takımın hemen hepsi buradayken yeni kararlar alınsa,beyin fırtınası yapılsa,nasıl olur?akıl akıldan üstündür..herkes bir fikir atsa ve değerlendirilse..bence zamanı geldi..
Öncesinde test falan yapılıyor mu birde hangi bölüm yapıyor bunu sigara için yapılanla ay bu şey mi:) bende gidip yaptircam :)
sen gel bizim yanımıza
yağmurla benim yanıma :)
perigunlugu
esim bence senin icinde hersey cok guzel olcak azimle devam ediyoruz esim olduğun icn sansliydim tesekur ederim
Simdi menumu paylascakmiyim ben bilemedim
Tabiiki kararlar alınması çok güzel olur ama aslında herşey o kadar belli ki :)) karar verilmesi gereken tek şey herşey diyete uygun şeylerle beslenip, cıs yapmayarak spor suyunu eksik etmemesi :) Bence en önemli karar bu ve bunu uyguladıktan sonra hiç birşeye ihtiyaç kalmaz :)takımın hemen hepsi buradayken yeni kararlar alınsa,beyin fırtınası yapılsa,nasıl olur?akıl akıldan üstündür..herkes bir fikir atsa ve değerlendirilse..bence zamanı geldi..
kızılayda gittim ben herhangi bir rahatsızlığım yok diye herhalde :)
Muhteşem üçlü olalıım :) ama ben çok sıkarım bak ona göreee
Asıl ben teşekkür ederim canımArtık menü paylaşmana gerek yok :) ama tabiiki devam ediyosun sonuçta diyete motivasyon olursun devam et
Tabiiki tatlıımmm :) hep gel sen daha gelinlikli halini görücez :)Iyiki varsin tatlimben arada gireblrm kuzum diyete devam bence ikimzde 55 olcaz
cumalari gelicem buraya aklim.sizde canim takimim
bu kurallar başından bu yana var ama 3 haftadır gidişat kötü biliyorsun Perim,sinerjiyi arttırmak için değişik fikri olan varsa belirtir..belki faydası olur..Tabiiki kararlar alınması çok güzel olur ama aslında herşey o kadar belli ki :)) karar verilmesi gereken tek şey herşey diyete uygun şeylerle beslenip, cıs yapmayarak spor suyunu eksik etmemesi :) Bence en önemli karar bu ve bunu uyguladıktan sonra hiç birşeye ihtiyaç kalmaz :)
bana uyar sorun yok :)kızılayda gittim ben herhangi bir rahatsızlığım yok diye herhalde :)
Muhteşem üçlü olalıım :) ama ben çok sıkarım bak ona göreee
Asıl ben teşekkür ederim canımArtık menü paylaşmana gerek yok :) ama tabiiki devam ediyosun sonuçta diyete motivasyon olursun devam et
iyi gecelerKızlar ben çıkıyorum,iyi geceler hepinize.. :)
güzel menü olmuşAaa bi dk yaa tam yatayım diyordum ama menü paylaşmadığımı farkettim :))))
Sabah:
biraz tulum peyniri
3 4 zeytin
maydanoz,nane,dereotu
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
öğlen:
bir kaç tane zeytinyağlı sarma yedim
akşam:
acıkmadığım için yiyemedim
2 lt su içtim. 1,5 saat spor salonundaydım 13450 adım attım. spor sonrası bir bardak süt içtim.
Tabiiki tatlıımmm :) hep gel sen daha gelinlikli halini görücez :)
Grip olcam sankiii[/Q
Hepinizden ALLAH razi olsun canlar bu veda konusmasi degil cunku arada gelicemsizi birakmam ama teşekkür etmek istedim iyiki bu takima gelmisim Daydream- sayesinde bu takima geldim cok tesekur ederim kuzum bana bu sansi verdin @Aynura88 kaptanim sende bana kucak actin yanimda oldun destek verdin cok cok sagol bitanem perigunlugu esim oldun teşekür ederim yardımların icin desteginle basardim Sarayca sende bana cok destek verdin günlüğüme geldin hep.yanimda oldun col Sağol @aeben ablam seninde cok destegini gordum cok tesekur ederim tatlibikiz tatliliginla desteginle yanımda oldun sagol balim A ay__060 kuzum sende derdimi dinledin destek oldun cok sagol takimca butun herkese cok tesekkur ederim siz benim buyuk sansimsiniz sizleri cok seviyorum Hepinizden ALLAH razı olsun INŞALLAH herkes hedefine ulasirsiniz takimdaslarim
Iyi aksamlar canlarAlintilarim gitti, hafizam iyidir insallah
Oncelikle tebrikler, haftaya daha iyi olmaniz dilegiyle. Kacamak yapmadiginiz halde veremediyseniz/az verdiyseniz bu kilo vermenizin artik durdugu ya da bosa kurek cektiginiz anlamina gelmez. Kendinize motivasyon acisindan baska belirleyiciler de secin. Vucut olculerinizi almak ve bir beden kucuk bir elbiseyi hedef olarak secmek gibi. Ozellikle duzenli spor yapan arkadaslar tartida sabit olsalar da inceldiklerini mutlaka fark edeceklerdir
Aeben abla cok guzel bir baslangic yapmissin. Elinden birsey kurtulmaz senin
Hulya abla ne trafigi, hayir olsun insallah. Esine cok gecmis olsun, tez vakitte sifa bulur insallah.
Pasalarin annesi ElifOglani emzirdikten sonra tartilsaydin. Benim emzirme oncesi/sonrasi 300gr fark ediyor
Elif (mucize) canim sana verilen listenin standart oldugunu, sana/ozel durumuna uymayacagini ve fazla karbohidrat oldugunu dusunuyorum. Deneme kararini elbette destekliyorum. Insallah guzel sonuclar alirsin. Alamazsan aeben ablanin, karatay uygulayanlarin (3 ogun) ya da hatirinda varsa benim beslenme tarzimi denemeni oneririm guzelim. Yurumeyi de ihmal etme, havalar guzel artik.
Buket mezuniyetin hayirli olsun canimRuya gibi bir gelin olursun insallah
Zeynep yumurtlama doneminde, yumurtladigim tarafta en fazla 1 gunluk bicak saplanmasi/gaz sancisi gibi bir agri olur hep. Her kadinda olmadigi soyleniyor. Sansli azinlik olarak, agriyi azaltmak icin yapabilecegim bir uygulama var mi gulum?
Naz gelmemis bugun.
bu kurallar başından bu yana var ama 3 haftadır gidişat kötü biliyorsun Perim,sinerjiyi arttırmak için değişik fikri olan varsa belirtir..belki faydası olur..
bana uyar sorun yok :)
iyi geceler
kız veda konuşması gibi olmuş bu
daha gelinliğinle göreceğiz seni inşallah
hatta güzel haberlerini alacağız
hep mutlu olman dileğiyle, sevgiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?