Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar yarın kilolarınızı ltfen bu listeye renkler ve yazı tarzı değişmeden işleyiniz.yüzde hesabı yapamıyorsanız bile lütfen sıra ile bu listeye kilolarınızı işleyin.en son ben yüzde hesabını yaparım beceremeyenler için.

***7,TAKIM 145.ETAP ******
yarisci ( 76,0/
askito (70,3/
cimcime50 (52,2/
ebtuna (70,3/
cansınsen (67,0/
pregant (87,0/
zalimi (87,5/86
amylee_5 (70,0/
meral (63,1/
fatot (74,5/
medusa (57,0/
cigdem83(63,0/

7,TOPLAM KıLO(778,4/

ben tam hatırlamıyorum son kilomu çok yoğun geçti bu hafta şu tickerı yapssam unutuyorum nasılsa buraya yazılıyor diye bugün misafirler geldi temizlik yoğun şekilde yapıldı ve servisleri hep ben yaptım çok seviyorum misafirleri okuduk bide kandil diye 10 kişiydik evde onlar çaylarını içince bide helva kardı kardeşim bende çay bulaşıklarını yıkadım namazlar kılınıncaya kadar tatlı ve kahve servisini yaptım 5.30 du gittiler artık bişiler yiyebilirim anırım önce bir bardak portakal suyu içeceğim canım istedi nereden çıktıysazemuszemus sonra da patates salatası yicem az yağlı 2kaşık kaşık alırım herhalde geri kalanı yemem senağlamaçok üzgünüm ama yemeyeceğim soda içcem bide şimdi annem arkadaşlarını durağa geçirmeye gitti :1rolleyes:çok tatlılar çok seviyorum kendilerini onlarda beni seviyorlarmı acaba:roflol: ay çok yazdım yine acıktım hadi ben kaçar canlar kandiliniz mübarek olsun öptüm hepiciğinizi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kızlar selam ben geldim,
4 gündür yoktum, misafirim vardı...
Ama dietimi hiç bozmadım, umarım yarın çok güzel sonuçlar alırız..

zalimi bu son liste canım yarın bunun üzerinden gideceğiz.

çiğdem hoşgeldin gülüm.geçmiş olsun bu arada eşinin anneannesi sizdeymiş.öperim ellerinden.

zalimi bu son liste canım yarın bunun üzerinden gideceğiz.

çiğdem hoşgeldin gülüm.geçmiş olsun bu arada eşinin anneannesi sizdeymiş.öperim ellerinden.

Canım benim çok saol güzel arkadaşım..
Ayçin bende bilmiyorum yüzdeli liste yapmayı, senin verdiğin listeden kilomu düzenleyip kaydedicem sanırım onu anladıum..guclubacismile

ok sen öyle yap canım yarın herkes için tekrardan hesaplamayı yazacağım.
artık bilmiyorum diyeneklava:

Medusa cım Allah rahmet eylesin.nur içinde yatsın.nerde iyi gidiyorum canım ya kendimi tutamadım baksana..hala daha bir gram bile veremedim.kaslardan mıdır nedir.acayip bacaklarım ağrıyor
Amin cnm :gitme:

Tatlım sen yinede hiç pes etmeden devam et belki bi anda bir iki kilo kaybı yaşayabilirsin kiminde öyle oluyor bayanssulusmile
medusam sakin salma canim kendini siskinliktir o..
bu hafta hepinizle gurur duyuyorumm..

medusam senin sevgilini soracak oluyordum hep unutuyorum
nerde yasio o? gelip gidiyo ya?
asker flnmi?
Bebeim salmıom napimmm 57de kaldım oysa iki gün önce sefiniodumm :gitme:
Bide afedersin bugün hiç büyük tuvalete çıkamadım vücudumda şişkinlik var neden bilmem bilmiyorumkismile

Benim sevgilim İzmir'de yaşıyo canım asker değil orda çalışıyo işi orda yaniii
Annesi 6sene önce vefat etmiş iki kardeşler birde abisi var.Annesi ölünce babası başka bi kadınla evlencem diye tüm mal mülkü evlenmeden kadının üstüne yapmış çocuklarına da başımdan gidin demiş.Kadında malı mülkü alınca tekmeyi basmış.Benimki de Allah'a şükür işi var 5senedir falan çalışıyo aynı yerde. Babası ile de görüşmüyo tek başına yaşıyo yani garibim...

