Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar a.s.

bende bugün sabah 61,6 yı gördüm çok mutluyumzemuszemus

sabah sirkeli suyumu içtim

kahvaltıda 1 kk. peynir,3 yeşil zeytin,iki çatal helva iki dilim kep. ekmeği,şekersiz çay

öğlen bi pkt balık kraker (210 cal.kadar)

ayşegül gayet güzel gidiyorsun canım.
ben sana diyorum tarihe geçeceksin takıma giremeden mezun olan kişi olarakkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim
bugün gayet iyi gidiyorum bi sürü de iltifat aldım zayıflamışsın diye çok gaza geldimzemuszemus:dance:
sabah 3-4 k.kayısı ve form çayla başladım
kahvaltı 1/4 simit,1 kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık,maydanoz
öğlen arkadaşlarla dışarı yemeğe gittik ve ben etli salata yedim:hooray:ayran içtim:danceohh valla tutabildim kendimi çok şükür,bugün etimek tatlısı da yok tuzaklara kapalıyım inşallahsırnaşık şey
yalnız 1 ayran,2 çay(2şer şekerli maalesef bu sefer şeker kullandım:çok üzgünüm:)ve 1 nescafe içtim nescafeye şeker kullanmadım
sonra biraz yürüdüm ama parça parça yürüdüklerimi saymıyorum sürekli olarak 25 dk kadar yürüdüm,ama stepperımda da yürücem bugün ihmal etmicem çok faydası var çünkühihoyyyt
akşama da yine haşlama sebze yemeyi düşünüyorumyerimseniben

1saat yürüyüş ve 1 saat spor yaptım şimdide yeşil çay içeceğim gayet iyi durumdayım sanırım ama sandalozum bitmiş almam lazım yaza kadar 75 bari olsam off çok uttanıyoru m böle olmaktan ama azim zayıflayacağız işte şimdi iş yapmaya çalışacağım günlerdir temizlik yapıyorum misafirler gelecek yarın çok yorulacağım zaten off sonra artık dinleneceğim

kızlar herkesin yediklerini okudum maşallah çok iyi gitmişsiniz helal olsun vallaa.s.
zalimi sen de hoşgeldin canım dikkat et gene melekete gidince kilo almabuyrunnnnnnnnn
aşkitom aaaahh ahhh o cinslerden o kadar çok var ki çevremdeben de ayçin gibi hamileyken çok gaza geliyordum kiloları kolayca vericem sanıyodum ama vermek ne kelime doğumdan sonra emzirirken(aysbar gibi)kilo aldım maalesef:çok üzgünüm:şimdi ğraşıyoruz iştebilmiyorumkismile
o tanıdığının işi süpermiş valla oohh ne güzel,vella onun yerinde olsan 4-5 tane doğurursun ne varboshayallersmileben 2.çocuktan en çok kilolar yüzünden korkuyorum inanın başka bi şey aklıma gelmiyo bi şekilde büyüyolar çünkü:kedi:

sabah 2 dilim ekmek biraz peynir yedim o kadar
ara bir kaşık bulgur pilavı
öğlen 2kaşık ulgur 1 dilim ekmek peynir
şimdide portakal yicem kaç kalori ediyoki artık 6dan sonra bişey yemesemmi diyorum dün ikbalin programında bir doktor veya lokman hekim hangisiydi bilmiyorum akşam 7den sonra bişey yememek oldukça zayıflamaya yardımcı demişti...
bir karar verdim ne zamandır buradayım ne kadarcık kilo verebildim daha sabah yürüyüşe gitcem biraz az veya az kalorili yiyeceklerden yiyeceğim bol su içeceğim ve akşam 6dan sonra yememeye çalışacağım bakalım uyabilirsem iyi verebilirim zannediyorum

ayy yazmak rahatlattıopuyorumnanaktan

tamam talım orada zaten yemeye pek fırsatım olmaz boool bol şalgam içeceğim çok özledim çünkü ve çooook seviyorum acaba kalorisi nedirkaydirigubbakcemile3

kızlar süperizzzkaydirigubbakcemile2
bu cuma galiba yüzümüz gülecek.

ben öğlen yemek söyledim geldi ama aynı tabak içinde az makarna sulu tavuk baget ve salata vardı ben sulu tavuğu pek sevmem ve pateseside.içim almadı döktüm sonra eşim simit ayran getirdi bana yarım simitle ayranı hüplettim şimdide elma yiyorum.

bazen diyorum bende evlencem işte şöyle böle falan diyorum hiç sevgilimde olmadı isteyende olmadı ama evlenmekten oluk oluk kaçarım diye zannediyorum çünkü ben ismi lazım değil insanlardan çok çektim evlenip daha köt şeyler yaşamak korkutuyor beni eğer cesaretimi toparlayıp beni istemeye gelsen birisi olsa ve evlensem kiloları hiç düşünmem doğururum benim hayalimdir 3 çocuğum olması nese yani iyi bir insan ise hiç düşünmem ebtuna

tebrikler yarışcım yarında gün bizde yememeyi düşünüyorum bakalım nasıl dayanacağım bol su içeyimde bari onu yiyecek yer kalmasın

canım kesinlikle akşam geç saatte yemek yeme,akşam en geç 7de yemek işini bitirmeye çalış...sonra yersen meyve yersin o da ölçülü tabiiia.s
bi de yürüyüşü ihmal etme çok faydası var kesinlikle en büyük kanıtı benim bi ara fotolarımı eklerim inşallah vücut inanılmaz toparlanıyor,ihmal etmehihoyyyt
evet evet benim de içime öyle doğuyo ayçinimkaydirigubbakcemile5
bu hafta iyiyiz önceki haftaların acısını çıkarırız inşallah:Saruboceq:
simit ayran için de tebriklera.s.
canıııım:teselli::teselli::1hug:
kesinlikle haklısın her şeyin hayırlısı...ama yine de gencecik insanlarız kilo iyi durmuyor yaa:1no2:hele etraf incecik annelerle doluyken üzülüyor insan:1no2:
tebrikler yarışcım yarında gün bizde yememeyi düşünüyorum bakalım nasıl dayanacağım bol su içeyimde bari onu yiyecek yer kalmasın

evet haklısın ben de cmt günü arkadaş toplantısına gidcem hem de çok marifetli bi arkadaşımabenneyaptımkivalla şimdiden düşünmeye başladım ne halt edicem diye:uhm:

fatotcum diyetisyenin verdigi listemi bu..

