kazen mi iptal etti diyorsun?ama mesajından anladığım kadarıyla kendisi iptal ettirmiş.bilemedim ki inşallah gelirAynura butur uyelikler sorun teskil ediyor siteye girmesi bir sure yasak olabilir canimgelir ocean
kazen mi iptal etti diyorsun?ama mesajından anladığım kadarıyla kendisi iptal ettirmiş.bilemedim ki inşallah gelir
kazen bey siz mi iptal ettiniz?ne zaman döne bilir aramıza?2 değil 3 üyelik !
Gelir umarim ..kazen mi iptal etti diyorsun?ama mesajından anladığım kadarıyla kendisi iptal ettirmiş.bilemedim ki inşallah gelir
tamam.ilginiz,bilginiz için teşekkürler...üyeliğini iptal ettirmiş 3 üyelik ile sitede bizlik bir durum yok
gördüm ablam.hani sen dedin ya sitede ikinci üyelikler sorun olur diye.ondan ben de sana diyorum ki kendisi iptal etmiş...yöneticilik bir durum yok.e doğru anlamışım.bi de kafamı hep kurcalayan bir şey vardır,yönetim bu tip olaylardan nasıl hemen haberdar oluyorKazen beyin takimdaki mesajini gormedinmi aynuram ?
Nasıl herşeyi biliyorsunuz ya hayran kaldım.üyeliğini iptal ettirmiş 3 üyelik ile sitede bizlik bir durum yok
Bi insan neden 3 kere üye olur konuda anlamış değilim garipsedimgördüm ablam.hani sen dedin ya sitede ikinci üyelikler sorun olur diye.ondan ben de sana diyorum ki kendisi iptal etmiş...yöneticilik bir durum yok.e doğru anlamışım.bi de kafamı hep kurcalayan bir şey vardır,yönetim bu tip olaylardan nasıl hemen haberdar oluyor
gördüm ablam.hani sen dedin ya sitede ikinci üyelikler sorun olur diye.ondan ben de sana diyorum ki kendisi iptal etmiş...yöneticilik bir durum yok.e doğru anlamışım.bi de kafamı hep kurcalayan bir şey vardır,yönetim bu tip olaylardan nasıl hemen haberdar oluyor
Yok zeynebim ocean nicini degistirmek isterken farkli birseyler yapti sanirsamBi insan neden 3 kere üye olur konuda anlamış değilim garipsedim
yalnız tuba deyil?takımın üyeleri nerdeeee???Tubaam nerdesin
3üyeliyini de iptal ettiyi için geleceyini sanmıyorum...Yok zeynebim ocean nicini degistirmek isterken farkli birseyler yapti sanirsam.kendisi gelirse aciklar
Nickten önce de dedi ya takımdan çıkıyorum diye ..bide nick için insan 3 üyelik iptal eder yaaYok zeynebim ocean nicini degistirmek isterken farkli birseyler yapti sanirsam.kendisi gelirse aciklar
Aynura niye boyle oluyor yaayalnız tuba deyil?takımın üyeleri nerdeeee???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?