pregant hepimiz yasiyoruz dönem dönem bu durumu.
gecicek canim.
1-2 gün iyice sal kendini .. sisene kadar ye.
sonra bir düsün.. tika basa doymak mi daha mutlu ediyor seni. yoksa zayif bir pregant mi daha mutlu edecek.
kiyasla ve dogru yolu bul..
pregant yeme güzelim sonra çok mutsuz olacaksın...çaba göstermemiz gerekli bunu kabul edicez
Selam kızlar,
hilmiş iyi gidiosun maşallah, 2 hamburger yemişsin ama öğle yememişsin dengelemiştir yani,
Emoş sende toparlandın hemen canım tebrik ederim geçen haftayı unut canım eminim bu haf6ta istediğin kiloyu vericeksin,
Pregant sende dön aramıza canım yaza az kaldı yaza kadar incelmemiz lazım, hadi şimdi kış kalın kalın giyinip gizliyoruz kiloları ama yazın herşey meydanda olucak, düşük bel pantolon üzerine bi tişört ve fıstık gibi bir vücut neden olmasınki bizim neyimiz eksik...
Sabah: 1 adet poğaca domates , salatalık yedim ve şeekersiz çay
öğle: dışardaydık , çocuklar hamburger yedi ben yemedim, çeyrek simit ve küçük bir bardak haşlanmış mısır yanındada kola ..
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 3 adet küçük kuru biber dolması yedim..
bu saat itibatriyle bişey yememği düşünüyorum sadece kahve içicem yarım saatte step yapıcam..
oyyy haylim gelmiş hoşgelmişŞenizslm hatunlar hayırlı sabahglar günaydın nasılsınız,
yarışcıma aynen katılıyorum salmayın kendinizi ben 37 kilo verdim 11 geri aldım tekrar başladım diyete,
gelmşiyo nasılsa diyede yemeyin benim gelmedi gelmedi uzun vadede sonra 4-5 geldi topluca
madem bi yola baş koydunuz sonuna kadar devam edin ve hdefinize ulaşın ben yeni hedef yaptım 20 kilo daha vercem...
fatot süpersin güzelim işte böyle yavaş yavaş ama dönmemek üzerine gisdiyor kilolar.gunaydın kızlar
hadı sıze guzel bı haber vereyım gecen haftakı yaptıgım duzenlı dıyet ıle 1 kılo verdım suan yanı bu sabahhkı kılomm 73,5 daha cumaya cok varr :))) ama yemen yemek yok
artık ıncelıyorumm gecen hafta aldıgım 38 beden pantolnu gıyıcem bu hafta tam 73 goruncee
hadı kızlar bende sızın gıbıydım bakın hersey beyınde bıtıyo once zayıf hıssedıceksınız kendınızzıı hım bu sabahtan ıtıbaren sıze amıgoluk yapımda kendınıze gelınn
once bı bardak cay yada kahve alın guzellerım acık muzık acın ama hareketlısınden once beynınızı bosaltın takmayın kılo verıcem dıye takınca gıtmıyoo relax relaxx
çido tartılma kız sürekli cumaya kadar sabret eğer dayanamazsan çarşamba tartıl önlem için birde cuma çık tartıya boşuna strese sokma kendini.Sabah 2 dilim kızarmış ekmek yedim üzerine azıcık yağ sürdüm, bir yerde okumuştum yağı tamamiylede kesmemk gerekiyormuş, azcık sürdüm bende,
Bende şu günlerde tartı takıntısı başladı, baskülüm banyoda, her girdiğimde çıkıyorum, artık bi karar aldım cumaya kadar çıkmıyacağım banada sürpriz olsun.. Tabii dayanabilirsem..
oy 7. takımın güzel çıtırları hepinize bu yolda başarılar beni soracak sınız bu kim damdan düştü uzun zamandır kk ya giremiyordum girergirmez alışkanlık eski takımıma baktım ama burda sadece yarışçı kalmış :gitme: yarışçım seni kcamaaannn öpüyorumm Şeniz hayalgözlüde uğramış birde arada serserim gelip gidiyor herlade serserim benim deli dolu sefglim Şeniz çok özledim hepinizii ya :gitme: yarışçı bu yaz süper olacaksın inş azimli gördüm seni tekrar başarılar arada uğrarım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?