yola devam bende 85le başladım canım 2ayda anca 6kilo verebildimSende hedefine tez vakitte ulaşırsın umarım=)
60Yolum çok uzun.
hedeflerimiz Aynı .Sende hedefine tez vakitte ulaşırsın umarım=)
60Yolum çok uzun.
geçmiş olsun biraz sakinleş ve nerde olduğunu hatırlamaya çalışCanim Cok skkin kizlarcuzdamini kaybettim nereye koydugumu bilmiyorum onceden kaybetmisim nüfus cuzdanimda ben baska cuzdanda sanirken kaybettgim cuzdanmdaymis bulamadım
hedeflerimiz Aynı .
ben 71 le başladım şu 65,5 im
son 5,5 kilo :)
ama bi türlü veremiyom
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.....teşekkür ederim belimde kitle var o alınacak
geçmiş olsun biraz sakinleş ve nerde olduğunu hatırlamaya çalış
Aynuram pilates sıkılaşmak için..kalori yakımı olarak görmemek lazım..Ama çok aaaz.bu günde karbonhidrat alımım 1kk kek ve 2dilim patates olduğunu düşünürsek hem onların kalorisini yakarım hem dd fazla bile yakarım da üşeniyorum
Benim 65 olmam icin 10 kilo varrrr
Olurdu evetMenu süper menu sevgili esim
Aksama yogurt olurdu
hoşgeldin Nazcım..Hedef kilon nedir?Merhaba ben Naz. 5 takıma katıldım ama fazla sessiz sakin olunca ben diyet psikolojisine giremedim. Kilo vermek bi haya hafta sonu kilo alarak başladım bu haftaya. Takımı suçlamıyorum yanlış anlaşılma olmasın=) Hafta sonu sakinliği bana yaramadı. Takım değiştirme talebime Aynura88 den cevap gelince takımımdan ayrılıp buraya geldim.
86.1 kg kilom. Yarın sabah tartılıp ilk kilo olarak onu baz almak istiyorum.
Kilo vermek istiyorum çünkü evlendiğim gün peri gibi olmak istiyorum. Tabi o gün gelene kadar Sevgilimin ruhuna hitap ettiğim kadar gözüne de hitap edeyim istiyorum. 28 yaşındayım 30 lu yaşlarımda fit yaşını göstermeyen bir kadın olmalıyım. =)
gelirsin canım sen de inşallah bu kiloya . kalıcı olsun da mühim olan bu
hoş geldin nazcım.inşallah bizim takımda motiveni sağlaya bilirsin.ilk sayfada kurallar ve formumuz var.oku kabul edersen formumuzu doldur da seni daha iyi tanıyalım güzelim...Merhaba ben Naz. 5 takıma katıldım ama fazla sessiz sakin olunca ben diyet psikolojisine giremedim. Kilo vermek bi haya hafta sonu kilo alarak başladım bu haftaya. Takımı suçlamıyorum yanlış anlaşılma olmasın=) Hafta sonu sakinliği bana yaramadı. Takım değiştirme talebime Aynura88 den cevap gelince takımımdan ayrılıp buraya geldim.
86.1 kg kilom. Yarın sabah tartılıp ilk kilo olarak onu baz almak istiyorum.
Kilo vermek istiyorum çünkü evlendiğim gün peri gibi olmak istiyorum. Tabi o gün gelene kadar Sevgilimin ruhuna hitap ettiğim kadar gözüne de hitap edeyim istiyorum. 28 yaşındayım 30 lu yaşlarımda fit yaşını göstermeyen bir kadın olmalıyım. =)
çok üşendim hülyam ya yapmadım bu gün....Aynuram pilates sıkılaşmak için..kalori yakımı olarak görmemek lazım..
ye firuzem yeeee...amaaaan açmı yatıcan kız?Olurdu evet
Ama ben o yedigimden bile bişey anlamadım
Şu an açım ama yemiycem
yola devam bende 85le başladım canım 2ayda anca 6kilo verebildim
Verilmesi gereken kilo azaldıkça daha yavaş verilir. Bozma moralini =)hedeflerimiz Aynı .
ben 71 le başladım şu 65,5 im
son 5,5 kilo :)
ama bi türlü veremiyom
Sen böyle üzülüyorsan ben kafamı nereye vurayım =)Benim 65 olmam icin 10 kilo varrrr
Geçmiş olsun. Muhtardan nüfus örneği mi ne öle bi belge alıyosun gittiğin an veriyor. Nüfus kağıdınıda o belgeyle almaya gidiyosun yine hemen veriyorlar. Allah mutlu mesut etsin ne zaman nikahın?Hatrlamiyorum 1 aydir o cuzdani gormedimcalnma gibi bisi olmadi ama kaybettim sanrm restrantra unuttum ceza alirmym bide evlilik islemlerine lazimm canim hemen yenisini verrlermi
Hoşbuldum. 60 kilo olmak istiyorum. Tabi o kiloya ulaşınca bir iki kilo eksik fazla da olmak isteyebilirim. =)hoşgeldin Nazcım..Hedef kilon nedir?
Elbette kuralları kabul ediyorum. İnanıyorum yeterince motive olacağıma. =)hoş geldin nazcım.inşallah bizim takımda motiveni sağlaya bilirsin.ilk sayfada kurallar ve formumuz var.oku kabul edersen formumuzu doldur da seni daha iyi tanıyalım güzelim...
zaten haftada 4 gün spor yapın diyor birçok diyetisyen,spor hocası..çok üşendim hülyam ya yapmadım bu gün....
Yok şu an çok motiveyim hiç bir güç bana bir lokma bile yediremezye firuzem yeeee...amaaaan açmı yatıcan kız?
evet öyle oluyo . tatilde çok iyi verdim ama şimdi baya baya durdu kilo vermem .Verilmesi gereken kilo azaldıkça daha yavaş verilir. Bozma moralini =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?