çiğdemcim bak araştırmış.bence de sıvıyağ hem daha sağlıklı hemde kalorisi az olmalııı
kızlar eşim ban abugün gene kilo aldın ne kadar çabuk kilo alıyosun hayret ediyorum dedimafoldumben:sinifsinif:
çok mutsuzum çoooookmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
bu hafta kilo bildirimi yapmıcam çünkü tartılırsam eminim daha çok moralim bozulacak,zaten motivasyon diye bi şey kalmadı iyice uzaklaşmaktan korkuyorum:1no2::1no2::1no2:
öffffffff
canlarim bakin elimde su an sivi yag ve margarin var..
hatta iki tür margarin aldim..
10 gram degerleri veriyorum
aycicek yagi 83 kcal
LÄTTA margarin 35 kcal
Rama margarin 65 kcal..
elbette sivi yag daha saglikli olabilir. ama beni kalorisi ilgilendiriyor :sempatiksalakcinni:
aahhh canım sağola.s.Emoş olur böyle dönemler canım, hepimiz zaman zaman yaşıyoruz, benimde eşim bana söylemişti azcık kilo alsam hemen başıma kalkıyor..alsanaalsanasmile, ama hısrlan başaramaycağın bir iş değilki, sen azimli hatunsun yaparsın canım..
çok haklısınolumunekankayizsmileyaa eminecim niye böyle yapıyosun herşeyden çok çabuk etkileniyosun.Hem sanki bi sene boyunca aç kalmışta hiç kilo verememiş gibi konuşuyosun daha dur bakalım yeni başladın sayılır yeri gelecek alacaksın hep vermek mümkün değil zaten.Ama uzun vadede motivasyonunu bozmayıp devam edersen sonunda mutlaka istediğin kiloya ulaşırsın.
Bu ruh hali içinde hiç bişey yapamazsın söyliyeyim,hemen toparlanıp kaldığın yerden tam gaz devam etmen gerek.klava:
yanliz deilsin emo$um..
bende bak bu gece yedimm .. yarin tartida hemen belli edecek kendini..
en az 3-4 günlük diyetim bosa gidecek.. bile bile yedim.
yarinda cezalandircam kendimi..
ama sen cozutuyorsun ve ertesi günde devaM ediyorsun.ve dengelemiyorsun.. sonuc.. mutsuzluk..
bir kac gün saldigin icin.. kilolar yapismadan hemen $ok diyet uygula hemen atarsin. sonarada yavas yavas devamm
hemi dattumm?
fatot aramizda kalorinin lafi olmaz dion he sempatiksalakcinni
saka bi yana haklisin canimm.. ben kalorilere endekslendigim icin gerisini arastirmiyorum:)
ama ıste burda yanlsı oluyo sen 65 kalorılık bıseyı vucudundan atay-mıyosun mesela ertesı gun bı 65 daha alıyon vs ama 85 alıp bunun hadı yarısını atsın vucud 40 45 ee hangısı mantılklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?