Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol inşallah hayırlısı sen kac kilosun hedefin ne ben 66 kiloyum hedef 55 ve kilo verebildin mi ? :$

Canim.ise gitgm icn simdi gordum
23 subatta diyete basladim 82 kiloydum simdi 1 ay 4 gun oldu cok sukur 75 kiloyum dahasi gelir INŞALLAH hedefim suanlik 65 sonra 55 60 arasi INŞALLAH senin kilon azmis 10 kilo rahatlikla verirsnn kuzum kolay gelsin

Senin sporuna hayranim bana ilham veriyosun kankam MASALLAH

Örnek davranis

Senin sporuna hayranim bana ilham veriyosun kankam MASALLAH
tesekur ederim canim benim, ogluma ragmen evde oldugumda yapmaya calisiyorum gorsen oglum topumu alip kaciyo kopru yapinca gelip altina giriyo bazen gelip ustume oturuyo o kadar tatliki kizamiyorum bile beni vazgecirmek icin ugrasiyo sanki
bende senin menulerine hayranim cok az yiyosun ve duzenli yiyorsun MASALLAH hic cis seyler gormuyorum sende o konuda bana ilham veriyon biz cok gorusemesekte aslinda birbirimizi tamamliyoruz
SUPER IKILI koydum bizim grubun adini

Ben ıslnma haraketlerini yapmıyorum.boşuna zaman kaybbı.30dakika sırf haraket,10dakika da esneme.esneme super ya.çok rahatlıyoruum
canim mutlaka isinma hareketlerini yapmalisin bu cok onemli eger yapmazsan kaslarinla sorun yasayabilirsin bazi ani hareketlerde felan isinmak ve sonrasinda esnemek cok onemli

Günaydın kızlar :)

bende müslimi yiyerek başladım güne..Antalya'nın en güzel günleri başladı..Bahar herhalde en güzel bu şehirde oluyor...
hulyacanim dun aksam proteini artir demisinya gunluk pro. ihtiyacini tam olarak neler karsilar? sen bu konulari iyi biliyon benim cok bir bilgim yok zayiflamak isterken sagligimdan olmak istemiyorum

ALLAH bagislasin oglusunu kuzummm nede tatlidir simdiii
Aynen kuzum karsilasamiyoruz ama olsun ben hep seni takipteyimm hemen gozlerim seni ariyor kankam kalbimiz bir senin menulerinde sporunda super bu sekil devam edersek hersey cok guzel olcak INSALLAH kankam cok tesekkur ederim senin begenini kazanmak beni cok mutlu etti ismimizide cok begendimmm yaa iyiki benim esimsinnnn super ikiliyizzzz Super ikili olarak basaricaz iNSALLAH ortak yola devam

Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....

hayırdır eminecim. söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin ama dua et bol bol ferahlık versin rabbim kalbine

Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....
canim boyle seyler genelde hormonlardan kaynaklanir tabi havaninda etkisi olur spor yapmaya calis coookk iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…