- 21 Mart 2015
- 175
- 216
- 133
- 40
hoşbulduk arkadaşım.çok haklısın az yemek konusunda.dün hastayım die böyle oldu birazda ağzımın tadı yok hala bi kaç güne kendime gelirim.teşekkr ederim bBoyunu kilonu bilmiyorum ama sabah yenen yumurtadan bişey olmaz haşlayıp yersen hele en güzeli:)
Cis ne bilmiyorum ama yazmadigina göre baya baya cis bişey ve sanırım 45 dk eliptik o cisa yetmez gibi geldi banabirde 5 hurma bana çok gibi geldi
Bence aç kalmissin bi arkadaş tavsiyesi olarak al bunları ve yarın dolu dolu bir menü yaz
Bunları tamamen diyete yeni başladığını düşünerek yazıyorum canım böyle başlarsan metabolizmani yavaslatirsin ve aç kalmak insanın bedenine vrecegi en buyuk ceza bir yerden sonra da sıkılıp eski yemek yeme alışkanlığına fazlasını yiyerek geri dönersin ve zaten yavaslattigin metabolizmanin sana en büyük cezası verdiklerini fazlasıyla almak olur yarın özellikle senin menünün sabırsızlıkla bekliyor olacağım burda her ne kadar bol kacamakli menüler olsada kaçamakları görmezden gelirsen aslında çok güzel menüler oluyor onlara bi göz at derim umarım beni yanlış anlamazsin sadece tecrübeye sabit şeyler bunlar ve ben buraya gelen herkesin başarıp kendine ait olmayan fazlaliklarini vermesini canı gönülden istiyorum
Bu arada hoşgeldin aramıza yarın menünü de bekliyorum :)
Ay Aynura çok yeşe emiBenimki de öğle,kkiloluyken zayıfla dderdi.şimdi de kızıyo
Aman dikkat et bu havalarda hastalanan çabuk toparlanamıyor. Tartı yüzüne gülüyor. Cuma daha güzel olur bakarsın.=)Herkese günaydınlaaarr :)
Bugün hem çok iyi hemde çok kötüyüm. Geceden bir anda üşütmüşüm inanılmaz kırıklık burun akıntısı ve boğaz ağrısı var. İyi olanı ise çoook güzell bir eksi gördüm tartıda :)
Afiyet olsun. Yarından itibaren bende resimli menü paylaşcam üşenmezsem tabiYeşilliklerim bitmişdi.çok korktum doyamam kahvaltıda.ama tıksa basa doydum yahu
Geldim geldim de azcık işim vardı birde geçmişi okuyaa okuya alıntılayarak geliyorumYeni naz nerede kaldı acaba?gelirdi şimdiye. Aeben abla,mmeleklerim ve ben nasıl oldular acaba?
Geçmiş oku oku bitmiyor maşallahı varAynuram iyi insanlar lafı üzerine gelir diye buna derler herhalde ikiside peşpeşe geldi
Yok bnde gündüzleri ablam erken kalkmistim is yapayim dedimgünaydın güzeller
aeben ablam , gizemcim geçmiş olsunadaşım Allah şifa versin en kısa zamanda ağrıların geçsin inşallah
zeynom ayrılma kararı almış yine, aslında burdan ayrılmak + olarak geri dönmek oluyor ama bazen insanın gidesi geliyor işte. inşallah kalbine ferahlık versin Allah'ım
yağmurum nerelerdesin sen tablet kardeşinde mi yine
Akdenizin baharı apayrı. Çok şanşlıyız ülkemizin her bir yanı ayrı tadda..Günaydın kızlar :)
bende müslimi yiyerek başladım güne..Antalya'nın en güzel günleri başladı..Bahar herhalde en güzel bu şehirde oluyor...
Günaydın =)gunaydiinnn... gunaydiiinnn... gunaydinlar canlar dunku sporlardan sonra sabah kamyon carpmis gibi kalkarim heralde diyordumama cok sukur saat gece 1de yattim sabah 6da bi kalktim bomba gibiyim tabiki bacaklarim ve karnimda agrilar var ama super hissediyorum ve az oncede ebru salliyla 3k plates yaptim dahada enerji geldi sanki
bugun burda hava cok kotu kutuphaneye gidemeyecem oglusumlabutun gun evdeyim ve sizleyim canlar
İradeli Peri =) Cuma gülelim boşver sen börekleri falan.Kızlaaarr bu hafta yüzdeyi sallamalıyııızzz gazaaa geliiinnn, yemeyin poğaça börekleerrii... Hala dünki tatlı ve börekler duruyor öğretmenler odasında gidip geliyorum sürekli ama göz ucuyla bile bakmıyorummm.. öğrencim çiğ börek getirmiş onu bile başka hocaya ikram ettim
Sen çalışmıyormusun nazım?Günaydın =)
Ebru şallı 3 k en son çıkanı mı?
İradeli Peri =) Cuma gülelim boşver sen börekleri falan.
Nestlenin tropical meyvelisini aldım..iyiydi..ama ben öyle seçen biri olmadığım için herşeyi yiyebiliyorum :)Akdenizin baharı apayrı. Çok şanşlıyız ülkemizin her bir yanı ayrı tadda..
Müsli hangisini yiyorsun. Tatlarını beğenemiyorum her aldığım çöpe gidiyor.
Bazen çalışmaktan hiç memnun olmasamda çalışıyorum.=)Sen çalışmıyormusun nazım?
Benim denediğim çikolatalıydı meyveli alayım =) Seçici olmamak çok güzel.Nestlenin tropical meyvelisini aldım..iyiydi..ama ben öyle seçen biri olmadığım için herşeyi yiyebiliyorum :)
Ben de hiçç seçici deyilim.yenile bilir herşeyi yiye biliyorumNestlenin tropical meyvelisini aldım..iyiydi..ama ben öyle seçen biri olmadığım için herşeyi yiyebiliyorum :)
Galiba pc başındasın hep.mesleyin me güzelim?Bazen çalışmaktan hiç memnun olmasamda çalışıyorum.=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?