Tabi benim okul bitecek iş bulucam derken evliliğe de çok zaman var.Anlattığına göre annesi çok iyi bir kadınmış.Annem ölürken babama çocuklarıma iyi bak onları başkasına muhtaç etme dedi,babam da bizi başından attı diyor. Bende o yüzden annesine hep dua ediyorum.Özel konulara girdik ama işte öyle yani. Beni görmek için yanıma geliyor... olumunekankayizsmile

Amin bebeem :hulya:

sende benim gibi o gün ne yiceksen ona göre dengeliosun kaydirigubbakcemile3
bende yarın misafirliğe gitcem o yüzden yarın akşam yemek yasak misafirlikte de salata türü bişey yaparlarsa onlardan yicem bakalım artık yarın yazarımmmkaydirigubbakcemile2

Yarışçımmm ben yine 57 kilodayım kaptanım :gitme:

selam kızlar
hepinizin kandili mübarek olsun:Saruboceq:a.s.
öğlen kavrulmuş sebze,akşam da buğulama balık ve salata yedim,1,5 dilim tam buğ.ekmeği ileşakkıdı
burağı hast.ye götürmüştüm ordan eşimin yanına uğradık orda süper bi çikolata vardı ikram ettiler dayanamadım yarısını yedimcokacimcoook
daha yürüyüş yapamadım aşk-ı menuyu izlerken yaparım artıkhihoyyyt
sonra yine gelirim görüşürüzkaydirigubbakcemile3

yha bugün alisveriste bir elbise denedim 5 aylik hamile gibiyim.
dedim noluyo layn.. bide diyetteyim yanii :))
sonra esime dedim ayin kaci bugün .. 25i dedi :))
ben hemen wc ye kostum.. benim misafir geldi :) tamda tartilma öncesi.. neise saglik olsunn ..

bugün
sabah
1 bardak ilik su
1 yumurtali ekmek
yarim bardak elma suyu

ögle
1 pogaca

aksam
tatli ihtiyacimi gidermek amaciyla.
tatli cornfalkes yedim yarim kase.

birazdan sekersiz.tatlandiricili lolipopumu yicem.

alnimin akiyla atlatirim bu adet dönemini ins.

askkıtom sen nasıl ekledin kilo çizelgeni canım.ben yaptığım zaman sürekli hata veriyor..çizelgeni görünce bravo dedim sana.bende senin yolundan ilerlicem.bu kiloların gitmesi kaç haftayı buldu?
canim anlatttigim gibi yap iste.. yine anlatsam aynilarini dicem..
sen kesin yanlis linki kopyaliyorsun ..
tickerinin resminin üzerine sag tikla. ordaki adresini al ..onu yapistir.. en basiti bu.

tatlim ben 17 kiloyu 3 ay da verdim. gecen yilin basinda basladim diyete.
gerisini yavas yavas bumerang gibi al ver al ver.. bugünlere geldim :))

Askıtom hemen gidip çöpe attım.şimdi bir tabak yoğurt yiyorum.yağ yakımında yoğurdun önemi büyük biliyorsun.öptüm

iyi yaptin sen bakma gencizaya.. eninde sonunda migdene inecekti yoksa:))

aysbar bak simdi bu yolladigin tickerin üstüne sag tikla.. linkini kopyala..
profili düzenleye gir. kilo dogum cizelge kismina yapistir.

yine yapamazsan bana özelden sifreni ver ben koycam artik :))

tatlandırıcılı lolipop da ne olii looofisfisfisbilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

[yarisci ( 76,0/
askito (70,3/
cimcime50 (52,2/
ebtuna (70,3/
cansınsen (67,0/
pregant (87,0/
zalimi (87,5/
amylee_5 (70,0/
meral (63,1/
fatot (74,5/74,0
medusa (57,0/
cigdem83(63,0/

7,TOPLAM KİLO(778,4/[/QUOTE]

yarisci ( 76,0/
askito (70,3/
cimcime50 (52,2/
ebtuna (70,3/
cansınsen (67,0/
pregant (87,0/
zalimi (87,5/86
amylee_5 (70,0/
meral (63,1/
fatot (74,5/74,0
medusa (57,0/
cigdem83(63,0/
7,TOPLAM KıLO(778,4/

yarisci ( 76,0/
askito (70,3/
cimcime50 (52,2/
ebtuna (70,3/
cansınsen (67,0/
pregant (87,0/
zalimi (87,5/86
amylee_5 (70,0/
meral (63,1/
fatot (74,5/74,0
medusa (57,0/57,0
cigdem83(63,0/
7,TOPLAM KİLO(778,4/

yaaa kızlar bende açımmmmmmmmmmmmmmmmmm :gitme:

medusam 57 kiloyle nereye zayıflıyorsun bebem sen
ne güzel balıketli uyy severim seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…