amin sağol
annem de bize kuşlarım der, büyük kuş ben küçük kuş kardeşim
sagol canim cok tesekurler Rabbim sanada nasip eder insallah..ALLAH bagislasin oglusunu kuzummm nede tatlidir simdiii
Aynen kuzum karsilasamiyoruz ama olsun ben hep seni takipteyimm hemen gozlerim seni ariyor kankam kalbimiz birsenin menulerinse sporunda super bu sekil devam edrrsek hersey cok guzel olcak INSALLAH kankam cok tesekkur ederim aenin begenini kazanmak beni cok mutlu etti ismimizide cok begendimmm yaa iyiki benim esimsinnnn super ikiliyizzzz Super ikili olarak basaricaz iNSALLAH ortak yola devam
sende sagol canim
Bende buyuk kuzuyum ozmn bide erkek kardesim.var o benden buyuk duruyor ama olsun oda kucuk kuzu olsun
Amin canim Sağol....hayırdır eminecim. söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin ama dua et bol bol ferahlık versin rabbim kalbine
sagol canim cok tesekurler Rabbim sanada nasip eder insallah..
Insallah basaracagiz canim benim, ben bu haftadan cok umitliyim bakalim cuma ne olcak
insanın kardeşi olması güzel iyi ki 2 çocuğum var, iyi ki kardeşim var
Amin canim Sağol....
Gereksiz bi alinganlik neden bilmiyorum .
Yaşlanıyor muyum ne
Ay gün geçtikçe üzülüyorum seninle ayni ilde olmadigima bu ne güzel bir enerji boyleKistan bahara geciliyor ya belki ondandir gecmis olsun banada olur arada
Aslında ben dündendir senin bu ruh halini hiss ediyodum.moralin yok. sıradan bi laf ama olur böğle şeyler.inşallah geçer tez zamanda.mevsim deyişikliyinden de olur....Amin canim Sağol....
Gereksiz bi alinganlik neden bilmiyorum .
Yaşlanıyor muyum ne
Ay gün geçtikçe üzülüyorum seninle ayni ilde olmadigima bu ne güzel bir enerji boyle
İnşallah kardeşimBence bigun karsilascaz adasim
Formu Nasıl dolduracagim bilemedim vevaplari buraya yazdım ama nasıl yapayimSelam güzelim benim.aramıza hoş geldin. Sen ilk sayfadakl formu doldurdun mu tatlım?
Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....
insanın kardeşi olması güzel iyi ki 2 çocuğum var, iyi ki kardeşim var
gorusuruz caniimmmCanlar öğlen tatilim bitti simdi ise gidiyorum ggörüşmek üzere
Kesinliklr kardes candan ote candir cok şükür
canim bu cok normal bisey kiskanmayan cocuk anormaldircanım kıskanıyorlar mı seninkiler, benim kızım kardeşini hem seviyor, hem dövüyor, fena kıskanıyor
canım kıskanıyorlar mı seninkiler, benim kızım kardeşini hem seviyor, hem dövüyor, fena kıskanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?