Sabir firuzemYok canım salı miydi çarşamba miydi anca gördüm 71.6 tekrar. Cuma günü gördüm sonra 72 lere çıktım tekrar. Sonra tekrar 71.6 oldum her gün tartiliyorum
emine canım ben telefondan giriyorum biraz zor oluyor öyle ama pc den girmeye çalışacağımsüper..yediklerini fazlasıyla yakmışsın..Eminim adını sorabilir miyim?birde menünü arkadaşlarınki gibi altalta sabah ,öğle,akşam,spor,su diye belirterek yazarsan daha iyi olur hepimiz için
tamam Eminecim nasıl kolayına geliyorsaEmin
emine canım ben telefondan giriyorum biraz zor oluyor öyle ama pc den girmeye çalışacağım
Regl olabildin mi canım..şişliğin geçti mi?insallah canim benim ama masallah sen cok guzel vermisin
Telefondan daha rahat yaa. Ben telefon aldığımda beri bilgisayar başına nadir oturuyorumEmin
emine canım ben telefondan giriyorum biraz zor oluyor öyle ama pc den girmeye çalışacağım
İstersek yapamiycagimiz bisi yok dimi kizlar ?????Haftaya 1.olur bu takım..hissediyorum
insallah canim benim ama masallah sen cok guzel vermisin
Telden daha kolaydir aslinda . Tel Ayarlardan java yi kapat daha rahat yazarsinEmin
salgın var her yerde...havalar ne sıcak ne soğuk..eşim hasta geldi eve yatak döşek yatıyor şimdiGrip olcam sankiii
salgın var her yerde...havalar ne sıcak ne soğuk..eşim hasta geldi eve yatak döşek yatıyor şimdi
haklısın o kaadr okumuşlar vardır bir bildikleri denemeye karar verdimDambil var evde bu gün baktım bi kaç programa başlıcam canım
Çember nasıl oluyor ki bilemedim bi an:)
kuzum ise yarıyor mu akupunktur diyete başlayınca hemen mi başladın akapunktura fark ettiriyor mu tavsiye ediyor musun çok sordum sankibende bu ara düşünmeye başladım da:)
bu gün edindiğim bilgilere göre hafta da 3gun 10dk programı buldum bi tane 1-2kglik dambillar kas yaptirmiyormus daha fazla ağırlık kas yaptırır diye öğrendim
Bende gittim diyetisyene ve günlük 8dilim ekmek vermişti ben normalde de ekmek yemedigim için o kadar yemedim ama dolu doluydu liste hiç bişey yasak değildi hatta ayda 1gun pizza bile vardı(pizzayi ben kendim eklettim) ve 2haftada 4.5 kilo verdim 200gr sudan gitmişti kalan hepsi yağdan gitmişti ama sonra vize final derken devam edemedim ben
Ben patates pirinç bezelye mısır ekmek yememek gerektiğini burda öğrendim ama anladığım kadarıyla çok da doğru değil bu çünkü hepsinde almamız gereken bizim için faydalı şeyler var özelikle pirincte b vitamini ve potasyum var (bende tüketmemeye özen gösteriyorum) geçenlerde okuldaki hemşire albaya söyledim de birsürü kızdı azda olsa ye dedi yani bilemiyorum genel olarak boyle olsada onlarda o kadar eğitim aldı ben dene bi derim belki başta sende sıkıntı olabiliraeben in de dediği gibi az yemeye alıştığın için ama mutlaka verirsin diye düşünüyorum birde direnç varsa ona göre vermiştir
Birde son olarak annem şeker hastası olduğu için biliyorum pirinç yerken yanında yoğurt yersen birden yukseltmiyor şekeri:)
sen gel bizim yanımızaBenim eşimde mezun oldu yaaa bana da vurdu mu oturtacak onu görünce gaza geleceğim bir eş istiyorum. Yok mu talip olaaan ?
denicem kararımı verdim :)Kesinlikle dene güzelim.
kesinlikleee :)7.takım ruhu geri gelmiş sanki :)
ben daha tam olarak tanımıyorum onun için bide o listeyi denicem4-5 yil once hipogilisemi teshisi kondu bana , ve yoneltikleri diyetisyen 8 ogun verdi 8 dl de ekmek . 1 hafta uyguladim 800 gr kaybettim sasirmistim
Sonraki haftalar gr oynamadive biraktim ..
Sabahlari yedigim 2-3 dl ekmek bile bazan fazla geliyor diyet yaparken . Ben bunyemi tanidim ne sekil kilo veririm ne kilo aldirir biliyorum bunyem icin ...
Deme o ki bunyenizi taniyin . Bunun en iyi yolu ; sabahlari
tartilip bi onceki gunun size ne
kaybettirip kazandirdigini tespittir .
eweet herkes hasta bende hasta olcam burası birden soğudusalgın var her yerde...havalar ne sıcak ne soğuk..eşim hasta geldi eve yatak döşek yatıyor şimdi
sağolasın canım..merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir, 6. olmuş takım, tebrikler...haftaya dereceye girmeniz dileğiyle...sevgiler
geçmiş olsun
salgın var her yerde...havalar ne sıcak ne soğuk..eşim hasta geldi eve yatak döşek yatıyor şimdi
tebrikler canim benim darisi bize INSALLAH
Hayatcim tebrik ederim guzellik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?