- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
***7,TAKIM 145.ETAP ******
yarisci ( 76,0/
askito (70,3/
cimcime50 (52,2/
ebtuna (70,3/
cansınsen (67,0/
pregant (87,0/
zalimi (87,5/86
amylee_5 (70,0/
meral (63,1/
fatot (74,5/
medusa (57,0/
cigdem83(63,0/
7,TOPLAM KıLO(778,4/
zalimi bu son liste canım yarın bunun üzerinden gideceğiz.
çiğdem hoşgeldin gülüm.geçmiş olsun bu arada eşinin anneannesi sizdeymiş.öperim ellerinden.
Amin cnm :gitme:Medusa cım Allah rahmet eylesin.nur içinde yatsın.nerde iyi gidiyorum canım ya kendimi tutamadım baksana..hala daha bir gram bile veremedim.kaslardan mıdır nedir.acayip bacaklarım ağrıyor
Bebeim salmıom napimmm 57de kaldım oysa iki gün önce sefiniodumm :gitme:medusam sakin salma canim kendini siskinliktir o..
bu hafta hepinizle gurur duyuyorumm..
medusam senin sevgilini soracak oluyordum hep unutuyorum
nerde yasio o? gelip gidiyo ya?
asker flnmi?
aysbarcım neden çöpe attın yaa eşin yerdi yada komşuya falan verseydin yazık günah.lmaz:
medusa allah rahmet eylesin bende öldü deyince seni evli sandım ama baktım bekarsın sevgilin varmış sonradan çaktım :)
bende bugün sabah iki dilim k.ekmeği bi parça peynir,1 yumurta,3 zeytin
arada 75 ml.lik küçük bi pkt puding
az öncede bi avuç sarıleblebi yedim.
büyük bi ihtimalle bugün anneme gidicez oda döktürmüştür şimdi börek çörek onun için gündüzü hafif geçiriyorum.:icecream:
canim anlatttigim gibi yap iste.. yine anlatsam aynilarini dicem..askkıtom sen nasıl ekledin kilo çizelgeni canım.ben yaptığım zaman sürekli hata veriyor..çizelgeni görünce bravo dedim sana.bende senin yolundan ilerlicem.bu kiloların gitmesi kaç haftayı buldu?
Askıtom hemen gidip çöpe attım.şimdi bir tabak yoğurt yiyorum.yağ yakımında yoğurdun önemi büyük biliyorsun.öptüm
açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yarisci ( 76,0/
askito (70,3/
cimcime50 (52,2/
ebtuna (70,3/
cansınsen (67,0/
pregant (87,0/
zalimi (87,5/86
amylee_5 (70,0/
meral (63,1/
fatot (74,5/74,0
medusa (57,0/57,0
cigdem83(63,0/
7,TOPLAM KİLO(778,4/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?