Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7,TAKIM 145.ETAP ******
yarisci ( 76,0/74,0/2,0/2,63&#37
askito (70,3/69,7/0,6/0,85%)
cimcime50 (52,2/52.2/0.0/0.0%)
ebtuna (70,3/69,7/0,6/0,85%)
cansınsen (67,0/66,7/0,3/0,44%)
pregant (87,0/87,0/0,00/0,00%)
zalimi (87,5/86,0/1,5/1,71%)
amylee_5 (70,0/69,6/0,4/0,57%)
meral (63,1/63,1/0,00/0,00%)
fatot (74,5/74,0/0,5/0,67%)
medusa (57,0/57,0/0,00/0,00%)
cigdem83(63,0/61,0/2,0/3,17%)

7,TOPLAM KıLO(837,9/830/7,9/0,94%)

Son düzenleme:
önemli olan devamının olması tatlım eğer haftaya da bu performans olursa ben mutlu olacağım.

Bu gün çok morelsizim akşam üstü çok kaçırdım,uzun zamandır ilk defa kendimi doymuş hissettim bulgur pilavı yapmıştım 2 tabak yedimeyvahedigeldismile, çok güzel olmuştu birde uzun zamandır yapmamıştım dayanamadım
Sabah:1 haşlanmış yumurta,yeşil biber ve yeşil soğanla salata yaptım 1 dilim ekmekle yedim,
Öğle:1 kase çorba içtim
arada 1 tane gofret yedim
Akşam saat 5 gibi, 2 tabak bulgur pilavı yedim, başkada bişey yemiycem, sadece kahve içicem,
40 dk step yaptım şimdi, bi o kadar daha yapmayı düşünüyorum pilavı ancak yakarım:))

öff kızlar bugün çok sinirliyimguclubacismileeyvahedigeldismile
kilomu hiç beğenmedim:umursamaz:
o kadar uğraştım...gerçekten uğraştım yani...her gün yürüyüşümü de aksatmadım...hiç yapmazsam 20 dk yürüdüm
ne buuuuuuu sadece 600 gr vermişimalsanaalsanasmile
ben o 600 grı bi dilim pasta yesem alırım beeeealsanaalsanasmile
sinir oldum yaaa:dilcikar:

aşkitom dediğin gibi aynı kilolardayız...ama ben çok sıkıldım inşallah haftaya emeklerime değer:çok üzgünüm:

Canım bence hiç te sinirlenme, bu hafta 600 gr vermişsin, haftaya belki 2 katını vericeksin bu bünye meselesi, bende ilk 2 hafta çok veririm sonra gram gram gider, seninkide tersi olur belki..

sabah
1 kase light sütlü cornflakes.

ara
1 parca tavuk gögüsü

ögle
cilbir (2 yumurta)

aksam
2 sigir sosis.

:lepi:wawwww hiç bişey yememişin olimmm, maşallah valla, bende suçluluk duygusuna kapıldım, 20 dk daha step yaptım ama hala kendimi şiş hissediyorum offf yaa(

mersü cidomm. insallah gece yeme krizlerim tutmaz :))

emo$um allah askina bozma moralini.. yoksa bir yerden sonra aman ne icin cabaliyorum der götürürsün mamalari.
hepsini yasadim benn..
neredeyse 8-9 aydir ayni terane..
bazen gercekten 100 - 200 gram gidiyor. sonra bir bakiyorsun bir sonraki hafta hic vermemissin..
ama 3 ncü hafta bir bakmissin 2-3 kilo birden gitmis.
hem belki vücudun su toplamistir?
ainenn devammmmmmmmkaydirigubbakcemile5

selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;

BU HAFTA HıÇ KıLO VEREMEDıMalsanaalsanasmile
BEN PıS BOĞAZIM TEKıYıM:kedi:

hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

askıtom ya şu avatar resmini hiç beğenmedim canım ya önceki daha hoştu vallaaa..
zaten sinirlerim bozuldu eve geldim.öğleden sonra kayınvalidemdeydim.herşeye maydonoz olan kayınpederim yine burnunu soktu.
eşim arkadaşının haftaya düğünü olduğunu söyledi.ben de gitmek istemiyorum dedim.çünkü hiçbirşeyim olmuyor.kendimi de beğenmiyorum...millet çıtır çıtır gelicek.benim sinirlerim bozulacak.eşim de dışardan bir kıyafet alırız dedikten sonra kay.peder ne olacak sende bugün verirsin yarın 3kilo alırsın deyince beynime kan fışkırdııııı.
neyse çok uzattım niye anlatıyorum üfff.sizin de kafanızı şişirdim.ağlamaktan helak oldum valla.
pis boğazlının tekiyim işte..

ahhh guzum ben senin başlangıç kilona bir gelem
10çikolata dağıtacağım çocuklara valla
asıl çok üzgün olan benim
adanaya giderken giyim diye bişeyler alalım dedik
hiçbirşey olmuyor
3xl bir yelek tarzı bişi ve
likralı zor kapanan ellerinde olan tek 48 beden pantolonu bulduk
yarın tekrar bakıp karta çekcez
her kıyafet alırken aa ben zayıflıcam bak ne güzel olur bu bana falan diyorum ama
daha da alarak bir beden büyüğüne bakmak zorunda kalıyorum çok üzgünüm valla

öfff bugün hepimiz bunalımda mıyız neee?:uhm::gitme::çok üzgünüm:
valla benim canım çok sıkkın o verdiğim 600 gr ın 3 katını bi gecede aldım kesin
inşallah yarına düzelirimboshayallersmilemirmirmirmir
ama umudum yok,hevesim de kaçtı maalesef halbuki nasıl da azimliydim heyt beeakannehirohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süper bir uygulamakaydirigubbakcemile5
bizde yapalim bunu :))

ah kiyamam ben size yhaa.. noldu böyle..
aysbar canini sikma tatlimm senden daha ne kilolularida olacak o dügündee..
zalimi canim gecen 13 ay önce bende senin kilondaydim.. ha gayret canimm:teselli:
emosum bak sana cozutma dedimm.. belki daha yarin pisman olmayacaksin ama bir kac gün eski kilonda olunca cook üzüleceksin.. üzülmemek icin yemeekaydirigubbakcemile

benimde regl siskinligim gitti cok sükür. haftaya daha cok kilo vermis olacagim allahin izniyle:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…