıyla gitmedim sağlık ocağından kaç kere arayıp çağırdı hemşire :)
Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin canimkeşke benim de bi minğim olsa da yanına kıvrılıp uyusam :)
ne kadar özeniyoruum anneliğe tahmin edemezsiniz :)
hemen evlenmem lazım hemen :)
bu arada kizlar dun aksam cok uzucu bir haber dustu burdaki faceye o kadar etkilendimki dun burda 16 yasinda bir turk kizi ve 19 yasinda bir erkek oglan kizla beraber oluyor ve odaya kamera yerlestiriyor kizin kameradan haberi yok bunlar beraber oluyor iki tarafta istekli tecavuz soz konusu degil ustelik cocuk isini yaparken hemde kameraya guluyor ve goruntuleri once kizin annesine, babasina ve abilerine gonderiyor sonrada facebookta paylasiyor ve bunu butun dunya goruyor okadar etkilendimki hele yabancilarin yorumlari yikti beni resmen siz nasil musluman cocuklarisiniz deyisleri yokmu inanin uykularim kacti
aynuracim bende senin gibiydim bazen namaz kilardim ama hicbir sabah namazina kalkamazdim ama oglum oldugunda dusunsene onun icin sabahlara kadar uykusuz kaliyon gunlerce uyumasanda tam uykuya daldiginda onun sesiyle yataktan firliyon ben ozaman Allahimdan cok utandim yavrum icin gunlerce gecelerce uykusuz kaliyodum ama onu veren Rabbim icin 15 dakika uykusuzluga dayanamadigim icin cok utandim ve o gunden sonra tam anlamiyla basladim Rabbim affetsin bugune kadar kilmayisimiNe güzel şeyler yazmışsın böğle. Aslında ben de o kadar çok istiyorum ki.nnamaza yeniden başlamak istiyorum ama sadece sabah namazının vaktinden dolayı çok tereddütler yaşıyorum. Yoksa gün boyy şükürlerle yaşıyorum. Her kızıma baktığımda binlerce şükr ediyorum Allahıma.ama bir türlü kendimi tam anlamıyla dinime veremiyorum
Luleburgaz dan canım. Kırklareli trakya yanii avrupada ben avrupaaaaaOcezn sen hangi sehirdesin , mahsuru yoksa tabi ?
Firuze sahi sen nerden katiliyorsun yarusmaya
Tasavvuf Mevlana öğretisi Aynuram..Tasavvuf neki kızlar?Cemalnur hocaya,aşklna bayılıyorum bende
Tasavvuf neki kızlar?Cemalnur hocaya,aşklna bayılıyorum bende
Ben kinamiyorum canim cookkk uzuldum bu duruma onu anlatmaya calistim burda cocuguna dogru egitim vermen imkansiz cunku cevre okadar kotuki burda hersey serbest cocuguna en ufak bir ceza versen hemen aliyolar elindenben bu yüzden çok korkuyorum medyadan .. dünya kötü ama hakiki müslümanlık hala var .. TV internet bilinçsiz kullanılınca anne baba da bilinçsiz olunca .. kınamamak lazım anne babayı da . Efendmz de diyo ya Kınadığınız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diye ..Allah yardımcıları olsun
aa nerdesin kuzum senBen kinamiyorum canim cookkk uzuldum bu duruma onu anlatmaya calistim burda cocuguna dogru egitim vermen imkansiz cunku cevre okadar kotuki burda hersey serbest cocuguna en ufak bir ceza versen hemen aliyolar elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?