- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
ayran diyeti mi yaptınızüsendin mi
Tmam geldiğinde burada olursam sorarim bende de değişiklik olmadı da ondan
zayıflatmaya etkisi vr mıydı?ayran diyeti mi yaptınız
ben bi ara ayranı çok seviyodumn günde 1 1.5 lt ayran içiyodum çok sık lavaboya cıkarıyodu ayranın etkisi heralde
o zaman pek tartılmıyodum ben bişey diyemicem dezayıflatmaya etkisi vr mıydı?
yaptık ama sonuc ne olcak merak edıyorum cok sıshıssedıyorum kendımı ben
Evet canmn ama bgn bir değişiklik ypmdi belki ilk gün olduğundanayran diyeti mi yaptınız
ben bi ara ayranı çok seviyodumn günde 1 1.5 lt ayran içiyodum çok sık lavaboya cıkarıyodu ayranın etkisi heralde
Annem yeşil yerine kirmizi mercimek atmiş belki fark eder diye yoğurdu çok koyup sulandirdim birşey olmaz dimi
kaç gün devam edeceksinEvet canmn ama bgn bir değişiklik ypmdi belki ilk gün olduğundan
kaç gün devam edeceksin
ben 2 gün diye biliyorum öyle görmüştüm internette
bide 1 haftalık bi ayran diyeti var link bulup yazayım bazen onu yapmayı düşünüyorum :)
http://www.cigdemcelezzetler.com/2014/10/ayran-diyeti1-haftada-5-kilo.htmlCanim 1 haftaligi ben bilmiyorum paylasablrmsn sana zahmet
Eve canm iki günlük ama corbayi sevdim ogün olrjkta tuketebilirim,sevinirim kuzukaç gün devam edeceksin
ben 2 gün diye biliyorum öyle görmüştüm internette
bide 1 haftalık bi ayran diyeti var link bulup yazayım bazen onu yapmayı düşünüyorum :)
linki paylaştım sizde bakın bakalım fikir verinEve canm iki günlük ama corbayi sevdim ogün olrjkta tuketebilirim,sevinirim kuzu
http://www.cigdemcelezzetler.com/2014/10/ayran-diyeti1-haftada-5-kilo.html
burda yazıyo ama şimdi baktım da sağlıksızmış gibi geldi bana
evet günde 1 öğün yiyeceğe izin veriyorSagliksiz mis
l
linki paylaştım sizde bakın bakalım fikir verin
Bizde ki ayran corbasi içinde mercimek nohut felan var cnm bu sirf ayran,ama söyle birşey var ayran Sisiriyor corbasi tok tutuyorhttp://www.cigdemcelezzetler.com/2014/10/ayran-diyeti1-haftada-5-kilo.html
burda yazıyo ama şimdi baktım da sağlıksızmış gibi geldi bana
selam kızlar nasılsınız ya ben burdan iyice koptum sanki doğru düzgün gelemiyorum
bu aralar pek kendimde değilim kafam dağınık bir türlü toparlayamıyorum ruh gibiyim
kendimi yalnız hissediyorum mutsuz hissediyorum huzursuz hissediyorum
bide annem ameliyat olcak öyle korkuyorum ki
sağolHayır olsun canım ? İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatır annen çok geçmiş olsun
ooo süper çok sevindim. hadi gözünüz aydınİyi akşamlar kızlar.miskokulu yiyenimi çıkardık hastahaneden.tüm gün oradaydim.yyeni geldik.başım ağrıyo yine.uyuycam.iyi geceler herkese...
Yok arzum 2 deneme cozdum okadar . Genel kulturumle giricem canim , benim calismakla olacak is degil , belli dersler icin temelIyi hafta sonlari canlar
Funda nin anne ve babasina cok
gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Aynura konusursan bizlerin de selamini soyler misin lutfen.
Aeben abl ogluna gecmis olsun.
Yarinki sinavda da basarilar dilerim. Hazirlandin mi?
denklemi basit; saglikli beslenme ve egzersiz. Amerika yi kac defa kesfedecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?