Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi tatlım çok iyiydin bozma moralini bazen insanın vucüdu istiyormuş sen yemessen hasta oluyormuşsun kötü bişey ya bende yapıyordum artık yapmıyorum doktora gitmeye de karar verdim belki bir sorun vardır ondan kilo veremiyorum inş. ne varsa çıksında düzelsin artık hayatımda 10 günden önce biten adet görmedim çok üzülüyorumsenağlama

günaydın kızlar
gece hiç uyuyamadım.şimdi bir de bu halde bebişime bakıcam..
sabah bir güzel oturup 6 adet sucuk dilimi yedim bir güzelll.

slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PıSBOĞAZIN TEKıYıM

Selam kızlar,
üzülmeyin azmedin başarırsınız , insanların laflarına bakmayın ben ne sıskalar biliyorum içi fesat dolu öyle fesatki kalbini çirkinliği yüzüne vurmuş o nedenle sizin gönlünüz güzel olsun, ayrıca kilolu bayanların yüzü daha bi güzel duruyor...Ama yinede azmedin verin kiloları ama morel bozmak yok tamamı cicişler..
Bugün bizim tatil günümüz eşim işe geç gidiyor ve zengin ve kalorili bir kahvaltıydı,
Ama ben 4 tane sucuk aldım 1 dilimde ekmek,
Akşam eşim en sevdiğim çikolatadan getirmişti ama ben azmettim yemedim, akşamki bulgur pilavından sonra birde onu yeseydim verdiğim kiloları hemencik alırdım..fakat şimdi çikolata miğdemde tam 277 cal... neyse öğleyede misafirim var ama az yemeyi düşünüyorum..

günaydın kıslaaar
ben dünden sonra cozuttum maalesefbilmiyorumkismile
akşam ne bulduysam yedim biliyosunuz sabahta abartılı ve saçma bi beslenmem oldu
ama bugün daha saçmalamıcam inşallah:Saruboceq:
zaten yarın ve pzt günü arkadaş toplantılarına katılıcam ve büyük ihtimalle pasta börek yicem yani zor bi hafta olacakkafamçokkarıştı
aşkitom dediğin gibi sonradan üzülücem bunu ben de biliyorum en azından kilo almammalıyımbenneyaptımki
uğraşcaz bakalım
her ne kadar kaderime isyan etsem de ne yaparsam kendime yapıyorum di mi?:umursamaz:oooff offff

offf çidom gece yememekle süper iş yapmışsın bravo valla:lepi:a.s.çünkü gece yeseydin direk yağ olarak depolanacaktıÇok üzgünüm çoook
yazdıklarında da çok haklısın ama insanlar çok tuhaf çok acımasız maalesef:1no2:
seni görür görmez ilk lafları aaa ne kadar kilo almışsın oluyorsa ne yaparsın bu insana:umursamaz:klava:ayy biraz kilo ver ekmeği yeme,şeker kullanma bıdı bıdı bıdı...sinir ediyolar insanıbi de aysbarın kpederi gibi gıcıklar varoff balla kilolu olmak zor gerçekten...hele kıyafet almak:1no2:amaaaan inşallah başarıcaz kızlar bozmayalım moralleri ne yaparsak kendimize yapıyoz valla
bakın ben dün çok kızdım bi sürü yedim...eee ne olacak şimdi...kilo olacak gene aynı sıkıntıları yaşıcam...ne yapalım gereğini yapıcaz artık şikayet yok

emosum kendine gelmene sevindim canimm:lepi:
bana söz ver lütfen.. arkadas toplantilarinda tabagini dolduracaksin ama sadece yarisini tüketeceksin ??

aysbar tatlim koilay gelsin sana..

cidom tebrik ederim.. azmine hayranim canim.. yiiki yememissin..

bende regliyim hala.. tatli krizim tutunca sekerli cornflakes yemistim..
allaha sükür cikolata sekere saldirmadimm :lepi:

sabah
1 kase light cornflakes(bitter cikolata tanecikleri vardi icinde)

ögle yok gec kalktim.

aksamda ya tavuk yada köfte izgara yicem disarda.
yanina ufak bir dilim ekmek.

öptümm

selam kızllar
ammaan ne zormuş şu kilo vermesi önceden 47 kiloydum 2-3 tabak yemek yerdim htta ekmeğin neredeyse tamamını bitirirdim hiç bişey olmazdı şimdi en fazla 3 dilim yiyorum olmuyoo üffff alsanaalsanasmile
ama bugün ekmeği çok kaçırdım kahvaltıda sempatiksalakcinnisabahkızartma yaptım azıcık yedim ekmekle biraz pekmez götürdüm
arada kahve içtim
neyseki halı sildimde baya bi kalori gitmiştir
emoşum ne güzel 600 gr gitmiş benden bu zamandan sonra 200 gitse göbek atıcam bozma moralini bnye böyle ne yapalım
çidom bazen bende bulgur pilavına dayanamıyorum onun için artık sıksık yapmıyorum beni bırak kociş duba gibi oldu

merhaba fıstıklar a.s.

