Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çiğdemcim bak araştırmış.bence de sıvıyağ hem daha sağlıklı hemde kalorisi az olmalııı

çiğdemcim bak araştırmış.bence de sıvıyağ hem daha sağlıklı hemde kalorisi az olmalııı

Evet canım, ben 2 yıl evvelinde doktor kontorlü altında diet yaparken doktorum özellikle yemeklerinde sıvı yağ kullanmamı söylemişti, Katı yağlarda doymamaış ya oranı çok yüksekmiş..Gerçi belki hilmişinde bi bildiği vardır boşa konuşmaz o ama ben öyle biliyorum,

canlarim bakin elimde su an sivi yag ve margarin var..

hatta iki tür margarin aldim..

10 gram degerleri veriyorum

aycicek yagi 83 kcal
LÄTTA margarin 35 kcal
Rama margarin 65 kcal..

elbette sivi yag daha saglikli olabilir. ama beni kalorisi ilgilendiriyor :sempatiksalakcinni:

alis veris yaparken .. sürekli kalorilerine bakiyorum..
simdiye kadar sivi yaglarin kalorisinin daha düsük oldugunu görmedim ..

simdi netten bakicam merak ettim

Margarin 1 Yemek Kaşığı (28 gr.) 204
Sıvı Yağlar 1 Yemek Kaşığı (15 gr.) 130
Tereyağı 1 Yemek Kaşığı (28 gr.) 206

yukardaki listede sivi yagin miktari 15 gram.. yani hemen hemen iki mislisi oluyor. ve yine daha fazlaa

deli etmeyin beni uleynnnnnnnnnnnnnnnnn.. alirim aklinizi :jeyyar:

tereyağı 28 gr 206
margarin 28 gr 204
sıvı yağ 28 gr 130

bunuda bi yerde buldum :uhm:

ama bu bilgi dogru deil.. adim gibi eminim..
yoksa her üretici firmanin hata yapip yanlis kalori yaziyor olmasi lazim.
burda ürünlerin üzerindeki bilgilere cok önem veriliyor. hatali olacagini sanmiyorum.

su an da nutellali ekmek yiorum.. yanimdada cips var :kedi:
ama cokkk güzel yhaa :))

yarin cezami cekecem ama no panik :))
yarin tüm gün yogurtla beslenicem P

kızlar eşim ban abugün gene kilo aldın ne kadar çabuk kilo alıyosun hayret ediyorum dedimafoldumben:sinifsinif:
çok mutsuzum çoooookmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
bu hafta kilo bildirimi yapmıcam çünkü tartılırsam eminim daha çok moralim bozulacak,zaten motivasyon diye bi şey kalmadı iyice uzaklaşmaktan korkuyorum:1no2::1no2::1no2:
öffffffff

canimm esinin böyle demesiyle daha cok motive olman lazim..
demek ki dikkatini cekiyor adamin..
ee dikkat cekiyosa dahada azimli olman lazim.. demek ki zayiflayinca daha hos görüneceksin gözüne dimi ama..

benimki 90 kiloyken bile iyisin sen böyle verme fln diodu sempatiksalakcinni
ama verincede tekrar asik oldu:))

Emoş olur böyle dönemler canım, hepimiz zaman zaman yaşıyoruz, benimde eşim bana söylemişti azcık kilo alsam hemen başıma kalkıyor..alsanaalsanasmile, ama hısrlan başaramaycağın bir iş değilki, sen azimli hatunsun yaparsın canım..

