Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar,
hilmiş iyi gidiosun maşallah, 2 hamburger yemişsin ama öğle yememişsin dengelemiştir yani,
Emoş sende toparlandın hemen canım tebrik ederim geçen haftayı unut canım eminim bu haf6ta istediğin kiloyu vericeksin,
Pregant sende dön aramıza canım yaza az kaldı yaza kadar incelmemiz lazım, hadi şimdi kış kalın kalın giyinip gizliyoruz kiloları ama yazın herşey meydanda olucak, düşük bel pantolon üzerine bi tişört ve fıstık gibi bir vücut neden olmasınki bizim neyimiz eksik...

Sabah: 1 adet poğaca domates , salatalık yedim ve şeekersiz çay
öğle: dışardaydık , çocuklar hamburger yedi ben yemedim, çeyrek simit ve küçük bir bardak haşlanmış mısır yanındada kola ..
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 3 adet küçük kuru biber dolması yedim..
bu saat itibatriyle bişey yememği düşünüyorum sadece kahve içicem yarım saatte step yapıc
am..

kesinlikle zayıf olmak. yemenin sonu malum wcde bitiyor. ama zayıflarsam acayip mutlu ve kendine güvenen biri olucam. geçenlerde ne kadar azimle gruba katılmıştım. 1 haftada 3 kilo bile vermiştim. ama yarın başlıyorum. bu kez son şansım. mayısta step kursum bitiyor. 3 ay kaldı

pregant yeme güzelim sonra çok mutsuz olacaksın...çaba göstermemiz gerekli bunu kabul edicez

evet canım. kiloyu 1 günde alıyorum ama vermek haftalar alıyıor. of bilmezmiyim. ama söz yarın başlıyorum

evet canım ya ben artık 42 bedene geri dönmek istiyorum öncelikle. duba gibi geziyorum. yusyuvarlak. yüzüm güzel diye artık daha fazla avunamam. incelmek istiyorum. eskiden uzun boyum kilolarımı gizlerdi. ama şimdi o da fayda etmio. aslında tabi inceldim ama yeterli değil. hala kıyafet bulmakta zorlanıyorum. benim hedefim 88 değil 62. ve önümde sadece 3 ay var. ondan sonra yaz tatili memleket gezme tozma derken yine kilo almaktan korkuyorum. ben artık bu sene incelip mayomu giymek istiyorum. denize hasret kaldım. ya arkadaşlar kendime çok kızıyorum. neyse istediğim zaman başarıyorum bu da bir gerçek ama o moda girmem lazım. artık burayı daha sıkı takip etmeye çalışıcam. bu site bana gaz veriyordu. sizler yeyip içtiklerinizi sarmaları dolmaları yazarken ben açlığımı elmayla bastıraarak okuyordum. ve çok kızıyordum. neyse. yarın tamamdır.

eveeeeet haftasonumu da kendi adima basariyla tamamladim..

sabah
3 haslanmis yumurta.
bir büyük bardak portakal suyu

ögle
1 20 santim boylarinda mantarli baget ekmegi yedim
yanina zero kola(sifir sekerli)

aksam yok
onun yerine
3 minik brownie yedim ortalama 200 kalori

saat 18 de günümü bitirdim.

pregant allah askina biraz gayret canimm
bende gecen hafta cok zor baslasim diyete.. isyanlar ettim.
ama baslayinca devami geliyor be tatlim. ne olur salma kendini..

günaydın kızlar
sabah peynir,yeşil zeytin,yumurta yedim.
öğlen ise 2 köfte ve bir dilim çavdar ekmeği
akşam karalahana çorbası yemeyi planlıyorum.
saat 11 gibi de sporumu yapıcam.(bizim ufaklık uyuduktan sonra...)

