Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4.TAKIM 142.ETAP
sebnemselayfurkan ( 69,4 / 68,9 / 0,5 / % 0,72 )
fguler ( 88,5/89,0 / -0,5 / -%0,56)
kuzuzuzubambino ( 75/ 75 / 0 / % 0 )
hasretim34 ( 68/ 66,7 / 1,3 / % 1,91 )
beci ( 79,0 / 79,0 / 0 / %0)
dilekruzgar ( 65 /64,7 /0,3/ %0,46
destinam ( 75,5 / 75,5 / 0 / % 0 )
semiha( 61.0 / 60,1 / 0,9 / % 1,48 )
0skay ( 73 / 73 / 0 7 % 0 )
chemes ( 58,8 /58,5 / 0,30 / % 0,51 )
ırem&Özge ( 76 / 75, 6 / 0,4/ %0,53)
ladyDarbanvile ( 83 / 82,3 / 0,7 / % 0,84 ) ( yeni üye )
4. TAKIM TOPLAM 872,2 / 868,3 / 3,9 / % 0,45 )

Yarışcım onay alabilirmiyiz.

Son düzenleme:

kız<lar tekrar yazıyom kilomm neden keli deildi kilom anlamadımm.gece eklemiştim kilomu.

Allah gönlüne göre versin amy ilaçların etkisi olabilir

bende yediklerimi yaziim
kahvaltıda2 fincan çay 1 zeytin biraz peynir azıcıkta yumurta yedim
öğlende eşim döner getirmiş biraz yedim
yeşil çayımı içtim şimdide elma çayı içicem daha sonrada elma yerim büyük ihtimalle

4 mil de yürüyüş yaptımm

7,TAKIM 142.ETAP
yarisci ( 77/77/0,00/0,00&#37
askito (69,7/68,7/1/1,43%)
cimcime50 (53,1/52.7/%0.4/%0.75)
ebtuna (70,7/70,7/0,00/0,00%)
cansınsen (67,5/67,0/0,5/%0,74)
pregant (86/87/-1/-%1,16)
zalimi (89/88/1/1,12%)
amylee_5 (71,0/71,0/0.00/%0,00)
meral (63,1/63,1/0,00/0,00%)
fatot (73,8/74,5/-0,7/-095%)
medusa (58/58/0,00/0,00%)

7,TOPLAM KıLO(778,9/777,7/1,2/0,15%)

çiğdemcim bu hafta seni listeye alamadım çünkü sen bildiğim kadarıyla başka takımdada yarışmıştın.
oradan ayrılış kilonu hatırlıyormusun yada hangi takımdaydın onu bulmamız gerekiyor.

Ayçin kilo bildiriminde bulunamamıştım ama aynı kilodaydım sen de öyle yazmışsın zaten... atmıycan beni di mi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar az önce geldimm ...eve müjde bişey yokmuşş ayy.ALLAHIMA şükürler olsunn.bi ilaç verdi onu kullanınca olucam :)) çok mutluyumm..bunun şerefine haftaya çok kilo vericem ŞİRİNELERR

Ayçin kilo bildiriminde bulunamamıştım ama aynı kilodaydım sen de öyle yazmışsın zaten... atmıycan beni di mi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
atmıycam ama hazırlanın cezalar geliyoraklinialirimsmile
kızlar az önce geldimm ...eve müjde bişey yokmuşş ayy.ALLAHIMA şükürler olsunn.bi ilaç verdi onu kullanınca olucam :)) çok mutluyumm..bunun şerefine haftaya çok kilo vericem ŞİRİNELERR

hadi gözün aydın canım
haftaya iyi performans bekliyoruz senden.zemuszemus

hoşbuldum kızlar ben kendimi tanıtayım size bu arada diyetime devam edeyim boşalan yerde beni eklersiniz hem bende yarışma kurallarını iyice kavramış olurum...
ismim nurşah izmir menemende oturuyorum 2,5 yaşında melek nisa adında bir kızım var
doğumdan sonra ideal kilomdaydım fakat doğum kontrol hapı ve iştahımın hat safada oluşundan 68 kilo 800gr. buldum şuan yani 4 günlük diyet sonrası 67 kilo 200 grmım verdim sayılır bu beni fazlasıyla motive etti şimdiden...
bakalım hayırlısı daha sık burdayım bundan sonra sizinde desteğinizle 57 kiloyu görmem lağzım hepinize iyi akşamlar diliyorum...

hadi gözün aydın canım

kızlar sonuçlar açıklanmış.

bu hafta etap sonuncusu olmusuz.lmaz:
:mymeka::mymeka::mymeka:
klava:klava:klava:

h.g tatlım maşallah azimlisin

evet fazlasıyla azimliyim geçen yıl aldığım mayokinim bu yıl olmayacak yoksa kıyıya vurmuş balina gibi görüneceğimi hayal edince daha fazla hevesleniyorum yaza kadar kilolara veda etmem lağzım gece gece açlıktan kıvranarak pc başındayım uyayamıyorum tam bir canavar olmuşum haberim yokmuşşşşş

Sabah kahvaltımda

Bir dilim kepek ekmek,yumurta,kibrit kutusu kadar peynir

Öğlen

Bir bardak süt içtim

Arada

Bir kase yoğurt(içine bir tatlı kaşığı diyet dut reçeli kattım)

Akşam(Daha yemedim ama yiyeceğimi yazcam)

Çorba ve salata

Benden sonra neden gelen olmadı buraya lmaz:

Akşam düşündüğüm gibi bir kase çorba ve bolca salata yedim

Ben bu çorba diyeti ile önceden 10kilo vermiştim inşallah şimdi de verecem:Saruboceq:

Az önce yeşil çay içtim ve yanında bir su bardağı kadar yağsız mısır yedim...

Allah'ım diyetimi bu sefer bozmak istemiyorum yardım et bana istediğim kiloya ulaşmam içinn' :Saruboceq:

Hadi kızlar neden yediklerinizi paylaşmıyorsunuz güzellerrr aklinialirimsmile

:uhm:
:uhm:bizim grub UYKUCU ŞİRİNE oldu ayydelikafaduldendelikafaduldenbende anlamadımm uyuyan karpuz büyürr misalii dağılıyoz hadii ŞİRİNELER uyanın artıkk .......yeter uyudukk :içelim:için kahvenizi gelin buraya paylaşalımm.
bende :bugüb kahvaltıda bol sebzeli standart yedim yani her zamanki şeylerii.
kahvaltıyı geç yaptığım için de arada sadece yeşil çay içtimm.....
akşamda :balık salata yedimm dozunda abartmadım yaniicokacimcoookcokacimcoook

medusa bu çorba diyetini nasl yapıyon canm ya!!!!!
sadece tek çeşit çorbamıı yokdsa özel bi çorba mı yapıyonn anlatabilirmisinn acaba umarım ideal kilona en yakın zamanda ulaşırsınn tabiki bizimle beraberr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…