- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
ay bende cayı sekersız ıcebılsem ne ck ugrasıyorum bı bılsen perımKızlaarr ben çayı ve kahveyi bol bol şekerli (çayda 4 5 şeker) içen biriydim. Şuan ne çayda ne kahvede tek bir şeker bile koymuyorum. Gerçi bir anda oldu bu da nasıl oldu anlamadım alıştım neyseki :)
Evet aynen dediğin gibi.diyetisyene gitmiamistim ekmek vardı bende tam tahıl aldım bi gün ekmek kullandım ondan sonra da toparlanmadi.galiba bende insulin direnci var.ekmek yada şekerini yukaelticek bisey yiyince bi daha toparlanmiyoIyi pazarlar canlar
Aeben abla, alirsin insallah istedigin sonucu. Iyi haberlerini bekliyorum
Aynura oglanlar sizde, analari nerede sormasi ayip?
Zeynep canim. Sen beslenme duzeninde kisa sureli bir degisiklik yaptin sanirim o etkiledi seni. Biraz zaman alir ama eski duzenine donersin istersen canim. Dusundugun yonteme hic gerek yok guzelim.
Sosyal tedavin nasil gidiyor canim? Sinir patlamasi yasamissin anladigim kadariyla. Umarim sagligin da keyfin de yerine gelir gulum.
Sen evli miydin ?selam kızlar
pazara gittim avm ye gittim biraz gezdim geldim
akşam misafir gelcek ama hiçde misafir modunda değilim off
nasıl bi etkisi oldu ekmek yemenin sonra kilo vermen mı durdu senın ıstahın mı arttı tatlımEvet aynen dediğin gibi.diyetisyene gitmiamistim ekmek vardı bende tam tahıl aldım bi gün ekmek kullandım ondan sonra da toparlanmadi.galiba bende insulin direnci var.ekmek yada şekerini yukaelticek bisey yiyince bi daha toparlanmiyo
değilim canimSen evli miydin ?
Çayda da olur aslında zorla biraz kendini alışırsınay bende cayı sekersız ıcebılsem ne ck ugrasıyorum bı bılsen perım
ıcemedıgım ıcın bende hıc cay ıcmıyorum artık ama cok canım cekıyo sımdı
kahvede bıldım bılelı seker kullanmam zaten onda sorun yok
slm kızlar
çok zordu sınav yaaaa
Karatay yapıyorum ve çok kararliydim.eşim bi lokma ye diye yalvarirdi onu bile almazdim agzima.bir ayda spor çok nadir 20 dk yaparak 5 kilo verdim.ama ağzına ekmek alınca sürekli bi açlık hissettim.uzun sure aç kalinmali ya karatayda iste o olmuyor bende 1 dilim ekmekte bile.sonra günler boyle seyretti.insulin direncin kırılmıştı ama ekmeğe el surdum bozuldu toparlanmadimnasıl bi etkisi oldu ekmek yemenin sonra kilo vermen mı durdu senın ıstahın mı arttı tatlım
Yok kiz hande ben matematigi 5 dk da bitirdim ahaha ( 3 soruya bakarsam oyle olur )slm kızlar
çok zordu sınav yaaaa
Hayirdir tubişCanım gerçekten çok sıkkkın . sanırım ondan ayrılmak zorundayım ..
Bu gerçeği aylardır kabul etmiyordum ama bugün değişti bende bişeyler..
anladım kötü olmuş ama bi kere basarmıssın dırencını tekara toplarsın ıstersenKaratay yapıyorum ve çok kararliydim.eşim bi lokma ye diye yalvarirdi onu bile almazdim agzima.bir ayda spor çok nadir 20 dk yaparak 5 kilo verdim.ama ağzına ekmek alınca sürekli bi açlık hissettim.uzun sure aç kalinmali ya karatayda iste o olmuyor bende 1 dilim ekmekte bile.sonra günler boyle seyretti.insulin direncin kırılmıştı ama ekmeğe el surdum bozuldu toparlanmadim
Abla 200 puan yeter banaYok kiz hande ben matematigi 5 dk da bitirdim ahaha ( 3 soruya bakarsam oyle olur )
Şaka bir yana nasil gecti amacladigin puan nedir handem ?
Selam millet..
Menüm
Kahvaltımı geç yaptım..
12:00 1 kase müslili,yulaf ezmeli süt
16:00 1,5 yulaf kepekli yoğurt
18:00 bol Sirkeli yeşil salata,1 etimek,ayran
Bugün hep ayaktaydım spor yapmam sanırım..
Kızlar annecimin seneyi devriyesi,birer Fatiha okur musunuz?
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Bazen bize zor yada acı gelen şeylerde öyle büyük hayırlar var ki.Canım gerçekten çok sıkkkın . sanırım ondan ayrılmak zorundayım ..
Bu gerçeği aylardır kabul etmiyordum ama bugün değişti bende bişeyler..
Menün güzel canımMenu bildirimi
Sabah 2 portakal
15 dakika sonra
3 dilim tam tahıl ekmegi
13 limonlu zeytinyağlı zeytin
Biraz peynir
Yeşillik
Domates
Salatalık
Öğle
Sabah çocukların yemedigi haşlanmış yumurta
Salatalık
Akşam
Tavuk
Yogurt
1 havuç
Salata yaptim ama canım istemedi. Koydum saklama kabına yarın öğlen için
2. Lt su
45 dakika eliptik
Okudum canım. Rabbim mekanını cennet eylesin..Selam millet..
Menüm
Kahvaltımı geç yaptım..
12:00 1 kase müslili,yulaf ezmeli süt
16:00 1,5 yulaf kepekli yoğurt
18:00 bol Sirkeli yeşil salata,1 etimek,ayran
Bugün hep ayaktaydım spor yapmam sanırım..
Kızlar annecimin seneyi devriyesi,birer Fatiha okur musunuz?
Canım bende iradeden ziyade kafanda tam bir menü oturtamadın bence ondan oluyor.her gün yepyeni birşey görüyorsun yeni yeni diyet çeşitleri ama inan farklı şok diyetler vs gelip geçici hep. en güzeli sağlıklı beslenmeye yönelmek ve pro ağırlıklı beslenmek. amacımız karbonhidrat tüketmemek ve bu sayede yaptığımız sporun yağları yakması. daha ötesi yok. bu sebep yüzünden vücudun ihtiyacı olan diğer mineral ve vitaminlerdende eksik bırakmamalıyız ki vücut direncimiz düşmesin.İradesizin tekiyim ama çok şükür pastasiz çöreksiz kolasiz atlattim bugünü de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?