günaydın kızlar

dün akşam yazılanları okudum ama yazmaya vakit bulamadım.
yazılanlara üzüldüm nolur salmayın kendinizi.
kurtulalım artık şu yağlardan.
yağlardan kurtulmak için öncelikle işstememiz ve kendimizi motive etmemiz gerekir.birde çaba.
diyet süresinde bazı şeyleri yememek yada çok az yemek bize bir şey kaybettirmez kaybettiğimiz sadece yağlarımız olur.
yazxı düşünün o eskiden giydiğiniz giysikleri düşünün.
ben şimdi yazın yaklaşmasıyla dahada hırslandım.
artık eskiden giydiğim o dar kıyafetlerimi giymek istiyorum.
yine eskisi gibi plaja giderken oramı buramı örtmek yada ne giysem derdini çekmek istemiyorum.
plajda o çıtırları görünce yüzümün düşmesini istemiyorum.
acaba eşim beni bu halimlede beğeniyormu demek istemiyorum.
arkadaş ortamına girdiğimde fazlalıkları kapatıp mutluymuş gibi yapmak istemiyorum.
insanların bana aslında fazla kilon çok yok böylede iyisin deyip bana acıyarak moral vermesini istemiyorum.
sokağa çıktığımda salına salına kendime güvenerek yürümek istiyorum.
bende o çıtır anneler gibi modern kıyafetler giymek ve kendime yakıştırmak istiyorum.
bunun için de çok vaktim yok onuda biliyorum.
sizin içinde öyle kızlar çok vaktimiz yok.
bu kiloları daha fazla vücudumuza kabullendirmeden atalım gitsin.
belki gram gram ama olsun .yeterki kurtulalım yağlardan.
kaybettiğimiz her kilo yeni umudumuz ve hırsımız olsun.dahada vereceğim istediğim kiloya geleceğim diyelim kendimize.
askitoya bakın 90 lardan nereye geldi.evet bazen oda yıldı ama hala çabalıyor.
ben 27 kilo alarak gittim doğuma.tam 94 kilo olmuştum.doğumdan çıktığımda 86 gibi rakamla yüzleştim.uzun süre veremedim.geçen sene ocak ayında başlayıp diyete bu zamana kadar 74 e indim.
yeterlimiydi hayır.ben bu kiloyu eskiden 4 ayda rahat rahat verirdim.şimdi ise yılgınlıklarım yüzünden çok zaman kaybettim.
ama ben bu yazıda böyle geçirmek istemiyorum.
sizde istemiyorsunuz ozaman nekadar verdiğimize bakmadan hep eksileceğiz ve 3 ay sonra baktığımızda o gram lar bize belki 10 kilo olarak dönecek.

uzun yazdım ama inan ben çok doldum bu kilo yüzünden.dangalak insanlarla uğraşmaktan.hep eksikliymiş yada kilolu olmak suçmuş gibi hissetmekten bıktım.

kızlar acaba mayıs sonunda 59 kiloya düşebilir miyim?çok az zamanda kaldı.bir an ümitsizliğe kapılıyorum.1 hafta oldu yine aynı kilodayım.spor yapıyorum,yediklerimede dikkat ediyorum.sanırım metabolizmam yavaş çalışıyor.başkası olsa çoktan 3 kilo vermişti.üfff destek kızlarr
acaba vücut mu direniyor sizin nasıl olmuştu başlar da zorlandınız mı?

aysbar canım merhaba
metabolizman sana oynuyor olabilir.bak geçmiş sayfalarda bir elmalı tarif verdim onu dene.
benim metabolizmayı bile hızlandırmıştı.ama sakın pes etme.

yariscim bir önceki yazdıklarında sanki kendimi buldum.yazın eşim tatile gitmek istiyor.otel araştırmasında.o yüzden bir an önce şu pis kilolardan kurtulmak istiyorum.allahım ne olur sen bizlere yardımcı ol yarabbim.

slm hatunlar hayırlı sabahglar günaydın nasılsınız,
yarışcıma aynen katılıyorum salmayın kendinizi ben 37 kilo verdim 11 geri aldım tekrar başladım diyete,
gelmşiyo nasılsa diyede yemeyin benim gelmedi gelmedi uzun vadede sonra 4-5 geldi topluca
madem bi yola baş koydunuz sonuna kadar devam edin ve hdefinize ulaşın ben yeni hedef yaptım 20 kilo daha vercem...

