Sağol ablamZeynep Allah kolaylik versin.
Firuzem azmin daimnolsun canim , yarin tarti yuzunu guldursun insallah.
Kız sen başka bi topikde ne çok yazıyon?öğlen bilgilerini ilk mesajını bulana kadar göbeyim çatladı resmenSabah
öglen
- Yarim simit
- az peynir
- 2 adet zeytin
AKŞAM
- bir portakal
- Bi adet kepekli kek
spor
- Bi kase yayla corbasi
- 1 yemek kasigi patlican salatasi
- bi dilim tam tahilli ekmek
su 2.5
- 3800 adim attim
- yarim saat bisiklet
- 100 kere ip atlama
- 70 kere mekik
İnşallah göreceksin bu menüyle firuzem...Menu bildirimi
Sabah
1 dilim tam tahıl ekmegi
Öğle
6 köfte
Yogurt
Akşam
Yoğurt
Bugün biraz az beslenmisim. Ama yarın eksi görmek istiyorum. On bin adim sporumu yaptım. Ama çocukları uyuttuktan sonra da eliptik yapmak istiyorum.
Menu bildirimi
Sabah
1 dilim tam tahıl ekmegi
Öğle
6 köfte
Yogurt
Akşam
Yoğurt
Bugün biraz az beslenmisim. Ama yarın eksi görmek istiyorum. On bin adim sporumu yaptım. Ama çocukları uyuttuktan sonra da eliptik yapmak istiyorum.
onun için daha erken izmirin havadı iyice dengesizleşti :)salonla balkonun camlarını da sildim şükür . yarın da mutfak dolaplarını silsem
başlamışken kışlıkları kaldırıp yazlıkları da mı çıkarsamtam bahar temizliği olsun
Dun yöneticilerden biri yorum yazmıştı ya onla alakalı mi acabaGerçekten takım pek bir sakin...bi kaç yeni üye gerek.katılmak isteyenleri izlesem iyi olur.ayrıca ocean arkadaşımız dün açtıöı yeni üyeliyini iptal ettirmiş.bana mı kırıldı ne?özelden bana bu hafta listeye girecekmiyim yazdı ben de kilo verirsen girersin ama bi hafta daha denemekde fayda var.o da üzüldüyünü gitmek istediyini söğledi ama sonra anlaştığımızı sandım.sabah da baktım dünkü yeni üyeliyini iptal ettirmiş,bu gün bekledim belki eski ismiyle gelir diye ama gelmedi.biliyorum ama okuyordur kesin.mervecim ne zaman dönmek istersen takımda sana her zaman yer var.ben sadece şunu söğleye bilirim
Aynura hakkaten neden sakin buraPeriiim kaptan olmak istermisin?14.takımın kaptana ihtiyacı var?ayyy o zaman benim yardımcıım kim olur yahu?
Hangi emine kızzzz?çok oluyo öğle.burada olmazsa başka takıma gidiyorlar.Eminim diye bi arkadaş katilmak istemişti ama o zaman doluyum denmisti. Tekrar bi değerlendirilebilir.
Neden bu kadar kararsız anlamadım daha listeye girmeden vazgeçti herseydenGerçekten takım pek bir sakin...bi kaç yeni üye gerek.katılmak isteyenleri izlesem iyi olur.ayrıca ocean arkadaşımız dün açtıöı yeni üyeliyini iptal ettirmiş.bana mı kırıldı ne?özelden bana bu hafta listeye girecekmiyim yazdı ben de kilo verirsen girersin ama bi hafta daha denemekde fayda var.o da üzüldüyünü gitmek istediyini söğledi ama sonra anlaştığımızı sandım.sabah da baktım dünkü yeni üyeliyini iptal ettirmiş,bu gün bekledim belki eski ismiyle gelir diye ama gelmedi.biliyorum ama okuyordur kesin.mervecim ne zaman dönmek istersen takımda sana her zaman yer var.ben sadece şunu söğleye bilirim
Zaten o yeni üyeliyini kapattığı için yazmıştı yöneticiDun yöneticilerden biri yorum yazmıştı ya onla alakalı mi acaba
İki kere uylegini iptal ettirmiş öyle mi allah allahZaten o yeni üyeliyini kapattığı için yazmıştı yönetici
Bilmiyorum kiİki kere uylegini iptal ettirmiş öyle mi allah allah
Aynura butur uyelikler sorun teskil ediyor siteye girmesi bir sure yasak olabilir canimBilmiyorum ki
ne bileyim ablam belki kaptan olmak ister....Aaa peri gitmesin aynura o nerden cikti kiz
onun için daha erken izmirin havadı iyice dengesizleşti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?