Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun biraz sakinleş ve nerde olduğunu hatırlamaya çalış

Hatrlamiyorum 1 aydir o cuzdani gormedim calnma gibi bisi olmadi ama kaybettim sanrm restrantra unuttum ceza alirmym bide evlilik islemlerine lazimm canim hemen yenisini verrlermi

Ama çok aaaz.bu günde karbonhidrat alımım 1kk kek ve 2dilim patates olduğunu düşünürsek hem onların kalorisini yakarım hem dd fazla bile yakarım da üşeniyorum
Aynuram pilates sıkılaşmak için..kalori yakımı olarak görmemek lazım..

hoşgeldin Nazcım..Hedef kilon nedir?

hoş geldin nazcım.inşallah bizim takımda motiveni sağlaya bilirsin.ilk sayfada kurallar ve formumuz var.oku kabul edersen formumuzu doldur da seni daha iyi tanıyalım güzelim...

az önce bi kepçe kadar mercimek çorbası içtim . çünkü adet olacam ve çok agrıyo her bi yerim

yola devam bende 85le başladım canım 2ayda anca 6kilo verebildim

70 i rakamlara geçmişsin ne güzel darısı 60 lı rakamların başına.=)

hedeflerimiz Aynı .
ben 71 le başladım şu 65,5 im
son 5,5 kilo :)
ama bi türlü veremiyom
Verilmesi gereken kilo azaldıkça daha yavaş verilir. Bozma moralini =)

Benim 65 olmam icin 10 kilo varrrr
Sen böyle üzülüyorsan ben kafamı nereye vurayım =)

Geçm
Hatrlamiyorum 1 aydir o cuzdani gormedim calnma gibi bisi olmadi ama kaybettim sanrm restrantra unuttum ceza alirmym bide evlilik islemlerine lazimm canim hemen yenisini verrlermi
Geçmiş olsun. Muhtardan nüfus örneği mi ne öle bi belge alıyosun gittiğin an veriyor. Nüfus kağıdınıda o belgeyle almaya gidiyosun yine hemen veriyorlar. Allah mutlu mesut etsin ne zaman nikahın?

hoşgeldin Nazcım..Hedef kilon nedir?
Hoşbuldum. 60 kilo olmak istiyorum. Tabi o kiloya ulaşınca bir iki kilo eksik fazla da olmak isteyebilirim. =)

hoş geldin nazcım.inşallah bizim takımda motiveni sağlaya bilirsin.ilk sayfada kurallar ve formumuz var.oku kabul edersen formumuzu doldur da seni daha iyi tanıyalım güzelim...
Elbette kuralları kabul ediyorum. İnanıyorum yeterince motive olacağıma. =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…