Ohh bugün çok güzel menu
.benim menu
Sabah 1 elma
15 dakika sonra
2 yumurta
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Tere
Maydanoz
Dereotu
Öğle
Ton balıklı salata
Aksam
Lahana yemeği
Platese yetişmek için hızlı yedim 20 dakika geciktim. Hoca da erken çıktı yani benim. Plates yarım saat bile olmadı
çok güzel
benim menüm
sabah
1 bardak ılık su-sirke-1 çaykaşığı bal karışımı
2 yumurta
peynir
3 yeşil zeytin
3 ceviz
öğlen
1 kepçe etli nohut 1 s.kaşığı pilav
cacık
akşam
1 kepçe etli nohut (susuz)
1 kase yoğurt
su 2,5 lt
spor inşallah jillian 6 week six pack yapıcam
bu gün iş ve evde nohut vardı, evdekini yemiyecektim ama çok lezzetli görünüyordu ve yedim, bu günlük böyle olsun
Neyseki sabah yumurtali kahvalti yapmissin saraycam . Pilavin az goze batiyor , yarin daha dikkatli menu gelsin senden
Hadi birinci olcaz .
Bak aynura cadisina elif gile transfer olmus . Dil cikaran simiy nerde..
Monum.
7:30
2 dl ekmek , peynir , tere , marul, biber ,3zeytin ..
10:30
1 hurma ..2 ceviz ..
12:30
Kiymali bamya ..yş. Salata .
18:30
Kiymali bamya, dereotlu cacik ..
1saat sabah yuruyusu .40 dk pilates.
Aksam 1saat daha market dolasma
teşekkür ederimbu arada ameliyat olacak arkadaşa acil şifalar diliyom şimdiden geçmiş olsun.
teşekkür ederim belimde kitle var o alınacakGeçmiş olsun canım..hayırdır..ne ameliyatı?
Geçmiş olsun canım benim.ani bi haber mi oldu?hiç bahsetmemişdin?risk falan var mı güzelim?teşekkür ederim belimde kitle var o alınacak
O spordan sonrada hasta yattim yasemincim yayazmayı yeni öğreniyom ya kusuruma bakmayın maşallah bacım spor harika darısı benim başıma
Canım kahvaltı olmamış sen de biliyorsun zaten.bi de akşam ve öğlene salata yoğurt ilave et...inşallah liste dışına çıkmazsın güzelim.Ben de menumu paylasayim:
Sabah
2 bardak sade kahve
Oglen
Buharda sebze, izgara tavuk ve brokolili dana eti
Aksam
Taze fasulye, izgara balik
Ogle ve aksam yemegini daha yemedim saat burda daha 11 oldugu icin, ama planlanan bu=) sabah uykudan kisip kahvalti etmeye mecalim olmuyor o yuzden kahveyle gecistiriyorum sagliksiz da olsa. Planlar arasinda aksam kosmak da var bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi=)
Ayy benim spords bu vakte kaldı ve hiç hevesim yok...O spordan sonrada hasta yattim yasemincim ya
Ben de menumu paylasayim:
Sabah
2 bardak sade kahve
Oglen
Buharda sebze, izgara tavuk ve brokolili dana eti
Aksam
Taze fasulye, izgara balik
Ogle ve aksam yemegini daha yemedim saat burda daha 11 oldugu icin, ama planlanan bu=) sabah uykudan kisip kahvalti etmeye mecalim olmuyor o yuzden kahveyle gecistiriyorum sagliksiz da olsa. Planlar arasinda aksam kosmak da var bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi=)
Neden acıktın biliyormusin?çünki öğle yemeyin yalnış bence,çorba,ekmek,ett olmamış bencd bi de uzun süre tok kalmabı sağlayacak salata yoğurt yok.hele o çiğ böreye de hiç inanamıyorum,üstelik iki dilim...oolmamış zeynom olmamış.Menüm
Sabah aksam kaldığımız evdeydik orda yaptık
3 dilim kepek ekmek
Omlet
Peynir
Zeytin
Salam
Öğlen
Etli taze fasulye
Çorba
1 dilim ekmek
Aksam
Çok aciktim saldırdı yaa resmen
Çi börek yapmıştım dun ondan kalan iki parçayı yedim,biraz meyve ve peynirle ayy inanmıyorum kendime kıtlıktan çıktım sanki
Ayyyyy kızlaaar ben de misafirliye gittim,resmen bi imtihandı yaaaane halt ettim elifin grupuna girdim.sadece kk kadar kek yedim ama çok şey vardı yaaa benim yiyeceyim tipde salata yokdu öölece yeşillik peynir yemekden geberdim.doyamadım.tabi o kocaman salatanın yerini ne verir.bi de annem kv falan diyette olduğumu duyunca kızmazmı?kv sana zayıflık yakışmıyo yüzün çökmüş dedi.sinir oldum resmen...
neyse sakinim,sakinim...
menümü vereyim
sabah
salata(domates,salatalık,turp,yeşillikler,peynir,zeytinyağı limon)2yumurta,3ceviz,yeşil çay
öğlen 10badem,3 kayısı,1bardak tarçınlı süt
Ara 2ceviz,5kuru üzüm
Ara misafirlikde kk kadar kek,çayla
Akşam 2parça tavuk,2parça patates(fırında ikisi de),yeşillik,turp,peynir.
Saat 8de akşam yemeyimizi yedik,geç oldu bence...
Su daha 2litre 3olur ama.bi de şeytan diyo kalk pilates yappp...üşenmezsem yaparım
Canım kahvaltı olmamış sen de biliyorsun zaten.bi de akşam ve öğlene salata yoğurt ilave et...inşallah liste dışına çıkmazsın güzelim.
Kahvaltin haric menu super . Bi sekilde kahvalti yap canim . En azinda meyve ye ceviz at agzina . Ac karna kahvesen orali olmussun
Canım akşamdan yumurtanı haşla,sabah da hemen yumurta,1az kuru yemiş bi de süt ya da ayran iç.al sana kahvaltı...Ya isin kotusu ben hep buydum sanirim kahveyi cok seviyorum, bi de reflum varYogurt cok severim ama oglene ekleyemem sanirim, oglenleri disarida yiyorum burda yogurt servis eden bir cafe gormedim hic=D Ama aksama ekleyeyim haklisiniz. Hatta kahvaltida da mi yogurt yesem hic degilse cabucak yerim yine uykumdan kismam =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?