Gecmis olsun tebrik ederimHerkese günaydınlaaarr :)
Bugün hem çok iyi hemde çok kötüyüm. Geceden bir anda üşütmüşüm inanılmaz kırıklık burun akıntısı ve boğaz ağrısı var. İyi olanı ise çoook güzell bir eksi gördüm tartıda :)
Supersin güzelim.aynen devam.sadece meyve çayları konusunda bi bilgim yok...Gunaydinlar herkese. Ben planladigim menume harfiyen uydum, ustune 40 dk kostum 20 dk da yurudum. 9 bardak su 4 bardak da meyve cayi ictim, icmeye de devam ediyorum=)
Oo güzelim.ilk gününde sana kocaman başarılarrrr.ilk gün çokkk önemli,bbu gün başardıysan hep başarırısın.hadi tatlım göreyim seni...Günaydin herkese sevgiler. Bu ilk diyet günümde umarım insani ihtiyaçlar ölçülü porsiyonlarla geciririm . Çok sıkıldım şişmanlıktan allah sağlık sihhat versin ama vücuttaki fazlaliklar ağır gelmeye başladı.
Meyve caylarinin bitki caylarindan bir farki yok. Bogurtlen, elma falan icerdim eskiden, burda 1001 cesidi var ne bulursam iciyorum=)Supersin güzelim.aynen devam.sadece meyve çayları konusunda bi bilgim yok...
İnşallah bende eksileri görmek incelmek istiyorum. Bunun icin cabalicam .Oo güzelim.ilk gününde sana kocaman başarılarrrr.ilk gün çokkk önemli,bbu gün başardıysan hep başarırısın.hadi tatlım göreyim seni...
İçine zerdeçal katıp dene ablam tadı değişiyor birazya ben bu yoğurdu hiç içim almıyor, cacık yapıyorum da ancak o şekilde zorla yiyebiliyorum
yoğurdu beraber sevdiğim şeyler de hep cıssmantı, kızartma, makarna gibi
no name ben yasemin 43yaşında kısa boylu şişman yaşlı bir kadınım umarım sizinle kilo verecem:))))))))
İçine zerdeçal katıp dene ablam tadı değişiyor biraz
Bu kahvaltıyla kim doymaz ki dediyinizi duyar gibiyimYeşilliklerim bitmişdi.çok korktum doyamam kahvaltıda.ama tıksa basa doydum yahu
Kızılay falan var mı canım oralarda ? açıkcası bende istanbuldayım ama avrupa yakasındayım. pendik tarafını pek bilmiyorum.Diyetisene gitmeye karar verdim 20 hastane aradim abartmiyorum. Hicbirinde bugun yok. Tuzlada oturuyorum pendik tekilere de baktim onerisi olan var mi pendik icin
Ben bazen abartıp yumurtayı ikiye çıkarıyorum omletlerdeBu kahvaltıyla kim doymaz ki dediyinizi duyar gibiyim
Ama ben honey_ball sayesinde yasak olmayanlardan doya doya yeme taraftarı oldum. Hani siz diyorsunuz ya doydum gerisini yemedim mesela peyniri ya da ekmeyi foto koyanlar ddiyor ya arada ben hiç ööle yapmıyorum.ona kalırsan lor tıkadığı için daha 1yumurta ve 3.çatalda falan doydum ama bitiririm daha uzun süre tok kalmak için.bi de 2gündür akşamları arada gidip gelip masanın üstündeki çerezlerden ağzına atıyorum ve kilomda beklediyim gibi bi eksilme yok.galiba 1ceviz 1badem bile leptini engelliyo...
Ne gülüyon kız?ben zaten hergün 2sini yiyorumBen bazen abartıp yumurtayı ikiye çıkarıyorum omletlerde
Ohhh ne güzel,iyi eylenceler.gruptaşım cısss yapma haaakardeşim kahvaltıya geliyor. sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?