- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Hamden sinav sonucun ne oldu yazdinda benmi kacirdim ...
Ha bide kizlar acikogretime girmekte iyce zorlasmis .. Onceki seneler 140 puan aldimi girebiliyormussun .. Gecen yil degismis 2 yerde ilahiyatin onlisansi var 2 yillik . Biri 400 puanla digeri 211 taban puanla aliyormus . Ayrica kontenjan koymuslar birde .. İsyan simileyi
nerde
Hamdolsun ham puanun 220 diploma puanida eklenince bi 250 olur sanirim . İnsallah kontenjana takilmam cunki oncelik imhl lerinmis . Ben duz lise mezunuyumdua edin ne olur cok istiyorum ..
bak şunun şekerliğine yaa :))banane küstüm ben başka takıma gidicem
Tubis alyazmalinla konustunmu . Aklimdasin hepbak şunun şekerliğine yaa :))
Hiç bi yere gitmek yok kız hepimiz lazımız bu takıma :)
Aynurayı utnadırmayacagız inşallah :)
Canımsın yaa .. İnşallah kazanırsın . Şimdi senin ilahyat için bu kadar hevesli olduğunu görünce i.h.l mezunu ve İlahiyatta sıkıla sıkıla okuyor olmaktan utandımHamden sinav sonucun ne oldu yazdinda benmi kacirdim ...
Ha bide kizlar acikogretime girmekte iyce zorlasmis .. Onceki seneler 140 puan aldimi girebiliyormussun .. Gecen yil degismis 2 yerde ilahiyatin onlisansi var 2 yillik . Biri 400 puanla digeri 211 taban puanla aliyormus . Ayrica kontenjan koymuslar birde .. İsyan simileyi
nerde
Hamdolsun ham puanun 220 diploma puanida eklenince bi 250 olur sanirim . İnsallah kontenjana takilmam cunki oncelik imhl lerinmis . Ben duz lise mezunuyumdua edin ne olur cok istiyorum ..
E.arkadaşımla mı :)Tubis alyazmalinla konustunmu . Aklimdasin hep..
Sen yaz ben camlari silince gelirim
Elif ananin huyunun kiyisindan kosesinden kapmissin kiz . Sen benden sık cam siliyorsun delü
Bende onu kastetmistim yanlış anladın canimmniye ben sizin takımdan değil miyim
bak şunun şekerliğine yaa :))
Hiç bi yere gitmek yok kız hepimiz lazımız bu takıma :)
Aynurayı utnadırmayacagız inşallah :)
Bende onu kastetmistim yanlış anladın canimm
yok be abla ben ayda yılda bir siliyorum camları, hatta bu eve taşındığımdan beri sürekli bir hamilelik bebeklilik durumları olduğundan genelde annem geldikçe siliyor camlarımı7. katta kim görcek boşver diyor eşim de
gidiyorum buralardan
Canımsın yaa .. İnşallah kazanırsın . Şimdi senin ilahyat için bu kadar hevesli olduğunu görünce i.h.l mezunu ve İlahiyatta sıkıla sıkıla okuyor olmaktan utandım
Ciddi misin yaagidiyorum buralardan
Hiç bi yere bırakmıyoruzz :))
kuzuların kaç yaşşlarında
çok güzel ama inanılmaz zorçok güzel bir bölüm okuyosun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?