Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hakketen mi ablammm....ay çoook güldüüümmm.ya sosyalim senin neyine bdvye gitmek,onlara katılmak.vallaha oradakı o her şeyi bildiyini sanan sivri dillliler var ya bizler yer yutar cümleleriyle...
Cok dogru herseyi iyi bildigini sananlar . Siyaset bolumundede cok var onlardan :) bir ara takilmistim bos yere gerildim , alttada kalmadim ha :)) hamdolsun banlanmadan o aliskanliktam Kurtuldum

aeben hadi geçmiş olsun inş istediğin sonucu alırsın=)
bdv ne ya:S anlamadım hıc bişi
Aynur ben bu ayran corbasını dun sadece salatalık yogurt yaptım
bgun dedıgın tarıfte yaptım bulgur yerıne asurelık bugday koydum olur mu kı

Bir derdim var 'im kısaltılmış hali

2 günlük ayran detoksunun sonuna yaklaştım ama çok çay içesim var bide ben sekersiz içemiyorum. 1 bardak cay ıcsem 1 sekerlı butun emegım cope gitmiş olur mu

2 günlük ayran detoksunun sonuna yaklaştım ama çok çay içesim var bide ben sekersiz içemiyorum. 1 bardak cay ıcsem 1 sekerlı butun emegım cope gitmiş olur mu
Ben ayran detoksu yaparken tek şekerli kahve icmistim. Ama sizin yaptığınız tam ayran detoksu değil canım. 2 saatte bir o çorba içiliyodu. Ama sizinkiyle de kılo verilir. Ben 2 kılı kadar vermiştim 2 gün sonunda ama yine aldım o verdiğim kiloyu kalıcı olmadi

bende merak ediyorum yarın sonucu. ıcınden bulgur nohut mercımek olması bıraz mantıklı kılıyo ama gorcem sonucu bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…