ayı yavrusunu severken öldürürmüş aynı o misal durum bizde
egem diyor kardeşine, ben egemi özledim deyip bir sarılışı var ege ayağa kalkabilse kaçıp gidicek o derece
Canım neden gelmiyorsun ki takıma?bize kendini anlatsana.tanıyalım seni.Formu Nasıl dolduracagim bilemedim vevaplari buraya yazdım ama nasıl yapayim
canim bu cok normal bisey kiskanmayan cocuk anormaldir
Maşallah senin alıcılar da nasıl hissediyo öyle mesafeler ötesini.Aslında ben dündendir senin bu ruh halini hiss ediyodum.moralin yok. sıradan bi laf ama olur böğle şeyler.inşallah geçer tez zamanda.mevsim deyişikliyinden de olur....
Böğle konuşmayıın kızlar.2.çocuğa hevhevesleniyorum.saraycam ssnin çoculların yaş farkı kaç?sen nasıl öneriyorsum?aynen, kardeşine yaklaştığı an küçüğüm ağlamaya başlıyor, sarılıp öpmesi bile işkence gibi
Terazi...dur ya yükselenimi de bi araştırayım.Maşallah senin alıcılar da nasıl hissediyo öyle mesafeler ötesini.
Burcun ne Aynuram
Maşallah senin alıcılar da nasıl hissediyo öyle mesafeler ötesini.
Burcun ne Aynuram
Böğle konuşmayıın kızlar.2.çocuğa hevhevesleniyorum.saraycam ssnin çoculların yaş farkı kaç?sen nasıl öneriyorsum?
Ayy demeyin..hissediliyor tatlım ruh halin
Terazi arkadaşım var çok hassasTerazi...dur ya yükselenimi de bi araştırayım.
Ben de 4 5 yaş farl olsun istiyorum.en azından kızım kendi işlerini hall ede bilsin...Benim çocuklar arasında 5 yaş var
Ben çok memnunum kızım bana çok yardımcı. Hem de güzel oynuyorlar.
yas farkinin hic bir onemi yok normal bir cocuk mutlaka kiskanir ve kiskamayan cocukta bir sorun var anlamina geliyor sadece ailelerin tutumu cok onemli sizin onlara davranisiniz mesela ornek 2-4 yas arasi cocuk bisey paylasmak istemez hersey benim der normalde kades gelince tabi anneyide babayida paylasmak istemez ama anne-baba onada yeteri kadar zaman ayirip onunda sevildigini hissetirmek lazim boylelikle kiskanmayi en aza indirmis olursunuzöyle tabi, arasında 1,5 yaş var, az fark olduğundan, pek kıskanmaz dediler ama öyle değilmiş
Böğle konuşmayıın kızlar.2.çocuğa hevhevesleniyorum.saraycam ssnin çoculların yaş farkı kaç?sen nasıl öneriyorsum?
Kıskançlık için sormadım elifim.öylesine ne kadar yaş farkı iyi olur merak ediyorum.yok yaaa ben kesinlikle hazır deyilim 2.çocuğagüzelim az da olsa çok da olsa yaş farkı illaki olacak o kıskançlık
kuzenlerimin arasında 7 yaş var , küçük doğduğunda ablası diyordu ki 'ben kendimi balkondan atayım kimse beni sevmiyor' yaş farkı çoğaldıkça kıskançlık artıyor bence
yas farkinin hic bir onemi yok normal bir cocuk mutlaka kiskanir ve kiskamayan cocukta bir sorun var anlamina geliyor sadece ailelerin tutumu cok onemli sizin onlara davranisiniz mesela ornek 2-4 yas arasi cocuk bisey paylasmak istemez hersey benim der normalde kades gelince tabi anneyide babayida paylasmak istemez ama anne-baba onada yeteri kadar zaman ayirip onunda sevildigini hissetirmek lazim boylelikle kiskanmayi en aza indirmis olursunuz
Ama benim kv nin bana hiç yardımı yok ki.aksine iş artırıyorlar1,5 yaş fark var benimkiler arasında, ben biraz geç anne oldum, ilk çocuk tedavi sonucu oldu, 2. çocuk ise nasılsa olmuyor derken kaza sonucu oldu (iyi ki oldu)
benim kv yanımda olduğundan pek sorun yaşamadım, ama yalnız olsaydım çok zor olabilirdi,
senin yaşın genç, yerinde olsam kızın 5-6 yaşına getirince düşünürdüm
en dogrusunu yapiyosun canim ben o kadar egitimini aldim ama anne olana kadar farkinda degildim hicbirseyinzaten şimdi her şey benim diyor, ama büyüğüne daha çok vakit ayırıyoruz, bence mutlu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?