Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar nasılsınız ya ben burdan iyice koptum sanki doğru düzgün gelemiyorum
bu aralar pek kendimde değilim kafam dağınık bir türlü toparlayamıyorum ruh gibiyim
kendimi yalnız hissediyorum mutsuz hissediyorum huzursuz hissediyorum
bide annem ameliyat olcak öyle korkuyorum ki

Seni çok iyi anlaiyorum ayni korkuyu yasiyorum

Bugün hic acikmadim hatta corbalari atlayarak tüketmek istedim ama icilmeliymis

aslında taşlar simdi yerine oturdu. bana kalsa hep meyveli secerim sebzeli olanları nasıl yapıyosun hulya ?
sebzelileri demlenmiş,soğutulmuş yeşilçayla yapıyorum..içine ıspanak,marul,elma yada armut yada portakal koyabiliriz...zencefil,zerdeçal ve limon suyuyla tadlandırabiliriz...kitaptaki tariflerde rokalı,pazılı,dereotulu tarifler var..yapmak istediğin zaman yazarım buraya tarifi..sen keten tohumu koyuyorsun zaten..bende alacağım..

ben meyvelılere keten tohumu zencefıl zerdecal eklıyodum :S sebzelılere mı oluyomus o .
o zaman meyveli sebzelı dıye ayırmam gerekıyo benımkı baya bı karısık oluyodu

geçmiş olsun canım..buraya daha çok gelmelisin o zaman..konuşup dertleşiriz...bu takımın böyle ilaç bir yönü var biliyorsun..

Sabah :

2 dlim ekmek salatalık dom omlet azck ev peyniri zeytin

Öğlen :
Et döner , salata mercmek çorba

Akşam :
azck bulgur pilavı salata

Su : 2 lt
Spor : saatlerce gezdim :)

ben meyvelılere keten tohumu zencefıl zerdecal eklıyodum :S sebzelılere mı oluyomus o .
o zaman meyveli sebzelı dıye ayırmam gerekıyo benımkı baya bı karısık oluyodu
meyvelileri sadece meyveyle yapıp tarçınla ve hindistanceviziyle tatlandır ,sebzeler diğerleriyle..

kızlar matematik çalıştıracağım oğluma sınav var p.tesi..şimdilik hoşçakalın..geç vakit gelirim

Peki lavaboya çok cikartti mi

extra bi durum yaşatmadı canım bana ama ben bugün suyu cok içemedim tıkandım.
kırmızı mercimek olur mu pek bilmiyorum aynura verdiya tarifi ona sor aksam.
ben hıc bakliyat koymadım tuzsuz cacıktı benimki salatalık ve yogurt niye koymadın dersen haslamaya usendım

üsendin mi
Tmam geldiğinde burada olursam sorarim bende de değişiklik olmadı da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…