Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öfs
esimin zoruyla simit lahana sarmasi ve fistik yedim..
betin benzin atti yiceksin bunlari dedi :kedi:

neise yarin bir sekilde dengelerimm

aybars canım 62 küsür kiloyum şu anda hedefim 57-58 .demek 2009 temmuz annesisin haa sevindim bak temmuz anaları istila etti sanırım burayı :)

emoşum yok kuu neresi az baksana götürüyorum albenileri :) normalde çok yemek yiyen biri değilim ama aburcuburu çok seviyorum herkes gibi maalesef bana kilo aldıranda onlar.
öncelikle evde kesinlikle pasta börek çörek yapmamalıyız yapılınca kesin yeniyor.
markete tok gitmeliyiz ve aburcubur reyonundan kaçınmalıyız ( eve girdimi yeniyo oda) eşlerede talimat verip eve getirmemelerini tembihlemeliyiz.

biraz dikkat biraz spor bol su ile kolaylıkla gidecektir kilolar.

hilmiş yazıcam yazıcam atlıyorum canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

bugün ne yedim :
en son kepekli bisküvi ve kahve yazmıştım
arada çeyrek muz yedim
ikindi bi pkt.balık kraker 200 cal.kadar
akşamda balık-salata ve bi dilim kep.ekmek yedim.

belki ilerleyen saatlerde şekersiz bi nescafe içerim.

kızlar 45 dk yürüyüşümü + egzersizlerimi yaptımhihoyyyt akşama kaçamağım da olmadı şükür:dance:...meyve bile yemedimkaydirigubbakcemile3...
sabaha allah kerimyerimseniben
aysbar sağol canım doğru diyosun ama nerdeyse 2 sene olacak doğum yapalı:1no2:...millet bi doğuruyo 2 ayda manken oluyolar sinir oluyorum valla
neyse iyi geceler herkesekaydirigubbakcemile3

tskr ederim aysegülümm..

emos yhaa.. bi hatun var bizim uzaktan akraba.. esimin yani..
neise.. kiz 45 kiloydu.. 8 aylik hamileydi sancisi tuttu.. gitti dogurdu 5 dakkada hic acisiz..
hemde dikis falan olmamis.. abartmiyorum 5 dakika sürmüs dogumu..
göbegindede hic catlak yok.
kiz doguma 52 kiloyla falan gitti. simdi 44 kilo. cocugu 1 yasindaDDD
görünce gebertesim gelio :))
yüzünede diomm.. senden iyisi yokk
haa birde cocuk dogdugu günden beri kendi odasinda yatiyor ve gece mama icmeye kalkmiyor.

dedim senin yerinde olsam 10 tane yaparim walla

günaydın kızlar
ebtunacım sana katılıyorum.bu millet nasıl doğumdan sonra zayıf kalıyor anlamıyorum.bende doğumda 12 kilo almıştım.5 kilosu doğumda gitmişti.fakat sütüm gelmediği için bana yedirmedikleri kalmadı.şimdi acısı çıkıyor iştee.offf offf....

askıtom günaydın
ne şanslı bir bayanmış.bazıları doğarken şanslı oluyor işte.ne diyelim.

ayyyyy bu doğumdan sonra hemencik incecik olanlara sinir oluyorum.
benim bir arkadaşım 24 kilo aldı doğumdan 40 gün sonra formunu yakalamıştı.banada hamileyken gazı verdi hemncik verirsin onlar senin kilon değil diye.bende zaten almıştım 27 klo mok verdik 18 ay geçi hala vermem gereken tonlarca kilo var.

dün öğlen yarım kase çorba+tavuk ızgara
ara 2 küçük kurabiye(imalatçımda toplantıdaydık aldırmışlar kıramadım zorla ikram ettiler)
akşam 1/2 kase çorba
ara 1 havuç

bu sabah 1/ dilim ekmek+ 2 bisküvi(bu sabah içim ekmek istemedi)

hilmişim bende hep atlıyorum geçmiş olsun canım
böyle fazla kasmadan yap diyetini daha rahat edeceksin.

kızlar ben bu sonradan aldığım kilolarımı attım sanırım cumaya belli olur ama benim korktuğum bu kilonun altına inipte korumak.benimde hedefim biran önce 69 u görmak valla.

günaydin.
tskler aycincim.. daha iyiyim bugün..
dün aksam iyice karnimi doyurdugum icin.. bugün tam gaz diyet.

sabah
1 bardak ilik su
yarim bardak portakal suyu..

ÇARŞAMBA (gun ıcınde yarım saat egzersiz)
uyanınca elma sırkelı su ve lımonlu su / buyuk bı bardak su yapıldı
Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği 2 bardak yapıldı su /yesil cay
4 bardak su
Öğle: İki haşlanmış yumurta-yeşil salata ve domates 2 bardak su /yesil cay
2 bardak su
Akşam: İstenilen miktarda jambon ve yeşil salata 2 bardak su /yesil cay
yatmadan 1 bardak su ve sut

bugunku menum boleymıs ama benım uykum var dısarıda cıkmam lazım of hıcde cıkasımda yok ama neyse

kızlar sabah
11de 40dk.lık sporumu yaptım.
öğlende nohut yemeği (susuz )yemeyi planlıyorum.
aralarda ise meyve...

slm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim belki yine göndermiyecek yazımı ama yine deneyim pcm bozuk gönderim yapmıyor yada çoğunlukla sayfayı bile açmıyor dekstop smiley çıkıyor tabi benim cinlerde tepemde zıp zıp oynuyor 4mart sabah saat 7:10da uçak kalkıyor adanaya 9mart sabah 9:15tede dönüş beni izinli yaz guzum bilet ucuz olunca hadi gidelim bi adanaya dedi babam neyse bi gezip gelim

merhaba kıslar ben geldimmmm
sabah yarım simitle kibrit kutusu kadar peynir yedimm çayla birlikte

sonra arada yeşil çayımı içtimm
annemle 45dk yürüyüş yaptıkkk
öğle yemeğimi yedim az önce pirinçli çorba içtim bi tane tavuk ızgara çok küçük bi dilim yedimmm
birde grissini yedimmmcokacimcoook

sabah tartıldığımda 56buçuk gösteriyordu tartı çok sevindimmmmm :teytey:

eee bu beni gaza getirdiiii kıslarrr :dance:

cuma günü 56ya düşebilirim demektir bu ve buda her hafta 1kilo verebileceğimi gösterir yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deymen keyfimeee :teytey: :hooray: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…