öfff bugün hepimiz bunalımda mıyız neee?:uhm::gitme::çok üzgünüm:
valla benim canım çok sıkkın o verdiğim 600 gr ın 3 katını bi gecede aldım kesin
inşallah yarına düzelirimboshayallersmilemirmirmirmir
ama umudum yok,hevesim de kaçtı maalesef halbuki nasıl da azimliydim heyt beeakannehirohaoldumsmile
Selam kızlar,
üzülmeyin azmedin başarırsınız , insanların laflarına bakmayın ben ne sıskalar biliyorum içi fesat dolu öyle fesatki kalbini çirkinliği yüzüne vurmuş o nedenle sizin gönlünüz güzel olsun, ayrıca kilolu bayanların yüzü daha bi güzel duruyor...Ama yinede azmedin verin kiloları ama morel bozmak yok tamamı cicişler..Bugün bizim tatil günümüz eşim işe geç gidiyor ve zengin ve kalorili bir kahvaltıydı,
Ama ben 4 tane sucuk aldım 1 dilimde ekmek,
Akşam eşim en sevdiğim çikolatadan getirmişti ama ben azmettim yemedim, akşamki bulgur pilavından sonra birde onu yeseydim verdiğim kiloları hemencik alırdım..fakat şimdi çikolata miğdemde tam 277 cal... neyse öğleyede misafirim var ama az yemeyi düşünüyorum..
kızlr bende sabah normal kahvaltı yaptımm ..dikkat ettim ama akşam biraz fazla yedim sanırımmm bu yüzden yağmur yağmasına rağmen 45 dk yürüyüş yaptımm..pişman oldumm umarım telafisini yapmışımdırr.
pregant canim lütfen silkelennn
ve bu yediklerinin aslinda seni mutlu etmeyecegini aklindan cikarma.
hosgeldin yeniden. insallah hep birlikte incelecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?