Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi pazarlar canlar

Aeben abla, alirsin insallah istedigin sonucu. Iyi haberlerini bekliyorum

Aynura oglanlar sizde, analari nerede sormasi ayip?

Zeynep canim. Sen beslenme duzeninde kisa sureli bir degisiklik yaptin sanirim o etkiledi seni. Biraz zaman alir ama eski duzenine donersin istersen canim. Dusundugun yonteme hic gerek yok guzelim.

Sosyal tedavin nasil gidiyor canim? Sinir patlamasi yasamissin anladigim kadariyla. Umarim sagligin da keyfin de yerine gelir gulum.

Kızlaarr ben çayı ve kahveyi bol bol şekerli (çayda 4 5 şeker) içen biriydim. Şuan ne çayda ne kahvede tek bir şeker bile koymuyorum. Gerçi bir anda oldu bu da nasıl oldu anlamadım alıştım neyseki :)

Kızlaarr ben çayı ve kahveyi bol bol şekerli (çayda 4 5 şeker) içen biriydim. Şuan ne çayda ne kahvede tek bir şeker bile koymuyorum. Gerçi bir anda oldu bu da nasıl oldu anlamadım alıştım neyseki :)
ay bende cayı sekersız ıcebılsem ne ck ugrasıyorum bı bılsen perım
ıcemedıgım ıcın bende hıc cay ıcmıyorum artık ama cok canım cekıyo sımdı
kahvede bıldım bılelı seker kullanmam zaten onda sorun yok

Evet aynen dediğin gibi.diyetisyene gitmiamistim ekmek vardı bende tam tahıl aldım bi gün ekmek kullandım ondan sonra da toparlanmadi.galiba bende insulin direnci var.ekmek yada şekerini yukaelticek bisey yiyince bi daha toparlanmiyo

nasıl bi etkisi oldu ekmek yemenin sonra kilo vermen mı durdu senın ıstahın mı arttı tatlım

Çayda da olur aslında zorla biraz kendini alışırsın gerçi ben pek çay içen biri değildim belki ondan alışmam kolay oldu :)
slm kızlar
çok zordu sınav yaaaa

Hadi yaa.. inşallah istediğin bölüme yetecek kadar olur ya. girersin barajı geçersen aöfye sorun olmaz

nasıl bi etkisi oldu ekmek yemenin sonra kilo vermen mı durdu senın ıstahın mı arttı tatlım
Karatay yapıyorum ve çok kararliydim.eşim bi lokma ye diye yalvarirdi onu bile almazdim agzima.bir ayda spor çok nadir 20 dk yaparak 5 kilo verdim.ama ağzına ekmek alınca sürekli bi açlık hissettim.uzun sure aç kalinmali ya karatayda iste o olmuyor bende 1 dilim ekmekte bile.sonra günler boyle seyretti.insulin direncin kırılmıştı ama ekmeğe el surdum bozuldu toparlanmadim

Canım gerçekten çok sıkkkın . sanırım ondan ayrılmak zorundayım ..

Bu gerçeği aylardır kabul etmiyordum ama bugün değişti bende bişeyler..

anladım kötü olmuş ama bi kere basarmıssın dırencını tekara toplarsın ıstersen

Menu bildirimi

Sabah 2 portakal

15 dakika sonra

3 dilim tam tahıl ekmegi
13 limonlu zeytinyağlı zeytin
Biraz peynir
Yeşillik
Domates
Salatalık

Öğle
Sabah çocukların yemedigi haşlanmış yumurta
Salatalık

Akşam

Tavuk
Yogurt
1 havuç

Salata yaptim ama canım istemedi. Koydum saklama kabına yarın öğlen için
2. Lt su
45 dakika eliptik

Selam millet..

Menüm

Kahvaltımı geç yaptım..

12:00 1 kase müslili,yulaf ezmeli süt

16:00 1,5 yulaf kepekli yoğurt

18:00 bol Sirkeli yeşil salata,1 etimek,ayran

Bugün hep ayaktaydım spor yapmam sanırım..

Kızlar annecimin seneyi devriyesi,birer Fatiha okur musunuz?

Yok kiz hande ben matematigi 5 dk da bitirdim ahaha ( 3 soruya bakarsam oyle olur )

Şaka bir yana nasil gecti amacladigin puan nedir handem ?
Abla 200 puan yeter bana
türkçenin 8 sorusunu açıkladılar baktım 7 doğru var
dinde 1 soru açıkladılar oda doğru
matematikte bilmiyorum
sosyaldede hatırlamıyorum yaaa

Mekanı cennet olsun canım

Canım gerçekten çok sıkkkın . sanırım ondan ayrılmak zorundayım ..

Bu gerçeği aylardır kabul etmiyordum ama bugün değişti bende bişeyler..
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Bazen bize zor yada acı gelen şeylerde öyle büyük hayırlar var ki.
Menün güzel canım
Okudum canım. Rabbim mekanını cennet eylesin..

Menüde süper
İradesizin tekiyim ama çok şükür pastasiz çöreksiz kolasiz atlattim bugünü de.
Canım bende iradeden ziyade kafanda tam bir menü oturtamadın bence ondan oluyor.her gün yepyeni birşey görüyorsun yeni yeni diyet çeşitleri ama inan farklı şok diyetler vs gelip geçici hep. en güzeli sağlıklı beslenmeye yönelmek ve pro ağırlıklı beslenmek. amacımız karbonhidrat tüketmemek ve bu sayede yaptığımız sporun yağları yakması. daha ötesi yok. bu sebep yüzünden vücudun ihtiyacı olan diğer mineral ve vitaminlerdende eksik bırakmamalıyız ki vücut direncimiz düşmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…