- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
gunaydin kizlar Canakkale sehitlerimiz icin birer fatiha okuyalim olurmu
SEHIRLERIMIZIN MENUSU
SABAH: UZUM HOSAFI
OGLEN: YEMEK YOK
AKSAM BUGDAY CORBASI
ERTESI GUN SABAH VE OGLEN YEMEK YOK
AKSAM SEKERSIZ HOSAFLA SAVASMISLAR!!
21 TEMMUZDADA UNLARI BITMIS
SEHITLERIMIZ AC HALLERIYLE SAVASIP BU ULKEYI KAZANMIS
Bizde hicbisey dusunmeden tikabasa yiyerek aldigimiz kiloyu verme savasindayiz
Canim benim birsuru sorunum olmasina ragmen hic gecikme yasamadim oyuzden biraz endiselendim simdiye olmasi lazimdi birde ilaca baslayacaktim ama hic bisey yokDaha onceden boyle bir sorununmu vardi meryem ?
Saglikli doyet yaptiktan sonra niye engel olsun reglineki...
Nar ya bugunlerdede söksün .. Mevsimseldir belkide bazen oluyor ...
Günaydın herkese
Bende geldim netim var artık
annem de gidiyor bu gün içim buruk biraz
İnşallah iyi başlangıç yapacagim
evet canim aynen ufacik bir sorunda dunyamiz yikiliyor sanki oysa atalarimiz nelerle yavasmisokudum canım sabah ağlayarakçanakkale türküsünü her dinlediğimde tutamıyorum kendimi zaten
dünyanın bütün derdi bizim sırtımızdaymış gibi yaşıyoruz di mi karnımız tok sırtımız pek aslında.
Bu aralar çok kişiden duydum gecikmeli olmaları. Mevsimsel bir durum olabilir bence. Geçen ay bende geciktim ama bu ay normal gibi duruyor.Canim benim birsuru sorunum olmasina ragmen hic gecikme yasamadim oyuzden biraz endiselendim simdiye olmasi lazimdi birde ilaca baslayacaktim ama hic bisey yok
evet canim bende burda okudum benim normalde gobegim hic yoktur ama simdi oyle siski patlayacak sanki plates yaparken bile karnimi iceri cekemiyorumBu aralar çok kişiden duydum gecikmeli olmaları. Mevsimsel bir durum olabilir bence. Geçen ay bende geciktim ama bu ay normal gibi duruyor.
Çok doğru bir tespit olmuş hülyamArkadaşlarım diyette asla karbonhidrat alınmayacak gibi yanlış bir inanış var..patates 80 kaloridir ve birçok diyetisyen önerir...haşlanmış yada fırında 1 patates ,sarımsaklı yoğurtla yenirse gayet güzel bir öğle öğünü olabilir..
Ah ah niye oyle dusunuyorsun zayifim . Seni nasil diyete adepte edebiliriz bi dusun canim benim .. Mesela beni spor adepte eder ; madem bu kadar tepindim bogazimida tutayim derimgünaydın arkadaşlar,
peri gayet iyisin canım, pes etmeden aynen devam, @hayatperisi7 canım mezun olacaksın ha, çok sevindim senin adına...
aeben canım menü paylaşmadım, zate
n benden bi cacık olmaz,
Delimisin kuzum yaaa bayaa fark var çok incelmissin.eski fotolarina bakmiyon mu hicEvet iki tane yeni fotoğrafımı koydum ama cidden 1,5 haftalık sporun görünüşte etkisi yok gibi :)
Menün güzeeldeee mezun olursan napcaam been :)
Eskiyle farkı görebiliyorum elbetteDelimisin kuzum yaaa bayaa fark var çok incelmissin.eski fotolarina bakmiyon mu hic
Oh ne guzel namazlarina bol bol zaman kalmişütülerimi de yaptım çok şükür, yemeğim de hazır bugün
Hosgeldin sosyalimsabah yogurt sakata yedim ogle ayran 1 yumurta ile yaptigim yulaf kepekli krepi yiycem aksama ispanak yemegi yiycem
Var olmazmi.önceden kilon daha göze çarptığı için Şuan eskisiyle farkı pek gorememissindirEskiyle farkı görebiliyorum elbetteama mesela bir ay kadar önceydi galiba koyduğum üstümdeki beyazlı halimle şuan fark yok gibi geliyor bana.
Evet ya bizde seni özledik simdi eskisi gibi gelmiyon ,görevlerini yerine getirmek için bi aksam gelip yorum yapıp kaciyonBen çay molası verdim ne güzel.Allah annemden razı olsun,iyiki var,kızıma bakıyor ben de rahat rahat işimi yapyapıyorum.kv nin de işleRi var çıçıktı.ben de rahatım.aama özlüyorum burada çene çalmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?