Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dur dur kopyalama.. link tam cikmiyor.
site engelleiyor..
sen buraya yapistirdigin tickerine sag tikla ..ordan adresini kopyala .. dedigim yere yapistir

:kedi::kedi::kedi:
geyikten alışkanlık yaptıanlaşıldı tamamdıra.s.

dün akşam avm ye gittik dolaştık yani gece kaçamağım olmadı sadece biraz meyve yedimyerimsenibenama yürüyüşümü yapamadım sadece eşimin işyerinden eve kadar 20-25 dk yürümüştüm onla kaldım,tabii mekikleri de yaptımbilmiyorumkismile
bugün sabah form açy ve4-5 k.kayısı ile başladım
kahvaltı 1/4 simit 1 dilim t.buğday ekmeği,2 zeytin,1 kk peynir,domates,salatalık,biber maydanozcokacimcoook
öğlen daha bi şey yemedim hafif bi şeyler yicem işte:1rolleyes:
şimdi dışarıya çıkıyorum yürüyüş de yaparım...öpüyorum canlarımopuyorumnanaktan

ayçin köfte demişsin aklıma geldi...biz dün okuldan arkadaşlarla yemeğe gittik herkes götürdü...kebaplar falan...ben de ızgara köfte yiyecektim garsonun yönlendirmesiyle salata yemek zorunda kaldım:roflol::roflol::roflol:
bana diyet yapıyorsanız bozmayın salatalarımızı tavsiye derim dedi:roflol:
ahahaha utancımdan başka şey yiyemedim ben de...:roflol:

selam kızlar hepıcıĞınıze
nasılsınız hepınız ıyısınızdır ınŞallah

hepınızın mevlıd kandılı mÜbarek dualarınız kabul olsunnnn

herkese iyi kandiller.
kızlar,kayınvalideme komşuları geleceği için döktürmüş.bir tabakta bana yolladı.sadece sadrazam lokumunu yedim.Diğerlerini yemedim.
Dayanamadım işte.insan görünce canı çekiyor..
Gerçi akşam sadece bir dilim somon ızgara yicem.

Merhaba canlarım hepinizin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktan

Sabak bir dilim börek yedim çayımla birlikte

Sonra canım portakal çekti bitane yedim....

Öğlen yani 15dk önce çorba içtim yanında bir adet grissini yedim....

Akşam çorba ile bolca salata yemek istiyorum bakalım artık.Az sonra yeşil çayımı içicem...

Bu sabah 57kilo gösteriyordu gerçi tuvalete çıkamadım ama yarına kadar 56olamayabilirim bakalım artık yarın sabah kaç çıkarsam listeye onu eklicez zaten hepinize iyi günler....

Aysbar'Cım bakıyorum da iyi gidiyorsun maşallah, kayınvalidenin gönderdiği herşeyi yememekle iyi yapmışsın cnm..

Benim kayınvalidem olmayacağı için bişey gönderenimde olmıcak :çok üzgünüm:
Nur içinde yatsın rahmetli :Saruboceq:

Medusa cım Allah rahmet eylesin.nur içinde yatsın.nerde iyi gidiyorum canım ya kendimi tutamadım baksana..hala daha bir gram bile veremedim.kaslardan mıdır nedir.acayip bacaklarım ağrıyor

medusam sakin salma canim kendini siskinliktir o..

bu hafta hepinizle gurur duyuyorumm..

medusam senin sevgilini soracak oluyordum hep unutuyorum
nerde yasio o? gelip gidiyo ya?
asker flnmi?

Askıtom hemen gidip çöpe attım.şimdi bir tabak yoğurt yiyorum.yağ yakımında yoğurdun önemi büyük biliyorsun.öptüm

askkıtom sen nasıl ekledin kilo çizelgeni canım.ben yaptığım zaman sürekli hata veriyor..çizelgeni görünce bravo dedim sana.bende senin yolundan ilerlicem.bu kiloların gitmesi kaç haftayı buldu?

aysbarcım neden çöpe attın yaa eşin yerdi yada komşuya falan verseydin yazık günah.lmaz:

medusa allah rahmet eylesin bende öldü deyince seni evli sandım ama baktım bekarsın sevgilin varmış sonradan çaktım :)

bende bugün sabah iki dilim k.ekmeği bi parça peynir,1 yumurta,3 zeytin

arada 75 ml.lik küçük bi pkt puding

az öncede bi avuç sarıleblebi yedim.

büyük bi ihtimalle bugün anneme gidicez oda döktürmüştür şimdi börek çörek onun için gündüzü hafif geçiriyorum.:icecream:

***7,TAKIM 145.ETAP ******
yarisci ( 76,0/
askito (70,3/
cimcime50 (52,2/
ebtuna (70,3/
cansınsen (67,0/
pregant (87,0/
zalimi (87,5/
amylee_5 (70,0/
meral (63,1/
fatot (74,5/
medusa (57,0/
cigdem83(63,0/

7,TOPLAM KİLO(778,4/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…