kaşarı hiçbiri önermiyor aslında..Herhangi bir sorunum yok. İşin ilginci doktor gelen kimseye önermiyor nişastalı gıdaları :)) Peynir çeşitleri içinden ise mesela kaşar peyniri yasak özellikle.
Evet o konuda kesinlikle haklısınaslında ne yediğimiz değil daha çok nasıl pişirdiğimiz önemli..ben dün akşam kocaman bir balık yedim ve tartıya hiç
kaşarı hiçbiri önermiyor aslında..
dünde bir diyetisyen ekmeksiz diyet olmaz yazmış instagramda..her öğün 2 dilim ekmek veren var,aman sakın ekmek yemeyin diyen var..her fakülte ayrı ders veriyor sanki..diyetisyenlerinde kafası karışık :)Herhangi bir sorunum yok. İşin ilginci doktor gelen kimseye önermiyor nişastalı gıdaları :)) Peynir çeşitleri içinden ise mesela kaşar peyniri yasak özellikle.
peri son halinin fotosunu koysana bakalım spor nasıl işe yaramış..Evet o konuda kesinlikle haklısınYağlarla ilgili de mesela zeytinyağı tereyağı kullanımı serbest sağlıklı olmalarından ötürü. Ama normalde hep genel kanı yağ ise kilo aldırır oluyor ama alakası yok.
Hayatımız boyunca illaki tüketeceğiz pilavıda patatesi de herşeyi. Ama dediğin gibi nasıl piştiği esas önemli olan
Bence deeeeperi son halinin fotosunu koysana bakalım spor nasıl işe yaramış..
Kasiklarimda feci bi sancı oldu benimde sebebini bilmiyorum.sen bu aralar pek iyi değilsin canım yaa sağlığına dikkat et.bi doktora git istersenİyi bitanem sağol. Akşam üzeri minik yiyenime gittik.iyi çok şükür.kızımı da annemlere yolladım.yarıb dip köşe temizlik zamanı . şimdi karnım bi ağrıyo bi ağrıyo Neden bilmiyorum. Sen nasılsın tatlım?
Kendi başına almiyon dimi sakinleştiriciyiKızlar çok uykum var,sakinleşdirici alıyorum 1saat sonra geberiyorum uyku için vakit te geç oldu.gözlerim kapanıyor,kitabımı okuyamadım bile.iyi geceler herkese. ..
Ooohh süpeerr... smothieler uçuşuyoorr :)
Beynim döndü bu menüyle.
Haşlanmış yoğurt
Tavuklu kek
canim nasilsin nihayet karsilastik masallah menun super canim buarada
canm nasılsın ne zamandır grusemıyouzz
iyiym bende tatlımKuzum netten giremedim iyiyim cok şükür sen nasılsin bitanem
iyiym bende tatlım
nasıl gıdıyo :)
mezun mu oluyosunnnnHersey yolunda kuzum ya ayran detoksu yapyorim bu hafta mezun olayim die spordu diyette yuklendim
mezun mu oluyosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?