- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Yok nerdeee öyle zaman.çok sağol canım senin oğlanın da doğum günü yaklasiyormus Rabbim uzun ,hayırlı ,sağlıklı bi omur nasip etsinCok gecmis olsun canim. Evde hazirlayip goturme firsatin varsa ac kalmazsin en azindan. Guzel kizini op yerime.
Seni çok iyi anlaiyorum ayni korkuyu yasiyorumselam kızlar nasılsınız ya ben burdan iyice koptum sanki doğru düzgün gelemiyorum
bu aralar pek kendimde değilim kafam dağınık bir türlü toparlayamıyorum ruh gibiyim
kendimi yalnız hissediyorum mutsuz hissediyorum huzursuz hissediyorum
bide annem ameliyat olcak öyle korkuyorum ki
sebzelileri demlenmiş,soğutulmuş yeşilçayla yapıyorum..içine ıspanak,marul,elma yada armut yada portakal koyabiliriz...zencefil,zerdeçal ve limon suyuyla tadlandırabiliriz...kitaptaki tariflerde rokalı,pazılı,dereotulu tarifler var..yapmak istediğin zaman yazarım buraya tarifi..sen keten tohumu koyuyorsun zaten..bende alacağım..aslında taşlar simdi yerine oturdu. bana kalsa hep meyveli secerimsebzeli olanları nasıl yapıyosun hulya ?
ben meyvelılere keten tohumu zencefıl zerdecal eklıyodum :S sebzelılere mı oluyomus o .sebzelileri demlenmiş,soğutulmuş yeşilçayla yapıyorum..içine ıspanak,marul,elma yada armut yada portakal koyabiliriz...zencefil,zerdeçal ve limon suyuyla tadlandırabiliriz...kitaptaki tariflerde rokalı,pazılı,dereotulu tarifler var..yapmak istediğin zaman yazarım buraya tarifi..sen keten tohumu koyuyorsun zaten..bende alacağım..
geçmiş olsun canım..buraya daha çok gelmelisin o zaman..konuşup dertleşiriz...bu takımın böyle ilaç bir yönü var biliyorsun..selam kızlar nasılsınız ya ben burdan iyice koptum sanki doğru düzgün gelemiyorum
bu aralar pek kendimde değilim kafam dağınık bir türlü toparlayamıyorum ruh gibiyim
kendimi yalnız hissediyorum mutsuz hissediyorum huzursuz hissediyorum
bide annem ameliyat olcak öyle korkuyorum ki
bende aynen canım çok rahat geçti gün =)Bugün hic acikmadim hatta corbalari atlayarak tüketmek istedim ama icilmeliymis
teşekkür ederimgeçmiş olsun canım..buraya daha çok gelmelisin o zaman..konuşup dertleşiriz...bu takımın böyle ilaç bir yönü var biliyorsun..
meyvelileri sadece meyveyle yapıp tarçınla ve hindistanceviziyle tatlandır ,sebzeler diğerleriyle..ben meyvelılere keten tohumu zencefıl zerdecal eklıyodum :S sebzelılere mı oluyomus o .
o zaman meyveli sebzelı dıye ayırmam gerekıyo benımkı baya bı karısık oluyodu
olur mu öyle şey..aşkolsun..teşekkür ederim
doğru söylüyosunda sizide sıkarım diye
Annem yeşil yerine kirmizi mercimek atmiş belki fark eder diye yoğurdu çok koyup sulandirdim birşey olmaz dimibende aynen canım çok rahat geçti gün =)
Peki lavaboya çok cikartti mibende aynen canım çok rahat geçti gün =)
Peki lavaboya çok cikartti mi
extra bi durum yaşatmadı canım bana ama ben bugün suyu cok içemedim tıkandım.
kırmızı mercimek olur mu pek bilmiyorum aynura verdiya tarifi ona sor aksam.
ben hıc bakliyat koymadım tuzsuz cacıktı benimki salatalık ve yogurt niye koymadın dersen haslamaya usendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?