- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
canım kesinlikle akşam geç saatte yemek yeme,akşam en geç 7de yemek işini bitirmeye çalış...sonra yersen meyve yersin o da ölçülü tabiiia.ssabah 2 dilim ekmek biraz peynir yedim o kadar
ara bir kaşık bulgur pilavı
öğlen 2kaşık ulgur 1 dilim ekmek peynir
şimdide portakal yicem kaç kalori ediyoki artık 6dan sonra bişey yemesemmi diyorum dün ikbalin programında bir doktor veya lokman hekim hangisiydi bilmiyorum akşam 7den sonra bişey yememek oldukça zayıflamaya yardımcı demişti...
bir karar verdim ne zamandır buradayım ne kadarcık kilo verebildim daha sabah yürüyüşe gitcem biraz az veya az kalorili yiyeceklerden yiyeceğim bol su içeceğim ve akşam 6dan sonra yememeye çalışacağım bakalım uyabilirsem iyi verebilirim zannediyorum
ayy yazmak rahatlattıopuyorumnanaktan
evet evet benim de içime öyle doğuyo ayçinimkaydirigubbakcemile5kızlar süperizzzkaydirigubbakcemile2
bu cuma galiba yüzümüz gülecek.
ben öğlen yemek söyledim geldi ama aynı tabak içinde az makarna sulu tavuk baget ve salata vardı ben sulu tavuğu pek sevmem ve pateseside.içim almadı döktüm sonra eşim simit ayran getirdi bana yarım simitle ayranı hüplettim şimdide elma yiyorum.
canıııım:teselli::teselli::1hug:bazen diyorum bende evlencem işte şöyle böle falan diyorum hiç sevgilimde olmadı isteyende olmadı ama evlenmekten oluk oluk kaçarım diye zannediyorum çünkü ben ismi lazım değil insanlardan çok çektim evlenip daha köt şeyler yaşamak korkutuyor beni eğer cesaretimi toparlayıp beni istemeye gelsen birisi olsa ve evlensem kiloları hiç düşünmem doğururum benim hayalimdir 3 çocuğum olması nese yani iyi bir insan ise hiç düşünmem ebtuna
tebrikler yarışcım yarında gün bizde yememeyi düşünüyorum bakalım nasıl dayanacağım bol su içeyimde bari onu yiyecek yer kalmasın
fatotcum diyetisyenin verdigi listemi bu..
özellikle sabah paylastigin icin tsk ederim..
belki uyan olur
bazen diyorum bende evlencem işte şöyle böle falan diyorum hiç sevgilimde olmadı isteyende olmadı ama evlenmekten oluk oluk kaçarım diye zannediyorum çünkü ben ismi lazım değil insanlardan çok çektim evlenip daha köt şeyler yaşamak korkutuyor beni eğer cesaretimi toparlayıp beni istemeye gelsen birisi olsa ve evlensem kiloları hiç düşünmem doğururum benim hayalimdir 3 çocuğum olması nese yani iyi bir insan ise hiç düşünmem ebtuna
merhaba kızlar a.s.
bende bugün sabah 61,6 yı gördüm çok mutluyumzemuszemus
sabah sirkeli suyumu içtim
kahvaltıda 1 kk. peynir,3 yeşil zeytin,iki çatal helva iki dilim kep. ekmeği,şekersiz çay
öğlen bi pkt balık kraker (210 cal.kadar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?