Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar.. Ayçincim beni takımdan çıkar istersen... Çok verimli olamıyorum. Kilo bildiriminde bile bulunamıyorum doğru düzgün. Seni zor durumda bırakmayayım canım...

Selam kızlar.. Ayçincim beni takımdan çıkar istersen... Çok verimli olamıyorum. Kilo bildiriminde bile bulunamıyorum doğru düzgün. Seni zor durumda bırakmayayım canım...

sen şimdi kaç kilosun ?
hiç bildirmde bulunmadın ki bende bişmiyorum hep seni aynı geçiyorum.

sen kilonu söyle bakim ona göre karar veririz.

canım benım yok yemek yemekle aclıkla ılgılı bısey degıl dun ılaca basladım kutuk gıbı uyutuyo bıde cok dırencsız ve aglaktım dun o yuzden hedefıme ulasamayabılırım ama en yakınına kadar ılerlıycem yanı bu olur 70 bu olur 71 ama ılerlıycem hım ıste ılaclar yuzunden odem tuttumm bunlarıda topıkde paylasıp guzel havanızı bozmak ıstemıyorum kusuruma bakmayın olurmu kızlarr odemı sokturmek ıcın su ıcımeye basladım sabahtan berı yenı uyandım sayılır ne kadar erkencıydım oysa dımıı ama hala uykum varrr

selam kızlar evvett şükürki dün kaçırmadım pasta Allahtan kakaoluydu ve 1dilimi bile yiyemedim yemektede arkadaştaydık 1.5 dilm etli ekmek yedim hatta sabah bi tartılayım dedim 100 gr gitmiş çok sevindim yaa

bugünse yumurta 3 fincan çay 1 dilim ekmek
öğlen yoğurtlu makarna
arada büraz üzüm ve badem
akşam meyve yiycem

çidom geçmiş olsun canım
emoşum dikkat etmeye çalış tatlım bi süre dayan daha sonra inan mide küçülüyo ben bu kadar yemekle hayatta doymam derdim ama alışıyo insan opuyorumnanaktan
hilmiş ne güzel spor yapıyolar bu gacılarr zemuszemus

günahımı alma kızz 1 kez bildirimde bulundum sanırım sempatiksalakcinni 63 kiloyum şuan canım.
hahaha tamam hatırladım bir kere bildirim yapmıştın.
bak canım sen 12 marta kadar devam et hedefide tutturmaya çalış.birde cumaları 12 ye kadar bildirimini yap ondan sonra bakarız takımdan ayrılmana oki

cimcime aferim sana
böyle devam az yemek az kilo çok mutlu bizaklinialirimsmile

yha kizlar listeme bi bakin..
nasil sizce cok mu yemisim?

sabah
bi kasik labne peynir

öglen
bir büyük bardak light süt

arada 3 sarma yedim mecburen.. pismemisti.. komsuya yollayacaktim pismis mi die bakmak icin :))

aksam
400 gram kadar köfte yedim.. yani nerdeyse yarim kilo :uhm:
ama icinde bir cay kasigi tuz , karabiber sogan sarimsak.

yani 0 yag 0 ekmek 0 yumurta.

saf kiyma hahaha

tika basa doydum ve kendimi suclu hissediyorum. nolur gercek düsüncenizi yazin

sırnaşık şey şu an 51.9 olsam yeter
yaa şaka bi yana önceden 47 kilydum....52. 7 gelir takılırdım hep ama burada sizlerle iyi gidiyo tam 51 olsam yetecek gibi çünkü yazın kayınvalidemlerde belki 49 bile olurum alsanaalsanasmile

Kıymanın yağ oranına bağlı hayatım,
Gerçi sabah ve öğlen bişey yememişsin, 400 gr köfte kaç kalori ediyor du bi balkayım..

seni eleştirmek benim haddim değil güzelim sonuçta 22 kilo vermişsin ama anlamadığım bişiy var akşama kadar gıdım gıdım yemek seni doyuruyor mu?

Hilmişko yalnız değilsin canım akşam bende cozuttum valla,
Sbah ve öğleyi yazmıştım...
Akşam: patlıcan kebabı yedim 2 tane, 1 kasede yoğurt yedim,
ama saat 7 gibi yedim, biraz öncede mısır patlatmıştım ondan yedim, türk kahvemi içtim.. Ve bugün stebimi yapmadım(

kizartmadim.. yagsiz pisirdim..
izgara köfte 100 gr 72 kcal yazio ..

iyi o zaman bi tane daha yiim :roflol:

walla kizlar doymmuyorum.
napiim :)))) surda 2haftam kaldi.. en az 66 ya inmem gerek. 15 mart tr ye geliyorum ve orda kesin kilo alicam.
bu kiloyla gidersem 72-73 lere cikarim.

kızlar sabah meyve suyuyla başladım günee....öğlen patates salatası akşamda meyve salatası yaptımm .................................birde 1 saat yürüyüş yaptım hızlı tempolu yürüdümm..umarım havalar güzel giderde hep böyle devam ederim :))) ŞİRİNELERR imm hadi bakalımm hepimize kolay gelsin işimiz zor valla :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…