Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbulduk arkadaşım.çok haklısın az yemek konusunda.dün hastayım die böyle oldu birazda ağzımın tadı yok hala bi kaç güne kendime gelirim.teşekkr ederim b

Benimki de öğle,kkiloluyken zayıfla dderdi.şimdi de kızıyo
Ay Aynura çok yeşe emi Benimki de askerdeyken resimden kameradan beni küçük görüyodu zayıflama böle iyisin diyodu Şimdi de sağolsun zayıflayım diye her türlü destek tam destek Balık etli sever sevgili yok oldu ben balina kıvamında olunca
Aman dikkat et bu havalarda hastalanan çabuk toparlanamıyor. Tartı yüzüne gülüyor. Cuma daha güzel olur bakarsın.=)
Yeşilliklerim bitmişdi.çok korktum doyamam kahvaltıda.ama tıksa basa doydum yahu
Afiyet olsun. Yarından itibaren bende resimli menü paylaşcam üşenmezsem tabi

Yeni naz nerede kaldı acaba?gelirdi şimdiye. Aeben abla,mmeleklerim ve ben nasıl oldular acaba?
Geldim geldim de azcık işim vardı birde geçmişi okuyaa okuya alıntılayarak geliyorum

Yok bnde gündüzleri ablam erken kalkmistim is yapayim dedim

gunaydiinnn... gunaydiiinnn... gunaydinlar canlar dunku sporlardan sonra sabah kamyon carpmis gibi kalkarim heralde diyordum ama cok sukur saat gece 1de yattim sabah 6da bi kalktim bomba gibiyim tabiki bacaklarim ve karnimda agrilar var ama super hissediyorum ve az oncede ebru salliyla 3k plates yaptim dahada enerji geldi sanki
bugun burda hava cok kotu kutuphaneye gidemeyecem oglusumla butun gun evdeyim ve sizleyim canlar

Kızlaaarr bu hafta yüzdeyi sallamalıyııızzz gazaaa geliiinnn, yemeyin poğaça börekleerrii... Hala dünki tatlı ve börekler duruyor öğretmenler odasında gidip geliyorum sürekli ama göz ucuyla bile bakmıyorummm.. öğrencim çiğ börek getirmiş onu bile başka hocaya ikram ettim

Günaydın kızlar :)

bende müslimi yiyerek başladım güne..Antalya'nın en güzel günleri başladı..Bahar herhalde en güzel bu şehirde oluyor...
Akdenizin baharı apayrı. Çok şanşlıyız ülkemizin her bir yanı ayrı tadda..
Müsli hangisini yiyorsun. Tatlarını beğenemiyorum her aldığım çöpe gidiyor.

Günaydın =)
Ebru şallı 3 k en son çıkanı mı?

İradeli Peri =) Cuma gülelim boşver sen börekleri falan.

Akdenizin baharı apayrı. Çok şanşlıyız ülkemizin her bir yanı ayrı tadda..
Müsli hangisini yiyorsun. Tatlarını beğenemiyorum her aldığım çöpe gidiyor.
Nestlenin tropical meyvelisini aldım..iyiydi..ama ben öyle seçen biri olmadığım için herşeyi yiyebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…