evet ayrılıp gelmeyenlere de hatır koyarız ama dimi? Hande,Ezgi ve Arzu gelince bir soruşturma yaparız artık :)evet hülyam yaaa...hakketen duygulandım ya nedense...kızımın kafası patladığında da eve gelir gelmez buraya yazmıştım,yeğenim rahatsız olduğu zaman hiç kimseyle konuşmuyordum ama sizinle dertleşiyordum burada.benim ikinci ailem burası...mesel amucize ameliyyat olacak ya çok üzüldüm okuyunca...sonuçta kaç zamandır buradayız,arkadaş olduk...gidip de gelmez diye üzülürüm...herkesin yeri ayrı bende...kolay kolay da kırılıp incilmem kimseden...arkadaşlık işte...
kaç gündür gelmiyorlar ama,Ezgi buralarda BDV de falandır muhakkak :) ama Handeyi gerçekten merak ediyorum ..yalnız hülya deyilki nazım,aeben abla,sarayca,honey ball,tattoos,naz,tatlıbikız zamanla göreceksin onları da...çok kalabalık bir aileyiz...mezunlarımız da bizimle
tatlı bi kız buradaydı galiba gördüm sanki...evet ayrılıp gelmeyenlere de hatır koyarız ama dimi? Hande,Ezgi ve Arzu gelince bir soruşturma yaparız artık :)Honey_ball @tattoos_ tatlibikiz
hande gelmeyine ben de çok merak ederim onu özellikle...kaç gündür gelmiyorlar ama,Ezgi buralarda BDV de falandır muhakkak :) ama Handeyi gerçekten merak ediyorum ..
İlk sayfada karneleri görünce çok özendim. Çok
Tekrar mutluluklar dilerim. Hiç üzme kendini artık kolay halledilen işler bunlar. Eskiden gazeteye nufüz cüzdanı kayıp ilanı verilirdi. Şimdilerdede gerekiyor mu onu bir araştır.
sen de hoş geldin kuzum.nirdeydin?Merhabalar baya muhabbet etmissiniz yeni yeni arkadaşlar akin ediyo her zamanki gibi hosgelmis hepsi
Ben buradayım. Paramparça izliyordum dalmışımofff ya nereye gittiniz kızlar?4kişi online ama bi ben gözüküyorum
=)Merhabalar baya muhabbet etmissiniz yeni yeni arkadaşlar akin ediyo her zamanki gibi hosgelmis hepsi
Hatrlamiyorum 1 aydir o cuzdani gormedimcalnma gibi bisi olmadi ama kaybettim sanrm restrantra unuttum ceza alirmym bide evlilik islemlerine lazimm canim hemen yenisini verrlermi
canım biraz yorulmuşum sanırım malum yaşlılık:)))yasom7272 ablam neden sessiz sessiz okuyorsun?
teşekkür ederimMerhabalar baya muhabbet etmissiniz yeni yeni arkadaşlar akin ediyo her zamanki gibi hosgelmis hepsi
Saatlerdir burdaydimsen de hoş geldin kuzum.nirdeydin?
teşekkür ederim[/Qinşallah bende sizleri yakından tanıdıkça sizde beni daha iyi kaynaşırız
bence kalori değerin çok az yemeklerinin yanına biraz salata bari ekle ve ara öğün yap bu benim fikrim bir sağlıkçı olarakSabah
- 1 dilim tahil ekmek
- az peynir
- 2 zeytin
Öğlen
Aksam
- 1kase Mercimek corbasi
- bi dilim ekmek
- 2 enek kasigi yogurt
Spor
- Tavuk mantar sote (3 yemek kasigi)
- 2 dilim tahil ekmek ekmek
- 1 bardak ayran
Su 2.5
- 5500 adim yuruyus yaptım
- 200 adet ip atlama
- 70 kere mekik
arkadaşlar bu arada
bişey soracam içinizde diyetisyene giden varmı?
bence kalori değerin çok az yemeklerinin yanına biraz salata bari ekle ve ara öğün yap bu benim fikrim bir sağlıkçı olarak
Hemşerim akşam ekmek yemeseydin keşke..yoğurdu arttır yağ yakıcı özelliği var,3 öğün ye zararı olmaz..Sabah
- 1 dilim tahil ekmek
- az peynir
- 2 zeytin
Öğlen
Aksam
- 1kase Mercimek corbasi
- bi dilim ekmek
- 2 yemek kasigi yogurt
Spor
- Tavuk mantar sote (3 yemek kasigi)
- 2 dilim tahil ekmek ekmek
- 1 bardak ayran
Su 2.5
- 5500 adim yuruyus yaptım
- 200 adet ip atlama
- 70 kere mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?