Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olur canim kahvaltida yogurt seviyorsan . İcinede kuru meyve dogra biraz cevizde kat oh

Aynuram kiz az politik olup idare edeydin . Yeseydin az az kimseyede diyetde oldugunu soylemene gerek yoktu

Dun birinin menusune patatess cissss diyordun nolllldu
cısss ama ablam.ben de yemeye bişey bulamayınca iki dilim yedim.

Haaaa cıslardan yiyeydim de kilo veremiyeydim dimiiiii?ssonra da aebenin grupu kazanaydı dimi?yemezler ablası yemezler...

Geçmiş olsun canım benim.ani bi haber mi oldu?hiç bahsetmemişdin?risk falan var mı güzelim?
ağrım vardı zaten doktora gitmiştim ameliyatın ne zaman olacağı belli değildi bugün doktor aradı ameliyat yarın diye
benim için de ani oldu
riskli bi durum yok

ağrım vardı zaten doktora gitmiştim ameliyatın ne zaman olacağı belli değildi bugün doktor aradı ameliyat yarın diye
benim için de ani oldu
riskli bi durum yok
Çok şükür o zaman. İznin ne kadar sürer?bildirim yapa bilecekmisin mucizem?anaaaam periye gelicek hafta eş bulmak gerek

Canım akşamdan yumurtanı haşla,sabah da hemen yumurta,1az kuru yemiş bi de süt ya da ayran iç.al sana kahvaltı...

Olur canim kahvaltida yogurt seviyorsan . İcinede kuru meyve dogra biraz cevizde kat oh

Ya canim da cok yogurt cekti simdi aksam gideyim kovayla satilanlardan alayim bari=) aslinda lahana corbasi yapmayi planliyorum aksam, hic olmazsa onu yerim kahvaltida.

Merhaba ben Naz. 5 takıma katıldım ama fazla sessiz sakin olunca ben diyet psikolojisine giremedim. Kilo vermek bi haya hafta sonu kilo alarak başladım bu haftaya. Takımı suçlamıyorum yanlış anlaşılma olmasın=) Hafta sonu sakinliği bana yaramadı. Takım değiştirme talebime Aynura88 den cevap gelince takımımdan ayrılıp buraya geldim.
86.1 kg kilom. Yarın sabah tartılıp ilk kilo olarak onu baz almak istiyorum.
Kilo vermek istiyorum çünkü evlendiğim gün peri gibi olmak istiyorum. Tabi o gün gelene kadar Sevgilimin ruhuna hitap ettiğim kadar gözüne de hitap edeyim istiyorum. 28 yaşındayım 30 lu yaşlarımda fit yaşını göstermeyen bir kadın olmalıyım. =)

umarım hedefine ulaşırsın canım başarılar....

Ama çok aaaz.bu günde karbonhidrat alımım 1kk kek ve 2dilim patates olduğunu düşünürsek hem onların kalorisini yakarım hem dd fazla bile yakarım da üşeniyorum
Pilates biraz yavas tempolu oldugu icin fazla yaktirmiyor. Kosabilirsiniz daha fazla kalori yakmak icin? 1 saatte 500-600 kalori yakarsiniz.

hedefin kaç kilo olmak canm

Canim Cok skkin kizlar cuzdamini kaybettim nereye koydugumu bilmiyorum onceden kaybetmisim nüfus cuzdanimda ben baska cuzdanda sanirken kaybettgim cuzdanmdaymis bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…