tebrik ediyorum sizi çok güzel kilolar vermişsiniz alkisalkisalkis

emoş sen 600 gr.mı beğenmiyomusun canım 4 ayda 10 kilo ediyor buda yaza fit gireceksin demektirzemuszemus.Ama beğenmeyip salarsan kendini yaz için bişey diyemicem en azından bu yaz için kaydirigubbakcemile3
kilo kolay alınıyor ama kolay verilmiyo maalesef bunu hepimizi biliyoruz o yüzden verilen 100 gr. bile çok önemli diyette.keşke her hafta 2-3 kilo verilebilseydide bizde istediğimiz şeyleri yiyebilseydik kimsede diyetisyene falan gitmezdi herhalde.:icecream:

bende bugün annemden geldim ve yediğim börekler sayesinde 62,5 gördüm ama akşam tartıldım sabah daha az çıkarım muhtemelen.Yarından itibaren tekrar dikkat etmeye başlicam inşallah.bayanssulusmile

kızlr bende sabah normal kahvaltı yaptımm ..dikkat ettim ama akşam biraz fazla yedim sanırımmm bu yüzden yağmur yağmasına rağmen 45 dk yürüyüş yaptımm..pişman oldumm umarım telafisini yapmışımdırr.

kızlarrr

NAPTINIZ SIZ YAAA OHOOOOO HEMEN AGLAK OLUP HEMEN YELKENLERI KOYVERMISSINIZ SSTT YOKSA SIZDEN ONCE FISTIK OLMAMAMI MI ISTIYOSUNUZZZ

acıkcası hepnızın yazdıklarını sadece soyle bı goz gezdırdım hanı kendı motıvasyonumu bozmamak ıcın her neysee
bakın aglak olarak ona buna kızarak varamıyoruz bı yere ben gayet sakın bı sekılde devam edıyorum gayette ıı gıdıyorum bu hafta 38 benden bı pantolon bı le aldım ıcıne gırdım cunku hos bu sekılde gıyılmez cunku cok dar oluyoo neyse sız boylede guzelsınız tabı daha guzelı olucaz ama sadce sabır sabır lutfen takım ruhunu tekrar canlandıralım hepınıze ıı gelecekkk

ve lutfen bol su ıcın gercekten farkı vucudunuza dokundugunuzda ıncelme yı farkettıgınızde goruceksınızzz su = zayıflıkkk

hepnızı kocaman moral opucugu verıyorummm

ayşegülcüm kesinlikle çok haklısın kilo almak çok kolay ama vermek çok zor:1no2:
bu 600 gr beni çok mutsuz etti konsantrasyonumu düşürdü çünkü çok çabalamıştım,yağmur çamur demeden 1 saat ciddi yürüyüşler yaptım,yokuş falan tırmanarak hem debenneyaptımkiyediklerime dikkat ettim,anlattığım gibi kızlarla dışarı yemeğe gittiğimizde bile salata yedim:1no2:uani ne biliiim o kadar çabaya en az 1 kilo farketmesini beklerdimmoralim bozuldu yaniboshayallersmile
offff ne yapalım kaderim bu,kendimi salarsam zayıflamak hayal olmaya devam edecekboshayallersmile

kızlar merhaba. evde bilgisayar olmadığı için giremiyorum ve açıkçası sayfayı çekinerek açtım. takımdan atıldığımı düşünüyordum. ama neyse ki hala takımdayım. ve artık bilgisayar var. kızlar ben kafayı yedim. aşırı derecede iştahlıyım

kizlar
sabah
cornflakes

ögle yok

aksam
yani saat 17 de
2 tane hamburger yedim.
(biri tavuklu)

baskada bisi yemedim.
disarda oldugum icin yedim ama üzüldüm sonradan.

pregant canim lütfen silkelennn
ve bu yediklerinin aslinda seni mutlu etmeyecegini aklindan cikarma.

hosgeldin yeniden. insallah hep birlikte incelecegiz.

pregant canim lütfen silkelennn
ve bu yediklerinin aslinda seni mutlu etmeyecegini aklindan cikarma.

hosgeldin yeniden. insallah hep birlikte incelecegiz.

aslında foruma devam etmemeyi bile düşündüm utancımdan çünküm aslında 1 kilo fazlam var. ama internete giremediğim için bildiremedim. ama burada sizler bana güç veriyorsunuz. bırakırsam iyice şişicem. of ya. memlekete gittikten sonra bidaha kendime gelemedim.mafoldumben halbuki iradesiz davrananlara nasıl sinir oluyordum.

pregant hepimiz yasiyoruz dönem dönem bu durumu.
gecicek canim.
1-2 gün iyice sal kendini .. sisene kadar ye.
sonra bir düsün.. tika basa doymak mi daha mutlu ediyor seni. yoksa zayif bir pregant mi daha mutlu edecek.
kiyasla ve dogru yolu bul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…