Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tuba bu kadar az şeyle doğup diğer günler niye doymak biliyon kız cadı . Yarin illaki az görürsün tartıda bi miktar çünkü bağırsaklar bi kere bos olacak bi gün yapıp anlamazsin etkisini.kaç gün yapcan ?

aynen öyle .. sonuna kadar katılıyorum ..
şimdi daha da geliştireceğim kendimi . . ben risale ve büyük alimlerin kitaplarını da okuyorum mesnevi yanında .. mesnevi sohbetleri diye 4 ciltlik bir setim de var .. inşaallah hepsi bitecek yavaş yavaş

kuzum benim .. burda farklı bi niyet daha var .. allah için açlık çekmek .. hem de oruç olmadığın halde . işte bu niyet doyurdu beni inan ki . :) yoksa beni biliyon nası dalarım cısslara :)

selam canlar nasilsiniz? sabah islerim vardi disari ciktim oglen gelip oglusumu yatirdim biraz uzanip dinleneyim dedim uyumus kalmisim daha yeni uyandim ogle namazini bile son anda kildim kac gundur gec yatip erken kalkmak biraz yordu benim galiba

keşke benim de bi minğim olsa da yanına kıvrılıp uyusam :)
ne kadar özeniyoruum anneliğe tahmin edemezsiniz :)
hemen evlenmem lazım hemen :)

Ne güzel şeyler yazmışsın böğle. Aslında ben de o kadar çok istiyorum ki.nnamaza yeniden başlamak istiyorum ama sadece sabah namazının vaktinden dolayı çok tereddütler yaşıyorum. Yoksa gün boyy şükürlerle yaşıyorum. Her kızıma baktığımda binlerce şükr ediyorum Allahıma.ama bir türlü kendimi tam anlamıyla dinime veremiyorum

Tasavvuf neki kızlar?Cemalnur hocaya,aşklna bayılıyorum bende

bu arada kizlar dun aksam cok uzucu bir haber dustu burdaki faceye o kadar etkilendimki dun burda 16 yasinda bir turk kizi ve 19 yasinda bir erkek oglan kizla beraber oluyor ve odaya kamera yerlestiriyor kizin kameradan haberi yok bunlar beraber oluyor iki tarafta istekli tecavuz soz konusu degil ustelik cocuk isini yaparken hemde kameraya guluyor ve goruntuleri once kizin annesine, babasina ve abilerine gonderiyor sonrada facebookta paylasiyor ve bunu butun dunya goruyor okadar etkilendimki hele yabancilarin yorumlari yikti beni resmen siz nasil musluman cocuklarisiniz deyisleri yokmu inanin uykularim kacti

erken uyuyosan yaparsın kaptanım . ama gercektten uyku düzenini düzelt çok çok erken uyu .. Şeytan öyle delicesine çalışırken yapmak çok zor . O yorganı üstünden atıp kalkmak gercekten zor bi imtihan ..

Ama imkansız değil . Hem sadece sabah namazı sorunlu mesela kalkamıyosun diyelim diğer vakitler niye kaçıp gitsin elimizden di mi ama .. o kadar boş işe vakit bulurken en önemli işlerimize vakit bulamıyoruz ne yazık ki

ben 2 doz oldum sonrasını olmadım korkumdan elif doğumda yaptım onun rahatlığıyla gitmedim sağlık ocağından kaç kere arayıp çağırdı hemşire :)

1 doz kaldı benimde önümüzdeki seneye

2. hamilelikte yakalarlar merak etme

ben bu yüzden çok korkuyorum medyadan .. dünya kötü ama hakiki müslümanlık hala var .. TV internet bilinçsiz kullanılınca anne baba da bilinçsiz olunca .. kınamamak lazım anne babayı da . Efendmz de diyo ya Kınadığınız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diye ..Allah yardımcıları olsun

aynuracim bende senin gibiydim bazen namaz kilardim ama hicbir sabah namazina kalkamazdim ama oglum oldugunda dusunsene onun icin sabahlara kadar uykusuz kaliyon gunlerce uyumasanda tam uykuya daldiginda onun sesiyle yataktan firliyon ben ozaman Allahimdan cok utandim yavrum icin gunlerce gecelerce uykusuz kaliyodum ama onu veren Rabbim icin 15 dakika uykusuzluga dayanamadigim icin cok utandim ve o gunden sonra tam anlamiyla basladim Rabbim affetsin bugune kadar kilmayisimi

Tasavvuf neki kızlar?Cemalnur hocaya,aşklna bayılıyorum bende

ben de acemiyim ama sana anlatayım biraz .. Eğer istersn google da araştır çok güzel bilgiler var ..

Tasavvuf bence ilk olarak İbadete ruh katmak .. Yani heyecanla çıkmak Allah n huzuruna heycanla dua etmek . İbadete ALLAH aşkı için yaklaşmak .. Namaz kılınca Cennet verecek diye değil . Senden memnun kalacak senden razı olacak diye ibadet etmek . Herşeyinle O na yönelmek . Onda yok olmak . Gönlünde daima aşkıyla yanmak ..

nefsini onun için köreltmek . onun için çoğu şeyden vazgeçmek

İkinci olarak ; İnsan sevgisi yani Hümanizm . .
Ne olursan ol Yine gel der Mevlana o hesap .. Yeter ki onun aşkıyla yan ister arap ister kürt ister türk ol ister zenci ister beyaz .. hep onun aşkıyla yanalım beraber der ..

Şimdilik böyle :) ama Tasavvuf çok büyük bi deniz .. Bi kaç satırla bitmez böyle ..

Ben kinamiyorum canim cookkk uzuldum bu duruma onu anlatmaya calistim burda cocuguna dogru egitim vermen imkansiz cunku cevre okadar kotuki burda hersey serbest cocuguna en ufak bir ceza versen hemen aliyolar elinden

Ben kinamiyorum canim cookkk uzuldum bu duruma onu anlatmaya calistim burda cocuguna dogru egitim vermen imkansiz cunku cevre okadar kotuki burda hersey serbest cocuguna en ufak bir ceza versen hemen aliyolar elinden
aa nerdesin kuzum sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…