Ya isin kotusu ben hep buydum sanirim kahveyi cok seviyorum, bi de reflum varYogurt cok severim ama oglene ekleyemem sanirim, oglenleri disarida yiyorum burda yogurt servis eden bir cafe gormedim hic=D Ama aksama ekleyeyim haklisiniz. Hatta kahvaltida da mi yogurt yesem hic degilse cabucak yerim yine uykumdan kismam =)
cısss ama ablam.ben de yemeye bişey bulamayınca iki dilim yedim.Aynuram kiz az politik olup idare edeydin. Yeseydin az az kimseyede diyetde oldugunu soylemene gerek yoktu
Dun birinin menusune patatess cissss diyordun nolllldu
ağrım vardı zaten doktora gitmiştim ameliyatın ne zaman olacağı belli değildi bugün doktor aradı ameliyat yarın diyeGeçmiş olsun canım benim.ani bi haber mi oldu?hiç bahsetmemişdin?risk falan var mı güzelim?
Çok şükür o zaman. İznin ne kadar sürer?bildirim yapa bilecekmisin mucizem?anaaaam periye gelicek hafta eş bulmak gerekağrım vardı zaten doktora gitmiştim ameliyatın ne zaman olacağı belli değildi bugün doktor aradı ameliyat yarın diye
benim için de ani oldu
riskli bi durum yok
Canım akşamdan yumurtanı haşla,sabah da hemen yumurta,1az kuru yemiş bi de süt ya da ayran iç.al sana kahvaltı...
Olur canim kahvaltida yogurt seviyorsan . İcinede kuru meyve dogra biraz cevizde kat oh
Takip ettigim yabanci bir site 60 dkda 155 kalori diyorAcaba pilates kaç kalori yakıyor?bilen var mı?
bu cuma bildirim yaparım izin ne kadar sürer bilmiyorumÇok şükür o zaman. İznin ne kadar sürer?bildirim yapa bilecekmisin mucizem?anaaaam periye gelicek hafta eş bulmak gerek
Sen gidiyon ama perim yalnız mı kalsın?bu cuma bildirim yaparım izin ne kadar sürer bilmiyorum
biz periyle iyidiik :)
yok kalmasn tabi :)Sen gidiyon ama perim yalnız mı kalsın?
Ama çok aaaz.bu günde karbonhidrat alımım 1kk kek ve 2dilim patates olduğunu düşünürsek hem onların kalorisini yakarım hem dd fazla bile yakarım da üşeniyorumTakip ettigim yabanci bir site 60 dkda 155 kalori diyor
bence de çok azmışAma çok aaaz.bu günde karbonhidrat alımım 1kk kek ve 2dilim patates olduğunu düşünürsek hem onların kalorisini yakarım hem dd fazla bile yakarım da üşeniyorum
umarım hedefine ulaşırsın canım başarılar....Merhaba ben Naz. 5 takıma katıldım ama fazla sessiz sakin olunca ben diyet psikolojisine giremedim. Kilo vermek bi haya hafta sonu kilo alarak başladım bu haftaya. Takımı suçlamıyorum yanlış anlaşılma olmasın=) Hafta sonu sakinliği bana yaramadı. Takım değiştirme talebime Aynura88 den cevap gelince takımımdan ayrılıp buraya geldim.
86.1 kg kilom. Yarın sabah tartılıp ilk kilo olarak onu baz almak istiyorum.
Kilo vermek istiyorum çünkü evlendiğim gün peri gibi olmak istiyorum. Tabi o gün gelene kadar Sevgilimin ruhuna hitap ettiğim kadar gözüne de hitap edeyim istiyorum. 28 yaşındayım 30 lu yaşlarımda fit yaşını göstermeyen bir kadın olmalıyım. =)
Pilates biraz yavas tempolu oldugu icin fazla yaktirmiyor. Kosabilirsiniz daha fazla kalori yakmak icin? 1 saatte 500-600 kalori yakarsiniz.Ama çok aaaz.bu günde karbonhidrat alımım 1kk kek ve 2dilim patates olduğunu düşünürsek hem onların kalorisini yakarım hem dd fazla bile yakarım da üşeniyorum
hedefin kaç kilo olmak canmMerhaba ben Naz. 5 takıma katıldım ama fazla sessiz sakin olunca ben diyet psikolojisine giremedim. Kilo vermek bi haya hafta sonu kilo alarak başladım bu haftaya. Takımı suçlamıyorum yanlış anlaşılma olmasın=) Hafta sonu sakinliği bana yaramadı. Takım değiştirme talebime Aynura88 den cevap gelince takımımdan ayrılıp buraya geldim.
86.1 kg kilom. Yarın sabah tartılıp ilk kilo olarak onu baz almak istiyorum.
Kilo vermek istiyorum çünkü evlendiğim gün peri gibi olmak istiyorum. Tabi o gün gelene kadar Sevgilimin ruhuna hitap ettiğim kadar gözüne de hitap edeyim istiyorum. 28 yaşındayım 30 lu yaşlarımda fit yaşını göstermeyen bir kadın olmalıyım. =)
Sende hedefine tez vakitte ulaşırsın umarım=)umarım hedefine ulaşırsın canım başarılar....
60hedefin kaç kilo olmak canm
haberdar et bizi durumdan..şimdiden geçmiş olsun..teşekkür ederim belimde kitle var o alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?