Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yasemin soysal neden bahsediyor da neden etkilendin?
İlginç bi durummuş ama iyi bi durummuş
beyne komut veriyorum ya 71.6 diye cuma gelince gerçekten 71.6 oluyo. Gerçi aynura kaçamak yaptığım için demiş ama ben geçen cumartesi günü kaçamak yaptım diğer günler aç gezdim resmen. Spor da yaptım üstüne.

Teşekkürler canım çok değerli bilgiler....

Bence de bi yerde sıkıntı var kizlar. Toparlanalim hadi

haftaya herkes 1 buçuk kilodan az vermesin bakiiiiiiim

Merhaba 7. Takimin citir guzelleri

Kilo veren tum arkadaslari tebrik ederim. Aile&is sikintilarindan dolayi fokuslansmayan arkadaslarimiza tez vakitte ferahlik dilerim. Insallah kafaniz/hayatiniz duzene girer, daha iyi konsantre olabilirsiniz. Kacamak yapip veremeyenlere de bol azim ve kararlilik diliyorum. Hedefinizi ertelemeyin lutfen. Karar verin ve hemen simdi deyin. Mezun olup benim gibi gonlunuzun cektigini yeyin

Funda gelmedi mi? Nasil oldu acaba annesi?

Bu hafta inşallah sorun olmaz diye düşünüyorum. Geçen ay sıkıntılıydı reglim

iyiyim canım çok şükür herşey yolunda . spora devam sen nasılsın nasıl gidiyor koruma evresi

Iyi olmana sevindim gulum

Ben de iyiyim, oglanin dogum gunu hazirliklari ile ugrasiyorum. Tekrar kilo alma korkum hic olmadi. Eski duzenime geri dondum. Istedigim gibi besleniyorum. Sporu haftada 2 ye dusurdum.

canim benimde troid sorunum var bende ilac kullaniyorum zaten oyuzden okadar spor ve okadar dikkate ragmen gram gram gidiyor ama bu senin motivasyonunu dusurmesin dahada hirslan ben oyle yapiyorum vucuduma karsi savas actim resmen benim nerdeyse 3 hafta cok dikkat etmeme ragmen gram gitmedi ve son 2 haftada 1,5 kilo gitti elhamdulillah motivasyonunu dusurme bizim durumumuz nedeniyle arada boyle oluyor

Bende de var kizlar hpotroidi
Euthyrox 150 mg kullanıyorum. Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz.
Dikkat edip spor yapınca kilo gidiyo ama bizim sporu başkalarına nazaran 2 katı yapmamız gerekiyor. Ben her gün on bin adim atıyorum en az artı plates ve eliptik le anca haftada 1 kılo. Gene çok şükür

84.8 mişim 100 gr artıymısım 200 de

Ben ilacı düzenli kullanmaya yeni başladım. ilacı kullanınca gayet rahat kilo vercem sanıyordum o yüzden hayal kırıklığı oldu birazda.
Yapcak bişey yok metabolizmamız böyleyse daha çok çabalayacağız o zaman =)
Ama itiraf ediyorum bunun bu kadar etkili bir sorun olduğunu hala düşünmüyordum:/

aynı ilacı aynı mg da kullanıyorum bende. sen maşallah çok güzel veriyorsun senin menülerin bana göre daha fazla bende seni kopyalıcam sanırım. Vücudumu kıtlıga mı sokuyorum ne

aynı ilacı aynı mg da kullanıyorum bende. sen maşallah çok güzel veriyorsun senin menülerin bana göre daha fazla bende seni kopyalıcam sanırım. Vücudumu kıtlıga mı sokuyorum ne
Olabilir canım peki şu vr spor nasıl
Spor yapmadan kilo veremiyoruz bu kesin

Ooo sporun da gayet güzelmiş canım

Kan grubuna göre de bi dikkat etmeye çalış bakalım. Belki o etkilidir.

Kan grubumu dikkate alınca yanlış besleniyormuşum hep. kitaplarımda bugun kargoya verılırse yarın elıme ulasmıs olur harıka olur=)

canim bende tyrax 150mg kullaniyorum daha 3 hafta once 125mg kullaniyordum doktorum tsh hormonumun yukseldigini ve ilacin dozunu arttirmami soyledi yillardir bir 2 ayda bir kontrol oluyorum ama hala duzenlenemedi
bende senin gibi yapiyorum gunde enaz 4-5 km yuruyorum ve 1 saat plates yapiyorum 1 yasinda oglum va oda iyi spor yaptiriyor sagolsun is guc derken inanki yataga zor cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…