Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben gittim canimsa cok menu diye yemiyorum azalttim.kafama gore
bence o diyeti yap çünkü yediklerin çok az ara öğün yok hadi onuda geçtim hiç salata yok sebze yok yemedikçe vucud direnç gösteriyo ve aldığın kiloları geri 2katı alırsın versende . yiyerek ver lütfen.... sağlığını bozma ben böyle şeyler yaptım bak bir sürü sağlık sorunum var siz gençsiniz

selam canlar.. aramiza yeni gelen arkadaslar hos gelmisiniz
Zeynepcim gecmis olsun canim ilgar daginami ciktiniz yoksa oranin tipisi yaz ortasina kadar eksik olmaz
abeancim gecmis olsun canim dikkat et kendine

Haksln ablam yasim 25 benimde bbiraz daha dikkatli menüler secicem cok tesekur ederim

arkadaşlarım mesajları alıntıladım ama daha yazamadan eşim kapattı.sayfalarda maşallah baya hızlı ilerliyor.ben sınıf öğretmeniyim.öğlen okula gidiyorum ama 6 yaşında ve 2 yaşında iki kızım var.pc başına cok oturamıyorum.kusura bakmayın fazla yetişemiyorum.
menüm:
sabah:2 dilim peynir,domates,2 kaşık patates,2 dilim ekmek
öğle:1 ayran 1,5 gözleme
akşam:1 kase keşkek,1 kase yoğurt,150 gr kıyma,salata

gözleme kötü oldu biliyorum ama okula getiriyor bir bayyan bende acıkmıştım gözümü açtığımda bitmişti

Eminem menunde pro cok olsada baya karbon yemissin hemde beyaz ekmek ..
Karnim ac zaten pek guzel gorundu porsiyonlar
Haklısınız ama her gün evde olamıyor insan dısarda yesem de tercihimi balıktan ve salatadan kullandım Hamburger pizza yemedim en azından diye düsünüyorum

benum bugunku menum
sabah 1,5 yumurta 2 dilim kepek ekmegi, 7 tane zeytin, biraz beyaz peynir
saat 16 gibi roka salatasi ve tonbaligi ve 1 dilim kepek ekmegi
aksam: 1 kase mercimek corbasi ve 1 kasik makarna
su 2,5 litre
spor 4 km yuruyus az sonrada insallah plates yapacam

hocam sabah nerdeyse 4dilim ekmek yemişsin bide ne tür bir ekmek yiyorsun?öğlende hekaza gözleme:))) akşam keşkek protein var üstüne kıyma (

takım ruhu bu işte.bir zaman sonra takıma girmek su içmek gibi birşey oluyor.hatta bir ara eşim kıskanmıştı onla konuşmadan önce takıma girip bi bakınıp öyle onun yanına gidiyordum

hocam sabah nerdeyse 4dilim ekmek yemişsin bide ne tür bir ekmek yiyorsun?öğlende hekaza gözleme:))) akşam keşkek protein var üstüne kıyma (
haklısın arkadaşım bana da cok geldi .yarın akaşama sebze yapmaya çalışacağım.bugün menüyü ben belirlemedim.akşam eve gelince süpriz oldu.öğlen gözleme yiyincede akşam kan şekeri dolayısı ile saldırdımekmek beyaz yedim ama akşam eşime aldırdım tam buğday.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…