yaa eminecim niye böyle yapıyosun herşeyden çok çabuk etkileniyosun.Hem sanki bi sene boyunca aç kalmışta hiç kilo verememiş gibi konuşuyosun daha dur bakalım yeni başladın sayılır yeri gelecek alacaksın hep vermek mümkün değil zaten.Ama uzun vadede motivasyonunu bozmayıp devam edersen sonunda mutlaka istediğin kiloya ulaşırsın.
Bu ruh hali içinde hiç bişey yapamazsın söyliyeyim,hemen toparlanıp kaldığın yerden tam gaz devam etmen gerek.klava:

hayır hayır normalde kilomla ilgili asla konuşmaz çok çeknir bendne kırmaktan korkar...
ama zayıflayınca hemen farkediyor ve çok hoşuna gidiyor bunu da belli ediyor...mesela geçen hafta çok iltifat etmişti...
eee bu hafta tekrar şişince o da şaşırdı tabiii
kızlar böyle bi şey olamaz yaaa
1 hafta kendimi saldığımda dikkat çekecek kadar kilo alıyorum çok zor bi süreç yaaa çok sinirlerim bozuluyo

yanliz deilsin emo$um..

bende bak bu gece yedimm .. yarin tartida hemen belli edecek kendini..
en az 3-4 günlük diyetim bosa gidecek.. bile bile yedim.
yarinda cezalandircam kendimi..

ama sen cozutuyorsun ve ertesi günde devaM ediyorsun.ve dengelemiyorsun.. sonuc.. mutsuzluk..

bir kac gün saldigin icin.. kilolar yapismadan hemen $ok diyet uygula hemen atarsin. sonarada yavas yavas devamm
hemi dattumm?

hım evet dedıgın dogru suda var zeytınyagı hepsınden kalorılı ama vucuttan atılması en kolay yanı vucudun 10 gram sıvı yag yada zeytın yagı almıs olsa bunu atması daha kolay ama katı yagda aynı sey soz konusu degıl kalorısı evet onemlı ama vucutta yakılması ve atılımına bakmak en ıyısı bence 10 20 kalorı ıcın degmez

fatot aramizda kalorinin lafi olmaz dion he sempatiksalakcinni

saka bi yana haklisin canimm.. ben kalorilere endekslendigim icin gerisini arastirmiyorum:)

aahhh canım sağola.s.
ama çok etkilendim motivasyonum çok düştü nasıl topralanırım bilmem:1no2:
bi de benim eşim zayıf,kilo almaz,bu daha da kötü:çok üzgünüm:
çok haklısınolumunekankayizsmile
ama sen gel içime anlat işteboshayallersmile
ne oldu bana böyle yaaaamafoldumben

aaah ahhh şok diyet yapabilsemfisfisfisyapabilir miyim acep bilmiyorumkismilebi çaresine bakıcaz artıkfisfisfis

ya kızlar aldıgınz verdıgınız kılo degıl ya su kaybı yada su toplaması yda bagırsaklarınızdakı doluluk bı ınsan gunde 8000 kalorıyı nasıl yakarda 1 kılo verırı yada alır

fatot aramizda kalorinin lafi olmaz dion he sempatiksalakcinni

saka bi yana haklisin canimm.. ben kalorilere endekslendigim icin gerisini arastirmiyorum:)

ama ıste burda yanlsı oluyo sen 65 kalorılık bıseyı vucudundan atay-mıyosun mesela ertesı gun bı 65 daha alıyon vs ama 85 alıp bunun hadı yarısını atsın vucud 40 45 ee hangısı mantılklı

ama ıste burda yanlsı oluyo sen 65 kalorılık bıseyı vucudundan atay-mıyosun mesela ertesı gun bı 65 daha alıyon vs ama 85 alıp bunun hadı yarısını atsın vucud 40 45 ee hangısı mantılklı

Kıs ne dion sen valla canım dediklerinden bişety anlamadım, açlıktanmıdır nedir beynim basmıyo, bi nutellalı ekmekte benmi götürsem nesempatiksalakcinni
Bende genelde kalorilere takılırım, hatta hesaplarım hep, ama haklıda olabilirsin...

Emoş koyverme kendini topla bi an önce,
Eşinin zayıf olması da etkiliyo seni tabi, Başarırsın hadi yarın bismillah de başla olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…