Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam canlar gecmisi okuyayim dedim ama oku oku bitmedi devam edersim plates yapamiycam neyse insallah platesten sonra uykum gelmese devam ederim
bugun benimde kv geldi kahve icmeye normalde hep benle dalga geciyordu bir cocuk yaptin ne hale geldin diye ama bugun sen zayifladinmi? sen diyetmi yapiyon dedi bende neden sordun dedim cok zayiflamisin hic yakismamis yuzun gozun cokmus dedi kaynana iste illa bi laf sokacak

Benimki de öğle,kkiloluyken zayıfla dderdi.şimdi de kızıyo

Evet kesinlikle doğru söylüyorsun. Aslında benim hafta içi en büyük problemim öğle ve akşamda. Akşamları normal ızgara yemek istemiyorum spora gitmek zorunda kalıyorum 30 dk sonrasında falan daha fazla beklersem çok geçe kalıyorum. Öğlen yemeklerinde ise ben sabah derse giriyorum ardından öğle tatilim var ama öğleden sonraki ders vereceğim yer başka bir kurs olduğu için yola çıkmak zorunda kalıyorum haliyle çok hızlıca ne yiyebilirsem kursta bırakabileceğim şekilde onu yapmaya çalışıyorum. Yemek getirsem yollarda taşımak çok zor oluyor yolumda uzun epey. Böyle karışık birşey yani :)
Yemeksiz bi menü olmuş sanki bana az geldi senin yazdıklarını okuyunca ben acıktım senin yerine
Evet bugün böyle oldu birazcık.

Periiim çok az yemişsin canım.vücudunu bu kadar az yemeye alıştıalıştırma.sonra veremezsin.yolun uzun daha.sen en iyisi nazım gibi yapyap . öğlen güzelce yemeyini ye akşam da kuru yemiş ve süt ya da ayran iç...hhem doyurucu,hem lezzetli hem de hafif.bak o hiç aklımıza gelmiyordu

bugun moralimi bozdu kv neyse bugunku menum
sabah: yogurtla bir kase musli
ogle: bugun sansa bende yogurt kurune basladim ne tesaduf bir kase yogurt corbasi
kv moralimi bozdu bende cikolataya sarildim 150 kalorilik cikolata yedim
ara: 1 kase yogurt corbasi
aksam salata ve yine 1 kase yogurt corbasi
su 2,5 lt
spor: bugun kendime ceza verdim sabah zaten plates yapmistim
4 km yuruyus yaptim
3 mil leslie
50 mekik
ve simdide kalkip skinny jeans yapicam insallah

Evet akşam çok sıkıntı oluyor spor öncesi. İllaki zaman olması lazım spordan önce yada en azından hafif bişiler yapayım dedim. Sütü spordan sonra içiyorum. Önceside biraz çerez falan alayımda öyle yapayım bari öğlene hazır tonbalığı alayım bari çünkü hiç protein alamıyorum sadece hafta sonu alabilicem o da yeterli gelmez bu defa da vitamin mineral eksikliği vs olabilir.

Yüzün çöktü dediyse dikkate al canım,proteini arttır biraz .. :)

Çok iyi spor yapmışsın kuşum...çikolatanın bedelini ödemişsin...

İşin ilginci hem buraya yazıp hemde bir sürü iş yapıyorum..market alışverişimi bile yaptım 1-2 saat önce

Tabi canım mutlaka tavuk et balık götür mutlaka.uydur işte bir şeyler,mmenülerini düzene sok ki kilolar da gitsin güzelce...

İşin ilginci hem buraya yazıp hemde bir süe ü iş yapıyorum..market alışverişimi bile yaptım 1-2 saat önce
Hey maaşallah...ben de günün çabuk bitmesine üzülüyorum yaaa. Hiç bir şey yapamıyorum ki...evi işi,çocuk,kkaptanlık işim derken bi bakmışım uyku zamanı.eskiden işsizlikden sıkılırım şimdi de günü dolu dolu yaşamaktan.

Pericim int.ten çalışan kadın için diyet yemek Önerileri diye araştırsana..birde tupperın küçük kâselerine Yemeğini koyarsan bozulmaz.,rahatça çantanda taşırsın..

Bugün sabahtan beri offf neler yaptım neler...dolu dolu geçiyor iyi uykular sana Aynuram..inşallah sabah görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…