canim ebru salli 3k dvd yapmisya bugun programinda canli olarak onu yapti cok iyiydi gercektenGünaydın =)
Ebru şallı 3 k en son çıkanı mı?
İradeli Peri =) Cuma gülelim boşver sen börekleri falan.
Ben ıslnma haraketlerini yapmıyorum.boşuna zaman kaybbı.30dakika sırf haraket,10dakika da esneme.esneme super ya.çok rahatlıyoruumcanim ebru salli 3k dvd yapmisya bugun programinda canli olarak onu yapti cok iyiydi gercekten
Yatırım kurumunda çalışıyorum. Ne iş yaptığım belli değilGaliba pc başındasın hep.mesleyin me güzelim?
canim ebru salli 3k dvd yapmisya bugun programinda canli olarak onu yapti cok iyiydi gercekten
Pilates güzelleri sizi=)Ben ıslnma haraketlerini yapmıyorum.boşuna zaman kaybbı.30dakika sırf haraket,10dakika da esneme.esneme super ya.çok rahatlıyoruum
Daha çok bizim takımda pilates güzeli.sen yaptın mı peki?hangi sporları seviyorsun?Pilates güzelleri sizi=)
Aslında sevmek söz konusuysa ben yürüyüşe bayılıyorum ama işte sıkılaşmak için mecburumDaha çok bizim takımda pilates güzeli.sen yaptın mı peki?hangi sporları seviyorsun?
Sağol inşallah hayırlısı sen kac kilosun hedefin ne ben 66 kiloyum hedef 55 ve kilo verebildin mi ? :$
kız sabahın köründe ne kalktın çöpmü battı gözüne:))))
gunaydiinnn... gunaydiiinnn... gunaydinlar canlar dunku sporlardan sonra sabah kamyon carpmis gibi kalkarim heralde diyordumama cok sukur saat gece 1de yattim sabah 6da bi kalktim bomba gibiyim tabiki bacaklarim ve karnimda agrilar var ama super hissediyorum ve az oncede ebru salliyla 3k plates yaptim dahada enerji geldi sanki
bugun burda hava cok kotu kutuphaneye gidemeyecem oglusumlabutun gun evdeyim ve sizleyim canlar
Kızlaaarr bu hafta yüzdeyi sallamalıyııızzz gazaaa geliiinnn, yemeyin poğaça börekleerrii... Hala dünki tatlı ve börekler duruyor öğretmenler odasında gidip geliyorum sürekli ama göz ucuyla bile bakmıyorummm.. öğrencim çiğ börek getirmiş onu bile başka hocaya ikram ettim
Nestlenin tropical meyvelisini aldım..iyiydi..ama ben öyle seçen biri olmadığım için herşeyi yiyebiliyorum :)
keşke bende öyle olsam fazlasıyla seçiciyim
Benim annemde beni kuzum diye sever cok sukur sende kuzularin annesi nickini gorunce cok hosuma gidiyor ALLAH bagislasin kuzularini canim
tesekur ederim canim benim, ogluma ragmen evde oldugumda yapmaya calisiyorum gorsen oglum topumu alip kaciyo kopru yapinca gelip altina giriyo bazen gelip ustume oturuyo o kadar tatliki kizamiyorum bileSenin sporuna hayranim bana ilham veriyosun kankamMASALLAH
canim mutlaka isinma hareketlerini yapmalisin bu cok onemli eger yapmazsan kaslarinla sorun yasayabilirsin bazi ani hareketlerde felan isinmak ve sonrasinda esnemek cok onemliBen ıslnma haraketlerini yapmıyorum.boşuna zaman kaybbı.30dakika sırf haraket,10dakika da esneme.esneme super ya.çok rahatlıyoruum
hulyacanim dun aksam proteini artir demisinya gunluk pro. ihtiyacini tam olarak neler karsilar? sen bu konulari iyi biliyon benim cok bir bilgim yok zayiflamak isterken sagligimdan olmak istemiyorumGünaydın kızlar :)
bende müslimi yiyerek başladım güne..Antalya'nın en güzel günleri başladı..Bahar herhalde en güzel bu şehirde oluyor...
tesekur ederim canim benim, ogluma ragmen evde oldugumda yapmaya calisiyorum gorsen oglum topumu alip kaciyo kopru yapinca gelip altina giriyo bazen gelip ustume oturuyo o kadar tatliki kizamiyorum bilebeni vazgecirmek icin ugrasiyo sanki
bende senin menulerine hayranim cok az yiyosun ve duzenli yiyorsun MASALLAHhic cis seyler gormuyorum sende o konuda bana ilham veriyon biz cok gorusemesekte aslinda birbirimizi tamamliyoruz
SUPER IKILI koydum bizim grubun adini
Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....
canim boyle seyler genelde hormonlardan kaynaklanir tabi havaninda etkisi olur spor yapmaya calis coookk iyi geliyorSelam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?