Sosyalfen mi arkadaşAllah iyiligini versin emi banida yemissin :))) bu nic sana ugurlu gelmedi sosyalim
Haftaya belli olur . 140 puani gecip disardan ilahiyati kazanayim yeter aynuram ..inşallah başarılı olursun ablam.cevaplar ne zaman?
Cok dogru herseyi iyi bildigini sananlarhakketen mi ablammm....ay çoook güldüüümmm.ya sosyalim senin neyine bdvye gitmek,onlara katılmak.vallaha oradakı o her şeyi bildiyini sanan sivri dillliler var ya bizler yer yutar cümleleriyle...
O dimi aynuram ?Sosyalfen mi arkadaş
Evet ablam.O dimi aynuram ?
Bir derdim var 'im kısaltılmış haliaeben hadi geçmiş olsun inş istediğin sonucu alırsın=)
bdv ne ya:S anlamadım hıc bişi
Aynur ben bu ayran corbasını dun sadece salatalık yogurt yaptım
bgun dedıgın tarıfte yaptım bulgur yerıne asurelık bugday koydum olur mu kı
Bende gecen gördüm kim bu fatmuh diyorum.bilmiyordum o oldugunuEvet ablam.
Bir derdim var 'im kısaltılmış hali
Ben s health kullanıyorumAdımsayar olarak hangı uygulamayı kullanıyodunuz ?
otobuste aarascta adım ılerletmeyen
Olursun canım bi bakmışın işe girmiş koşturuyosun :)ay ne güzel ya .. ben de okuyorum şu an .. inşallahj bende mezun olduğum günleri görürüm
Ben ayran detoksu yaparken tek şekerli kahve icmistim. Ama sizin yaptığınız tam ayran detoksu değil canım. 2 saatte bir o çorba içiliyodu. Ama sizinkiyle de kılo verilir. Ben 2 kılı kadar vermiştim 2 gün sonunda ama yine aldım o verdiğim kiloyu kalıcı olmadi2 günlük ayran detoksunun sonuna yaklaştım ama çok çay içesim var bide ben sekersiz içemiyorum. 1 bardak cay ıcsem 1 sekerlıbutun emegım cope gitmiş olur mu
yarım kaşık atsan şekeri ... bende cayda cok sorun yaşıyorum . yarım atmaya alıştm yavaş yavaş tam bırakacam inşallahkimsecikler yok
Ben ayran detoksu yaparken tek şekerli kahve icmistim. Ama sizin yaptığınız tam ayran detoksu değil canım. 2 saatte bir o çorba içiliyodu. Ama sizinkiyle de kılo verilir. Ben 2 kılı kadar vermiştim 2 gün sonunda ama yine aldım o verdiğim kiloyu kalıcı olmadi
bı kupaya 1 kup sekeryarım kaşık atsan şekeri ... bende cayda cok sorun yaşıyorum . yarım atmaya alıştm yavaş yavaş tam bırakacam inşallah
oh maşallaaah :)bı kupaya 1 kup sekereskıden 4 seker atıyordum
bende şeker yuzunden bu haldeyım cıkardım hayatımdan ama sımdı canım cok cekıyooh maşallaaah :)
seni bilmem ama şeker bna acayp kilo aldırıyo . ne zaman bi tatlı yesem hayatta veeremiyom kilo fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?