gunaydın kızlar

hadı sıze guzel bı haber vereyım gecen haftakı yaptıgım duzenlı dıyet ıle 1 kılo verdım suan yanı bu sabahhkı kılomm 73,5 daha cumaya cok varr :))) ama yemen yemek yok

artık ıncelıyorumm gecen hafta aldıgım 38 beden pantolnu gıyıcem bu hafta tam 73 goruncee

hadı kızlar bende sızın gıbıydım bakın hersey beyınde bıtıyo once zayıf hıssedıceksınız kendınızzıı hım bu sabahtan ıtıbaren sıze amıgoluk yapımda kendınıze gelınn

once bı bardak cay yada kahve alın guzellerım acık muzık acın ama hareketlısınden once beynınızı bosaltın takmayın kılo verıcem dıye takınca gıtmıyoo relax relaxx

Günaydınlar fıstıklar,
ne güzel morel veriyorsunuz, gerçeklerle hem yüzleşiyoruz hemde kendimize gelmemizi sağlıyor.. Hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız, biz şanslıyız en azından hepimiz birbirimize destek veriyoruz.. Başarabileceğimize inanıyoruz...
Yaşımız çok genç, şimdi zayf olmuyacağızda ne zamn olucaz, çocuk doğurmuş incecik bi bayan gördüğümüzde ay ne güzel hiç doğurmamış gibisin deyipte onlara imreneceğimize, tutlım şu boğazımızı, onlar bize imrensin, kendimize güvenimiz artsın,ınanaın eşlerimiz bile bizimle daha ilgili olucak, biz onları kıskanacağımıza, ay ben şişkoyum beni beğenmezse diye düşüneceğimize, incecik olalım onlar bizi kıskansın..
ımkansız değil kızlar eminim hepimiz yaza bomba gibi gireceğiz...

Sabah 2 dilim kızarmış ekmek yedim üzerine azıcık yağ sürdüm, bir yerde okumuştum yağı tamamiylede kesmemk gerekiyormuş, azcık sürdüm bende,
Bende şu günlerde tartı takıntısı başladı, baskülüm banyoda, her girdiğimde çıkıyorum, artık bi karar aldım cumaya kadar çıkmıyacağım banada sürpriz olsun.. Tabii dayanabilirsem..

oy 7. takımın güzel çıtırları hepinize bu yolda başarılar beni soracak sınız bu kim damdan düştü uzun zamandır kk ya giremiyordum girergirmez alışkanlık eski takımıma baktım ama burda sadece yarışçı kalmış :gitme: yarışçım seni kcamaaannn öpüyorumm Şeniz hayalgözlüde uğramış birde arada serserim gelip gidiyor herlade serserim benim deli dolu sefglim Şeniz çok özledim hepinizii ya :gitme: yarışçı bu yaz süper olacaksın inş azimli gördüm seni tekrar başarılar arada uğrarım kaydirigubbakcemile5

oyyy haylim gelmiş hoşgelmişŞeniz

nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli.beni yalnız bıraktınız buralarda.
naptın kilo işini hayalim şimdi kaçsın kaç olacaksın?
fatot süpersin güzelim işte böyle yavaş yavaş ama dönmemek üzerine gisdiyor kilolar.
çido tartılma kız sürekli cumaya kadar sabret eğer dayanamazsan çarşamba tartıl önlem için birde cuma çık tartıya boşuna strese sokma kendini.
petüşüm hoşgeldin canım.
hayal ve seni görünce duygulandım vallahi.
nerelerdesin sen?
ne yapıyorsun nasıl şimdi kilo durumları?

öyle ceee deyip kaybolmayın aşemde zaten az geliyor buralara.

yarışcım canım hoşbuldum sağol ,
işler yoğundu buranın şifreyi site kabul etmedi uğraşamadım ama bugün müsaittim uğradım gelirim artık kiloya gelince kız hepimiz aldık biraz biraz
ben 78 den 90 oldum geriakannehir...

betüş lan hasba kokumumu aldın uyus karı:)...

hayalim naptın kuzum hemen kollatı sıvama vakti.
daha sık uğra buraya insan kendini daha sorumlu hissedşyor burada.

gecmisi okumadann sevinci paylasmak istiyorumm..
haftasonu diyeti bozmayarak ne kadar iyi ettigimi bu sabah anladimm :teytey:
cuma dan bu yana 1,6 kg verdimmmmmmmmmmmmmm :lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…