Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar a.s.

dün akşam meyveyle geçiştiririm dedim ama olmadı çok acıktım yarım kase çorba ve yarım porsiyon bulgur pilavı yedim.yemekten sonrada bi tane albeni:kedi:

bugünde sabah iki dilim kepek ekmeği,bi yumurta ve bi kk. peynirle yapılmış omlet + bi iki çatal helva yedim

şimdide 5 kepekli bisküvi yedim ve 1 fincan nescafe içtim.

umarım akşam hafif geçirebilirim.gündüz iyi gidiyorum ama akşam bozuyorum

emoşum kuu bidaha pasta olayına girme bence.ama telafi etmen çok güzel.bununla ilgili yarın size bazı anektodlar vereceğim:)))
tık..tık...tıkkkkk...
yarışçım ordamısın seni görmeye geldimŞeniz
aşemmm hoşgeldin kuşum özledim seni
bende sana paylaşım alanında uğramıyorsun diye sitem etmiştim:)))
kaç kilo oldun şimdi?
fatot canım benim annemdede aynı durum var.oda ilaçlarını kesince aynı şeyleri yaşadı şimdi doktor daha az dozda ilaç verdi ve kesmesini istemedi.
canım hepimizin derdi akşam menüleri.akşamları çorba deneyebilirsin arkasındanda meyve olabilir.

aysbar canım senin için buldum.12 mart hedef kiloları ve geçen haftaki durumumuz.

selam
kahvaltıda 2dlim ekmek peynir zeytin bal (1 tk)
öğlen 8 kaşık kabak yemeği ve yoğurt
arada kahve
akşamsa patates salatası azıcık yiycem :kedi:
sporumuda yaptım
80 mekik
50 çapraz mekik

yariscim canım çok teşekkür ederim ilgine...
ben de akşam
yağsız ızgara tavuk ve haşlama makarna yedim.

selam kızlar valla ayşegül,cimcime leyla ve medusa o kadar az yiyosunuz ki ben kendimden utanıyorumbilmiyorumkismile
neyse ben 45 dakika dışarıda yürüdüm egzersizlerimi de birazdan yapıcamhihoyyytkaydirigubbakcemile2
akşam yemeği olarak haşlanmış kavrulmuş sebze,2kaşık yoğurt,salata ve 1 dilim kadar tam buğday ekmeği yedimcokacimcoook
bundan sonra yersem meyve yerim artık:1closedeyes:
ayçincim doğruu diyosun canım yaptım mı dayanamıyorum mutlaka götürüyorumohaoldumsmileyapmamam lazım ama annemin dgünüydü ona jest olsun diye yaptım seviyo dabilmiyorumkismile
bi de burak kek kurabiye tarzı şeyleri çok seviyo ama yapmamaya çalışıyorum çünkü yaparsam dayanamam atıştırırım kesin:sinifsinif::kedi:

benim rahatsizligim devam etmekte..
bende aysegül gibi dün aksami meyveyle gecistirecektim ama olmadi.

bi kase corba ve 4 kasik makarna yedim.

bugün

sabah
1 bardak p.suyu

öglen
yarim kase sebze corbasi

aksam
3 dene sigir sosis yanina elma suyu.

ayşegül çok az yiyosun derken albeniyi kastetmemiştim kuusırnaşık şeysırnaşık şey
genelde yazdıkların çok az geliyo bana:kedi kadarcık kiloya nasıl hırs yapıyosunuz maşallah valla

aşkitoooooooooom canım güçlen çabucak iyileş hayatıma.s.nazar değdirdiler sana kıyamamolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanŞeniz

askıto geçmiş olsun canım.
ebtuna canım senin başlangıç kilon 70 mi?

valla canım ben de başlangıç kilosu diye bi şey yok kiiibilmiyorumkismile
şimdi biz temmuz 2008 de doğum yaptık,biz dediğim ben ayçin,cimcime,ayşegül,aşkito falansırnaşık şey
85le doğum yaptım,sonra 78e düştüm
ama emzirirken kilo aldım 84 kiloya kadar çıktım:kedi::tomato:
ve kendi kendime diyet+spor yaparak 73-74 kiloya düştüm
sonra bi gayretle 67-68leri gördüm ama sömestr tatilinde diyeti bırakıp abartılı beslenmeye daha doğrusu tıkınmaya geçtim:icecream:gene kilo aldım anlayacağınohaoldumsmile
şu anda kaç kiloyum bilmem cuma görcez bakalımyerimseniben
ama bu takıma girdiğimde 69 kiloydum galiba:uhm:

tskler canlarimm..

bende cok hirsliyim bu sefer.
sirf ilac icebilmek icin doyurdum karnimi..
yoksa ac geziyorum yanii..

ac gezmek iyi eil biliyorum ama napiim..
2-3 havuc yiyecegime hic yemem..
sekersiz tuzsuz yiyip icecegime hic icmem modundayim :)

sabahlari 1 bardak ilik su iciyorum.
istah kesiyor. gecicide olsa.

ebtuna
ben de temmuz 2009 annesiyim.tebrik ederim canım seni ne kadar azimlisin.Kesin istediğin kiloya inersin bu şekilde gidersen.Darısı bana artık sayenizde bende motive oluyorum burda.

Askıto hasta olduĞun ıÇın afıyet olsun yaĞ Şeker olmasın.yıne de ÖlÇÜyÜ kaÇırma canım.bır an Önce toparlanman dıleĞıyle...

Şunu da sormadan geÇemıcem askıto
Şımdı senın bebıŞın 2 yaŞına yaklaŞıyordur.nasıl bıraz daha yÜkÜ azalıyor mu?Çok yoruluyorum ben baktıĞım ıÇın.seneye de ıŞe baŞlıcam da merak ettım.

aysbar canimm azaliyor merak etme..
benim tostik gece kalkmalarinida birakti 1 ay önce falan.
19 aylik simdi..

seneye kadar seninkininde uyku düzeni oturur.. cok az problem yasarsin insallah.

simdi detaya giremicem sipamm leptopumu cekistiriyo :))
hii bu da eksi yanlari istee :)))

kızlar bugunku dıyet lıstemı suana kadar basarı ıle tamamladım

sadce ogleyın yesıl cayı ıcmekte zorlandım ve sabah aksam oldu yesıl cayım egzersızımde 20 25 dk oldu ıstee ama suyumu ıhmal etmedım mamalarımıda bı guzel keyıfle yedım ac degılım ama heran kacamak yapıcam dıye odum kopuyo ekmeklerıde bı guzel kızarttım ama sadce kenarlarını yedım bakalım bu geceyı nasıl atlatıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…