özellikle sabah paylastigin icin tsk ederim..
belki uyan olur

hayatım yok ama farkındaysan proteın agırlıklı ama karbonhıdrat ıhtıyacımızda oldugu ıcın araya (ozellıkle sabah alınması) dıyetı guzel yapmıs hım bu dıyet ıle ıkı haftada 7 8 kılo verılıyomus ama tabe aynen uyulmak kaydı ıle bıde mutlaka egzerszı

hım ama buna benım dokunmalarımda var mesela 2 bardak su kısmı yesıl cay vs hanı ne yapıp edecegımı bılmek gunıcınde ıradeyı kaybetmemek adına sahane oluyo

kılo verdımmıı valla su ıctıgım ıcın ancak 100 200 gram azalma goruyorum zıra 3, 3,5 lıtre suyu hesap etmek gerek dımı aclık yasamıyorum bakalım bole ıste canım

ya zalımı yazdıgını okudumda ben anlamadım sen hem (çünkü ben ismi lazım değil insanlardan çok çektim ) dıye yzamıssın hemde (hiç sevgilimde olmadı isteyende olmadı ) yazmıssın ben anlamadım bu durumu ayrıca evlenınce kılo lu olmak bence bekarken kılolu olmaktan daha zor ve rısklı cunku her erkegın aldatma potansıyelı vardır helekı evde pofıdık bı kadın ıstemezler dısarda tas gıbı hatunları gordukcee bı zman sonra yoldan cıkacaktır he cocuk vs yaptım herıfe dıye bı dusuncen olmasın her halukarda erkeklerın yaradısılı bızden farklı ben ebtunaya katılıyorum askıtonun bı paylasımı vardı goguslerı ıle ılgılı hala aklımdadır ve askıtonun azmıne bu durusunu kutlamamak ımkansızz

he bıde adamların kılomuzun karsısında durusunu gecelımde bebek yapmak ıcınde ıdeal bı kıloda olmak lazım zalımı sahı sen kac yasındasın kuuuu bana sankı daha 18 20 lı yaslardaymıssın gıbı geldı yanlısmıyım kı acep

ikindide bi dilim ekmek arası peynir

arada yarım muz

akşam dürüm çiğköfte.(kalorisinin çok olduğunu düşünmüyorum çünkü %80 i göbek maruldu)

arkadaşlar merhabalar etiket düzeni ile oynanmaması için ricaya geldim özellikle ebtuna ve çiğdem arkadaşımıza rica ediyorum lütfen etiket eklemesi yapmayınız...şu an için temizledim hepinizin isimleri yazıyordu etiketleri isim yazmak için değil yararlı bilgilere ulaşılabilsin diye ekleme yapabiiyoruz...

1987liyim canım 22-23 arası bişi işte ismi lazım değil insanlar ailemin içinden dışardan çekmedim daha alla çektirmesinde çok korkuyorum ya bide ben bişiye sinir olmaya başladım en son 13 şubatta olmuştum bugün yıkanıp abdes alayım dedim yeniden başladı olmaya adetim jinekolağa gitmekten çok utanıyorum bir fikri olan varmı acaba hani ne olursa böle olur bide doktor ne derki şimdi ben çok korkuyorum hem böyle olmasından hemde doktordan herkes dişçiden korkar ben jinekolog dan korkuyorum:)

günaydın kızlarrr.kilomda bir değişiklik yok.sanırım spor yaptığım için kaslar ağırlık yapıyor..

günaydın

zalimi konu ile ilgili bir bilgim yok canım ama bende hep hamile kalıncaya kadar jinekologtan korktum hatta bende hasta fobisi vardır.hemde ciddi anlamda((

dün akşam 1 kepçe çorba+4 ızgara köfte yedim
bu sabah daha kahvaltı yapmadım ama tost yiyeceğim ve şekersiz çay

çok şükür bugün de sporumu yaptım.
öğlen yağsız yumurta ve şekersiz çay içmeyi düşünüyorum.
akşamda ızgara somon yiyeceğim.

ASKITO,MEDUSA,GENCıZA NERDESıNıZ SıZLER NELER YAPTINIZ BıR DEĞŞıKLıK VAR MI?

selam finduklar .. dün eve gec geldim .. bakamadim buraya.

bu hafta insallah birinci oluruzz..

gecen hafta 72,7 yi bile gördüm biliosunuz :)
tamam aksam ve gec saatti.. ama olsun. o rakamlari gördüm....
bu sabah 69,8 ciktim. cok sevindimm:lepi:

ipin ucunu birakmamam lazimm.

dün yediklerim.

sabah
yarim bard. portakal suyu
1 bardak ilik su

ögle
1 tabak az yagli
yumurtali kuskus.. yanina elma suyu.

aksam
pasta :kedi:

günü saat 17 de bitirdim.

masallah hepimiz biraz yol kat ettik bu hafta.. insallah devami gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…