7,TAKIM 142.ETAP
yarisci ( 77/
askito (69,7/
cimcime50 (53,1/52.7/%0.4/%0.75)
ebtuna (70,7/
cansınsen (67,5/67,0/%0,5/%0,74)
pregant (86/87/-1/-%1,16)
zalimi (89/
amylee_5 (71,0/71,0/0.00/%0,00)
meral (63,1/
fatot (73,8/
medusa (58/
7.TAKIM TOPLAM KİLO( 778,9/
atmıycam ama hazırlanın cezalar geliyoraklinialirimsmileAyçin kilo bildiriminde bulunamamıştım ama aynı kilodaydım sen de öyle yazmışsın zaten... atmıycan beni di mi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar az önce geldimm ...eve müjde bişey yokmuşş ayy.ALLAHIMA şükürler olsunn.bi ilaç verdi onu kullanınca olucam :)) çok mutluyumm..bunun şerefine haftaya çok kilo vericem ŞİRİNELERR
kızlar az önce geldimm ...eve müjde bişey yokmuşş ayy.ALLAHIMA şükürler olsunn.bi ilaç verdi onu kullanınca olucam :)) çok mutluyumm..bunun şerefine haftaya çok kilo vericem ŞİRİNELERR
:mymeka::mymeka::mymeka:kızlar sonuçlar açıklanmış.
bu hafta etap sonuncusu olmusuz.lmaz:
hoşbuldum kızlar ben kendimi tanıtayım size bu arada diyetime devam edeyim boşalan yerde beni eklersiniz hem bende yarışma kurallarını iyice kavramış olurum...
ismim nurşah izmir menemende oturuyorum 2,5 yaşında melek nisa adında bir kızım var
doğumdan sonra ideal kilomdaydım fakat doğum kontrol hapı ve iştahımın hat safada oluşundan 68 kilo 800gr. buldum şuan yani 4 günlük diyet sonrası 67 kilo 200 grmım verdim sayılır bu beni fazlasıyla motive etti şimdiden...
bakalım hayırlısı daha sık burdayım bundan sonra sizinde desteğinizle 57 kiloyu görmem lağzım hepinize iyi akşamlar diliyorum...
kızlar sonuçlar açıklanmış.
bu hafta etap sonuncusu olmusuz.lmaz:
Benden sonra neden gelen olmadı burayalmaz:
Akşam düşündüğüm gibi bir kase çorba ve bolca salata yedim
Ben bu çorba diyeti ile önceden 10kilo vermiştim inşallah şimdi de verecem:Saruboceq:
Az önce yeşil çay içtim ve yanında bir su bardağı kadar yağsız mısır yedim...
Allah'ım diyetimi bu sefer bozmak istemiyorum yardım et bana istediğim kiloya ulaşmam içinn' :Saruboceq:
Hadi kızlar neden yediklerinizi paylaşmıyorsunuz güzellerrr aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?