Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7,TAKIM 142.ETAP
yarisci ( 77/
askito (69,7/
cimcime50 (53,1/
ebtuna (70,7/
cansınsen (67,5/
pregant (86/87/-1/-%1,16)
zalimi (89/
amylee_5 (71,0/
meral (63,1/
fatot (73,8/
medusa (58/
7.TAKIM TOPLAM KİLO( 778,9/

akşam:3 adet kuru dolma ve 1 kase yoğurt yedim,
yarım saat step yapıcam 50 tanede mekik çekicem,
Ben henüz listede yokum ama yinede kilomu paylaşmak istiyorum pazar günü başalmıştım diyete bugün tartıldım 64 olmuşum tam 1 kilo gitmiş çok mutluyum, inşallah sizlerde iyi sonuç elde edersiniz kızlar..

Selam kızlarrr opuyorumnanaktan

Dünden itibaren diyetimi daha düzenli yapıyorum.Aslında düzenim biraz bozuldu yarın daha dikkat edeciyim yani az yiyorum ve kaçamak yapmamaya gayret ediyorum demek istedim.

Sabah bi küçük dilim kepek ekmekle bir yumurta yedim iki de zeytin yedim ve çay içtim.
Öğlen aslında çorba yiyecektim fakat arkadaşıma gittim pasta börek yapmış sakın benim önüme koyma bunları dedim saolsun anlayışlıdır ısrar etmedi önce biberiye çayı içtik ardından meyve getirdi küçük havuç,küçük bi elmanın yarısı(yarısını arkadaşıma verdim) birde portakal yedim öğlen
sonra eve gelince akşam mercimek çorbası içtim ve bolca salata yedim iki lokmacık ekmek doğradım içinee çorbamın bilmiyorumkismile

Sabah kalktığımda tartı 58 gösteriyordu ama haftaya 57-56 arası olmayı hedefliyorum....

Ayrıca biliyorum bana kızacaksınız fakat ben yine bu hesaplamayı unuttum yani kilo hesabını mafoldumben

(Hemen aşkitoma sorayım eyvahedigeldismile)

Arkadaşıma giderkende 20dk yürüdüm bide gelirkende toplam 40dk yürüyüş yapmış oldum hahaay :roflol:

iyi akşamlar arkadaşlar bu foruma 2.mesajım bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse hem forumdan birileriyle tanışmak hem zayıflamak istiyorum 4 gündür sıkı diyetteyim 68 kiloyum şimdilik hedefim 57 kilo azimliyim başarıcam inşallah gerçekten zayıflamaya ihtiyacı ve hevesi olan birini kabul edermisiniz...

88 kiloyum annemle kardeşim inernete çok oturma kavgası ettiler bende zar zor alabildim modemi alamazsam maruz görün nolur ikna edene kadarakannehir

74,5 kıloyum kızlar hepınıze ıı geceler hesaplamayı yapamıycam kusura bakmayın geometrı matematık derken kafayı yedım yarın gıremıycem buyuk ıhtımalle because kurs var

7,TAKIM 142.ETAP
yarisci ( 77/
askito (69,7/
cimcime50 (53,1/
ebtuna (70,7/
cansınsen (67,5/
zalimi (89/
amylee_5 ( (71/71/0,00/%0,00
meral (63,1/
fatot (73,8/
medusa (58/
7.TAKIM TOPLAM KİLO( 778,9/

kızlar moralim bozuk ya..10 gün olduu daha regl olamadımm offffff:gitme: bilmiyom 2 gün daha bekliycemm yine olmasamm artık doktora giderimm 2 hafta oldu hala aynıyım 71 de çakılı kaldım ya..:çok üzgünüm:

nur hosgeldinn.. herhangi bir gruba katilmasan bile bizimle baylasabilirsin diyetle gecen günlerini tatlim

sabah
1 bardak süt

öglen
kremali körili tavuk

aksam 3 balik köftesi
3 sosis:))))

canim cekti napim :)

aralarda bir dondurma lüplettim
1 tanede cikolata,

önemli olan kalori deil , karbonhidrat tüketmemekti benim icin hahahhayyyyy

nur hoşgeldin
fakat şu anda bizim takımda yerimiz yok.eğer istersen bize takıl yer boşalınca senide takıma alalım yoksa başka takımlara bakabilirsin.

7,TAKIM 142.ETAP
yarisci ( 77/
askito (69,7/
cimcime50 (53,1/52.7/%0.4/%0.75)
ebtuna (70,7/
cansınsen (67,5/
zalimi (89/
amylee_5 (71,0/
meral (63,1/
fatot (73,8/
medusa (58/

7.TAKIM TOPLAM KıLO( 778,9/

7,TAKIM 142.ETAP
yarisci ( 77/
askito (69,7/
cimcime50 (53,1/52.7/%0.4/%0.75)
ebtuna (70,7/
cansınsen (67,5/67,0/%0,5/%0,74)
zalimi (89/
amylee_5 (71,0/
meral (63,1/
fatot (73,8/
medusa (58/

7.TAKIM TOPLAM KıLO( 778,9/

tamamdır hilmiş not alıyorum.

nalancım aldım hapı dün ama bilmiyorum pekte etkili gelmedi bana.ben bu arada yeniden diyetime asıldım.
yaz geliyor formda olmalıyım

evet canım yaz geliyor az kaldı valla asılmalıyız iyicene

Elma kromu arkadaşın ablası almış 2 ,günü şu ana kadar iyi gidiyor dedi bakalım memnun kalırsa arkadaşla bide sipariş vereceğiz

hoşbulduk canım
hadi bakalım hayırlısı beraberce forma girelim

kuzummmm sıkma tatlı canını
boşver bak böyle kendine zarar veriyorsun yemeğe vurarak kendini bırak ne olduysa dağınık kalsın sen kendine bak
inan gram bile verince ne kadar mutlu oluyor insan
ben de aldım elmaları akşam yapacaktım ama tane karabiberim yoktu toz da kullanmak istemedim bugün alıcam ve haftasonu deneyeceğim inşallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar moralim bozuk ya..10 gün olduu daha regl olamadımm offffff:gitme: bilmiyom 2 gün daha bekliycemm yine olmasamm artık doktora giderimm 2 hafta oldu hala aynıyım 71 de çakılı kaldım ya..:çok üzgünüm:

bir test yap istersen hamile olmayasın diyet yapman sakıncalı olur eğer öyleyse bence doktorada git ama hemen şimdi git bir test alda yap

:
ana amy bebek mi geliyo leynn

bilmiyom kızz:uhm:ALLAH korusunn 2 tane varr zaten olmayana versinn.yaptığım diyetten olsa gerekk bünyem kendini şaşırdı sanırımm akşama eşim gelsinn doktora gidicemm haberi veririm sizlere dua edin ayy..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bir test yap istersen hamile olmayasın diyet yapman sakıncalı olur eğer öyleyse bence doktorada git ama hemen şimdi git bir test alda yap

ccanm eşimi bekliyom akşama gidicem doktora. inş yokturr.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı. moralim bozuk diye yemekde yiyemedim ya..bi kavhe içtim bide elme yedimm.reggl olsam 2 kilo birden gidecek eminim..60 lı kiloları görücem yanii.bazı ilaçlar kullanıyomm onlardan olmuş olabilirr.bakalım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…